ζωδια για ελεύθερους 01/07 Σάββατο

ζωδια για ελεύθερους 01/07 Σάββατο

ζωδια Κριος
Κάντε κάτι καλό για του ανθρώπους της οικογένειάς σας. Εξάλλου αυτοί είναι που σας έμαθαν πόσο υπέροχα πράγματα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και η αγάπη. Δείξτε τους ότι είστε ευγνώμονες για την καθοδήγησή τους και για όσα διδάσκεστε από αυτούς.

ζωδια Ταυρος
Μοιραστείτε τα χαρίσματά σας με τον υπόλοιπο κόσμο και θα έχετε πολλούς επίδοξους μνηστήρες που θα ανυπομονούν να μαγευτούν από εσάς. Ενώ συνήθως χειρίζεστε τις καταστάσεις με απόλυτη διακριτικότητα, τώρα κάτι τέτοιο θα σας πάει πίσω. Προχωρήστε!

 

ζωδια Διδυμοι
Μια τυχαία συνάντηση μετατρέπεται σε μια σημαντική ερωτική ευκαιρία, αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι, πρόθυμοι και ικανοί να εκμεταλλευτείτε την κατάσταση. Βγείτε έξω φορώντας το ωραιότερό σας συνολάκι. Να είστε ανοικτόμυαλοι αλλά και επιφυλακτικοί.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Αυτό το άτομο σας απέρριψε στο παρελθόν αλλά ξαφνικά επανέρχεται στη ζωή σας. Θα απλώσετε κλάδο ελιάς; Σίγουρα – αλλά δεν χρειάζεται να ρισκάρετε πάλι να πληγωθείτε, ειδικά αν το ένστικτό σας σάς κρατά πίσω.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Λεων
Αυτό το ρομαντικό ραντεβού που σχεδιάζατε, το σύμπαν το εγκρίνει στο έπακρο. Όσο πιο υπερβολικά και ευφάνταστα είναι τα σχέδιά σας, τόσο το καλύτερο! Πραγματικά ξεπερνάτε τον εαυτό σας όταν σκέφτεστε πώς θα κάνετε τους άλλους χαρούμενους.

ζωδια Παρθενος
Τα άστρα είναι ευνοϊκά τώρα, σχετικά με το να εκφράζετε ελεύθερα τη γνώμη σας. Δώστε το μήνυμά σας και μην ανησυχείτε ποια απάντηση θα πάρετε από τον πιθανό ερωτικό σας σύντροφο. Εξάλλου, η αλήθεια είναι πιο σημαντική.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Μετά από μια σειρά χαμένων ευκαιριών και δοκιμών στον ερωτικό τομέα, αρχίζετε να βλέπετε μια αχτίδα φωτός. Αισθάνεστε ζαλισμένοι και χαρούμενοι – πετάτε στα σύννεφα. Βρίσκεστε σε μια κατάσταση σαν να είστε ερωτευμένοι. Αφήστε τον εαυτό σας να χαρεί κάθε στιγμή.

ζωδια Σκορπιος
Μπορεί στην αρχή η χρυσόσκονη να φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστική, αλλά κάποιος που πραγματικά ενδιαφέρεται για εσάς θα προσπαθήσει να δει πιο βαθιά και ουσιαστικά. Προχωρήστε και διασκεδάστε, αλλά να περιμένετε επίσης ότι θα έρθει κάτι αληθινό.

ζωδια Τοξοτης
Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας προσελκύει την προσοχή από πολλές μεριές, αλλά τα άστρα προτείνουν να επικεντρώσετε το φλερτ σας σε μία μόνο προοπτική. Αυτή την περίοδο ευνοούνται ιδιαίτερα τα κατ’ ιδίαν ραντεβού.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Αιγοκερως
Ανοίξτε την υπέροχη καρδιά σας. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας παρά να συνεχίσετε την αναζήτηση ενός νέου ερωτικού ενδιαφέροντος. Βιάζεστε να δεχτείτε τα καλύτερα και τα χειρότερα από τους άλλους. Γιατί δεν κάνετε το ίδιο και για τον εαυτό σας;

ζωδια Υδροχοος
Τα αλλεπάλληλα ραντεβού έχουν επηρεάσει τελευταία την αυτοπεποίθησή σας. Όταν κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, το μόνο που βλέπετε είναι εκατομμύρια υποθετικά ελαττώματα. Παρά ταύτα, η πραγματικότητα είναι πολύ-πολύ διαφορετική. Αναγνωρίστε το πόσο όμορφοι είστε.

ζωδια Ιχθυες
Αυτό το άτομο μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για κάθε είδους σχέση, ακόμη και για μία χαλαρή. Αυτά που σας προσέλκυσαν στην αρχή, μετά από κάθε επεισόδιο που προκύπτει αρχίζουν να φθίνουν. Κρατήστε τα πράγματα απλά και θα είστε πιο ευτυχισμένοι.

zwdia shmera