ζωδια για ελεύθερους 01/09 Παρασκευή

tayros-synastria

ζωδια για ελεύθερους 01/09 Παρασκευή

Ζωδια Κριος
Έχετε πέσει σε ερωτικό μαρασμό τον τελευταίο καιρό; Βγείτε έξω από το σπίτι. Και το πιο σημαντικό, ενεργοποιήστε το σώμα σας και κρατήστε το έτσι. Οι προοπτικές σας θα αλλάξουν όταν επανέλθει η ενέργειά σας.

Ζωδια Ταυρος
Εσείς και ένα άτομο με το οποίο έχετε βγει ραντεβού, επικοινωνείτε με διασταυρούμενους σκοπούς. Ξέρετε πώς θέλετε εσείς να είναι και είστε πεπεισμένοι ότι θα μπορούσε να γίνει έτσι αν προσπαθήσει. Από την άλλη πλευρά, το άλλο άτομο αισθάνεται ότι είστε υπερβολικά επικριτικοί. Βρεθείτε στο ίδιο μήκος κύματος.

 

Ζωδια Διδυμοι
Πρόκειται να γίνετε θρύλος στον δικό σας χρόνο. Έχετε τόσο πολύ το παιχνίδι στο αίμα σας, που βρίσκετε ερωτικές προοπτικές ακόμη και την ώρα που παρκάρετε το αυτοκίνητό σας. Οι φίλοι σας θέλουν να μάθουν το μυστικό σας, αλλά δεν θα το πείτε ποτέ!

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Δεν είστε σε σχέση με αυτό το άτομο. Αλλά πάλι δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν είστε σε σχέση. Όλα είναι άνω-κάτω. Μην βιάζεστε τόσο να καθορίσετε την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Χάνετε πολλές δυνατότητες με αυτό τον τρόπο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Υπάρχει ένας ρυθμός και κάποιος λόγος για τα σκαμπανεβάσματα της ερωτικής σας ζωής. Κάθε γεγονός σας βοηθάει να φτάσετε στο επόμενο βήμα στην αναζήτηση του έρωτα. Μάθετε να προσαρμόζεστε στις αλλαγές, αντί να αφήνετε τον εαυτό σας να κυριεύεται από αυτές.

Ζωδια Παρθενος
Βάλτε τα οικονομικά ζητήματα σε τάξη – στέκονται εμπόδιο στην κοινωνική σας ζωή, για να μην αναφέρουμε και τις δυνατότητές σας για ερωτική σχέση. Μόλις πάρετε τον έλεγχο των οικονομικών σας, η επόμενη ερωτική σας σχέση θα απογειωθεί.

Ζωδια Ζυγος
Πάρτε στα χέρια σας ένα καλό βιβλίο ή αράξτε με μια στοίβα περιοδικά. Τα άστρα υποδεικνύουν ότι λίγος χρόνος χαλάρωσης με όλες τις συσκευές επικοινωνίας εκτός λειτουργίας, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακουφίσετε την καρδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος
Όπως έχει πει και η Mae West: «όταν είστε καλοί είστε καλοί, αλλά όταν είστε κακοί είστε καλύτεροι». Τα άστρα ανεβάζουν την ένταση στις διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις. Οι συναντήσεις στα κρυφά πραγματικά σας εξάπτουν.

Ζωδια Τοξοτης
Κρατήστε ένα ημερολόγιο. Ζητήστε συμβουλές από κάποιον επαγγελματία. Πηγαίνετε μακρινούς περιπάτους και μιλήστε στα δέντρα. Κάντε κάτι, οτιδήποτε για να σπάσετε το ερωτικό μοτίβο στο οποίο έχετε παγιδευτεί. Έχετε τόσες δυνατότητες και καθόλου χρόνο για χάσιμο.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Αιγοκερως
Μερικές φορές τα κλισέ υπάρχουν επειδή έχουν κάποιο νόημα. Εάν βγαίνετε από μια ερωτική κατάσταση, δεν υπάρχει καλύτερο ξεκίνημα για την ερωτική σας ζωή από ένα είδος αλλαγής, είτε πρόκειται για την ντουλάπα σας είτε για την ψυχή σας.

Ζωδια Υδροχοος
Η καινοτομία είναι δεύτερη φύση σας. Όταν προσπαθείτε να είστε όπως όλοι οι άλλοι, ένα κομμάτι της ψυχής σας μουδιάζει. Αυτό ισχύει δυο φορές, όταν αφορά τον έρωτα. Θα τον βρείτε με τον δικό σας τρόπο και όποτε θέλετε εσείς.

Ζωδια Ιχθυες
Έχετε τα στάνταρ σας – δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βάλετε ποτέ αγγελία στα προσωπικά ή να βγείτε με τον – ξέρετε εσείς ποιον. Μια τόσο έντονη αντίδραση ωστόσο, μπορεί να καλύπτει κάτι βαθύτερο. Ίσως ήρθε η ώρα να το εξερευνήσετε!

zwdia shmera