ζωδια για ελεύθερους 02/04 Κυριακή

ζωδια για ελεύθερους 02/04 Κυριακή

ζωδια Κριος
Κατεβάστε λίγο τη φλόγα και αφήστε τα πράγματα να σιγοβράσουν. Θα παρατηρήσετε ότι σας λείπει κάτι ή κάποιος αν εργάζεστε μανιωδώς. Και μέχρι σήμερα το βράδυ, τα άστρα αρχίζουν να ζεσταίνουν τα πράγματα για εσάς.

ζωδια Ταυρος
Είτε έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε κανα δυο χαριτωμένα άτομα ή στο τι θα φορέσετε, θα ξεπεράσετε τα διλήμματά σας με τη βοήθεια των φίλων σας. Δεχτείτε συμβουλές και στείλτε και μερικές φωτογραφίες εάν είναι απαραίτητο.

 

ζωδια Διδυμοι
Παρόλο που σήμερα ευνοούνται όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με δημιουργικότητα, μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να ακολουθήσετε σαφείς γραμμές στην επικοινωνία σας. Προσδιορίστε έγκαιρα τις λεπτομέρειες των σχεδίων σας και να τα επιβεβαιώνετε συχνά – κρατήστε τα ερωτικά σας ζητήματα στην αισιόδοξη πλευρά.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Η εξερεύνηση ενός άγνωστου πεδίου – είτε πρόκειται για τον κόσμο που σας περιβάλλει είτε μιλώντας φιλοσοφικά – σας ξεσηκώνει με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Και το να μοιράζεστε αυτές τις εξερευνήσεις σας, σας κάνει ακόμη περισσότερο ενδιαφέροντες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Λεων
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ευνοείται κάθε είδους δημιουργικής απασχόλησης, οπότε σκεφτείτε να αναβαθμίσετε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να στείλετε μερικά δελεαστικά ηλεκτρονικά μηνύματα. Σήμερα το βράδυ, θα ζήσετε ωραίες στιγμές κάθε είδους!

ζωδια Παρθενος
Να περιμένετε τα σχέδιά σας να πάνε στραβά, τα μηνύματά σας να μπερδεύονται και γενικά να προκύπτουν διάφορες αναποδιές. Αν μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε όλα αυτά με χιουμοριστική διάθεση, μπορεί να καταφέρετε να σώσετε την κατάσταση.

ζωδια Ζυγος
Χαρείτε τα καλά του να είστε ελεύθεροι αυτή την περίοδο. Μπορείτε να κάνετε αυτό που επιθυμείτε, τη στιγμή που θέλετε. Κακομάθετε τον εαυτό σας προσφέροντάς του κάτι ιδιαίτερο. Πηγαίνετε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει – είτε μόνοι είτε με κάποιον φίλο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιος
Αν τα άστρα έχουν κάποιο λόγο σε αυτό , η σημερινή μέρα θα είναι πολύ καλή για να είστε ο εαυτός σας, γι’ αυτό βγείτε έξω και διασκεδάστε με τρόπους που να σας ευχαριστούν. Όσο περισσότερο ενεργητικοί είστε, τόσο το καλύτερο. Και όσο περισσότερους ανθρώπους γνωρίσετε, τόσο περισσότερο θα διασκεδάσετε.

ζωδια Τοξοτης
Προσοχή! Τα άστρα σας στέλνουν υπερβολική δόση ενέργειας σήμερα, γι’ αυτό μείνετε μακριά από το χειρισμό βαρέων μηχανημάτων! Είστε λίγο θολωμένοι κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Μέχρι το βράδυ όμως, καταφέρνετε να συντονιστείτε με το περιβάλλον και είστε έτοιμοι για τα πάντα και επιπλέον ιδιαίτερα ελκυστικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Αιγόκερως
Είτε ψάχνετε για σχέση της μιας βραδιάς είτε για κάτι πιο ουσιαστικό, τα άστρα λένε ότι έχετε τα κατάλληλα εφόδια για να κάνετε αυτή την επαφή. Ένα επιπλέον στοιχείο: δεν χρειάζεται να μιλήσετε για να τα καταφέρετε. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι επικοινωνίας.

ζωδια Υδροχοος
Συμπεριφερθείτε καλά στον εαυτό σας και στη συνέχεια μεταδώστε αυτή την αγάπη και στους άλλους γύρω σας. Κάντε κάτι μόνο για εσάς – μπορεί να είναι κάτι υγιεινό ή κάτι απολαυστικό – το μέλλον σας θα βελτιωθεί με ραγδαίο ρυθμό.

ζωδια Ιχθυες
Μην σπαταλάτε την εκπληκτική ενέργεια που σας στέλνουν τα άστρα σήμερα, σε πράγματα ρουτίνας όπως το πλύσιμο των ρούχων. Οι οικιακές δουλειές μπορούν να περιμένουν, η χαρά που θα αισθανθείτε δοκιμάζοντας νέα πράγματα και εντυπωσιάζοντας νέα άτομα, δεν μπορεί να περιμένει.

zwdia-zvdia-taro-00