ζωδια για ελεύθερους 02/05 Τρίτη

astrologia-ioylios-2014

ζωδια για ελεύθερους 02/05 Τρίτη

ζωδια Κριος
Η γοητεία είναι το μεσαίο σας όνομα σήμερα, οπότε χρησιμοποιήστε την με τον καλύτερο τρόπο όταν θα συνομιλήσετε με το πιο πρόσφατο ερωτικό σας μπλέξιμο. Δεν χρειάζεται να το κάνετε πιο σοβαρό από όσο είναι. Απλά να είστε ο εαυτός σας και να αφήσετε το εσωτερικό σας χάρισμα να κάνει όλη τη δουλειά.

ζωδια Ταυρος
Αισθάνεστε υπέροχα και αυτό φαίνεται! Μοιραστείτε τη θετική σας ενέργεια σήμερα με κάποιον που θα χρειαζόταν μια καλή δόση αισιοδοξίας. Κάποιο ξεχωριστό άτομο μπορεί να εκτιμήσει το χαμόγελό σας σήμερα.

 

ζωδια Διδυμοι
Το φορτωμένο επαγγελματικό σας πρόγραμμα σας έχει κάνει να αναρωτιέστε πότε θα μπορέσετε να δείτε την παρέα σας ξανά. Επισημάνετε στον εαυτό σας ότι θα πρέπει να βρεθείτε ξανά με τους φίλους σας, πριν ξεχάσουν ολότελα πώς είστε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Θυμάστε τότε που κάποιος σας ράγισε την καρδιά; Την επόμενη φορά οι φίλοι σας θα πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια σας, να σας προσφέρουν κατανόηση και αγκαλιά. Μερικές φορές αυτά είναι όσα χρειάζεστε για να αισθανθείτε και πάλι ο εαυτός σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Λεων
Να είστε γενναιόδωροι με το χρόνο σας όταν κάποιος φίλος σας χρειάζεται την αναπόσπαστη προσοχή σας. Τίποτα δεν είναι περισσότερο προσβλητικό, από κάποιον που προσφέρει βοήθεια αλλά δεν επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες.

ζωδια Παρθενος
Γιορτάζετε την ηδονιστική σας πλευρά, προσπαθώντας να ανακαλύψετε την αισθησιακή σας φύση, που τόσο καιρό καταπιέζατε. Δεν χρειάζεται να αρχίσετε να τρέχετε γυμνοί στους δρόμους αλλά τώρα ήρθε η ώρα να αποτινάξετε τον ντροπαλό σας εαυτό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Λαχταράτε να βιώσετε την ευφορία με κάποιο καινούργιο άτομο στη ζωή σας, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί εάν δεν βγείτε εκεί έξω για να συναναστραφείτε με τον κόσμο. Πάρτε κάποιο φίλο και πηγαίνετε στο πιο ιν μέρος για να γνωρίσετε νέα άτομα.

ζωδια Σκορπιος
Σήμερα, ένα τυχαίο γεγονός θα σας εμπνεύσει με πάθος. Αφήστε όλες τις άλλες δουλειές σας σε αναμονή και ακολουθήστε αυτή τη μεγάλη ιδέα μέχρι το τέλος. Πάρτε για βοήθεια κάποιον που εμπιστεύεστε.

ζωδια Τοξοτης
Αφήστε τις κλασικές ρομαντικές ταινίες να σας εμπνεύσουν, ώστε να μπορέσετε να βρείτε τη μαγεία στο παρόν. Τα σχέδιά σας μπορεί να μην είναι ακριβώς ρεαλιστικά αλλά το πάθος είναι. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αρχίσει να φαντασιώνεται για τις πιθανότητες που ανοίγονται μπροστά σας.

zwdia - love

ζωδια Αιγοκερως
Χρησιμοποιήστε το ίδιο κίνητρο που σας βοηθάει να έχετε επιτυχίες στον επαγγελματικό σας τομέα, στον τρόπο που προσεγγίζετε τα ραντεβού σας. Να έχετε ρεαλιστικούς στόχους σχετικά με αυτά που θέλετε να επιτύχετε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει λάθη και να προχωράει βήμα-βήμα.

ζωδια Υδροχοος
Βαριέστε την ερωτική σας ζωή; Βάλτε της λίγο αλατοπίπερο κάνοντας μαθήματα ταγκό. Υπάρχουν πολλοί/πολλές παρτενέρ χορού εκεί έξω και μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α που να μοιράζεται μαζί σας την αγάπη γα ρυθμό και μουσική.

ζωδια Ιχθυες
Η εσωτερικής σας ομορφιά σας κάνει να λάμπετε σήμερα. Βγείτε έξω και περιπλανηθείτε, ώστε να μπορέσουν όλοι να εκτιμήσουν τη ζωηρή προσωπικότητά σας. Το χαμόγελό σας μπορεί να φτιάξει τη μέρα κάποιου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66