ζωδια για ελεύθερους 03/05 Τετάρτη

zwdio-astrologia-aris-skorpios

ζωδια για ελεύθερους 03/05 Τετάρτη

ζωδια Κριος
Η τεχνολογία μπορεί να κάνει τα πιο κοινότυπα πράγματα να γίνονται γρήγορα αλλά μην την χρησιμοποιείτε ως υποκατάστατο της πραγματικής επικοινωνίας πρόσωπο με πρόσωπο, με αυτό το συγκεκριμένο άτομο που έχετε βάλει στο μάτι. Κάντε το επόμενο βήμα εκτός διαδικτύου.

ζωδια Ταυρος
Αν η ζωή είναι μια σκηνή, γιατί επιμένετε να έχετε το ρόλο του βοηθού κέτερινγκ αντί για του πρωταγωνιστή; Σήμερα δραπετεύστε από τον συνηθισμένο σας χαρακτήρα και γράψτε για τον εαυτό σας μια σκηνή που θα αξίζει βραβείο. Φροντίστε να περιλάβετε μια καυτή ερωτική σκηνή.

 

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Διδυμοι
Σε ό,τι αφορά τα ζητήματα της αγάπης, το να σκέφτεστε πολύ για το μέλλον είναι ένας σίγουρος τρόπος για να τα σαμποτάρετε. Το να έχετε κάποιο σχέδιο δράσης είναι ένα πράγμα, αλλά αυτή η υπερβολική σας οργάνωση για να κατακτήσετε τη μοίρα δεν θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

ζωδια Καρκινος
Έχετε βαρεθεί την καθημερινή σας ρουτίνα; Πηγαίνετε μια βόλτα στην πιο άγρια πλευρά της ζωής, με το να κάνετε κάτι εντελώς έξω από τα νερά σας. Ζητήστε ραντεβού από κάποιο καινούργιο πρόσωπο χωρίς να το αναλύσετε καθόλου. Ή κάντε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο αν σας φαίνεται λιγότερο ριψοκίνδυνο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Αισθάνεστε ότι δεν θα βρείτε ποτέ την πραγματική αγάπη, γιατί βρίσκεστε ανάμεσα σε άσχημους και βλάκες; Ρωτήστε τα άτομα που γνωρίζετε, αν έχουν υπόψη τους κάποιο ταίρι για εσάς. Οι φίλοι σας δεν θα σας κατευθύνουν σε λάθος ραντεβού.

ζωδια Παρθενος
Οι πιο λεπτές λεπτομέρειες μετράνε για εσάς περισσότερο από τη συνολική εικόνα; Αν έχετε εμμονή με το να κοιτάτε το δάκτυλο, θα χάσετε το δάσος. Ο έρωτας δεν είναι επιστήμη.

ζωδια Ζυγος
Το να αποκτήσετε επαφές με καινούργια άτομα, είναι κάτι εύκολο για εσάς σήμερα. Προσελκύστε τους άλλους μέσω της συζήτησης και ανακαλύψτε τι είναι αυτό που τους κάνει κλικ. Οι άλλοι σας βρίσκουν οικείους και συναρπαστικούς.

ζωδια Σκορπιος
Μια ασυνήθιστη, μηδαμινή λεπτομέρεια, μπορεί να είναι αυτό που σας εμποδίζει το να βρείτε τον έρωτα. Πάρτε αυτό το ζήτημα στα σοβαρά αλλιώς μπορεί να μείνετε μόνοι για αρκετό χρονικό διάστημα.

ζωδια Τοξοτης
Η ανησυχία έχει γίνει το χόμπι σας αυτές τις μέρες. Αντί να αγχώνεστε για πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε, κρατήστε τον εαυτό σας απασχολημένο με τη δουλειά και τα χόμπι που σας ενδιαφέρουν. Ένας ενεργητικός τρόπος ζωής δεν θα αφήσει χώρο για διαρκείς αμφιβολίες.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Αιγοκερως
Το να κρατάτε μια ανέμελη στάση στα ραντεβού σας, μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε επιπόλαιοι σε κάποιον που θέλετε να εντυπωσιάσετε. Μπορείτε να φαίνεστε αισιόδοξα και θετικά άτομα, χωρίς να συμπεριφέρεστε σαν χαζοί.

ζωδια Υδροχοος
Μια καυτή σχέση πρόκειται να θέσει την καρδιά σας σε συναγερμό! Είστε έτοιμοι; Βγάλτε από τη μέση οποιαδήποτε πιεστική εργασία, για να μπορείτε να αφιερώσετε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε αυτό το νέο ειδύλλιο.

ζωδια Ιχθυες
Το να ακούτε αποσπασματικά συζητήσεις, μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Είναι σημαντικό να ξέρετε αλλά αν κρυφακούτε προσωπικές συνομιλίες μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος συμπεράσματα.

zwdia-66