ζωδια για ελεύθερους 03/07 Δευτέρα

teleies-gynaikes

ζωδια για ελεύθερους 03/07 Δευτέρα

Ζωδια Κριος
Η οπτική που έχετε για τα θέλγητρά σας σάς αδικεί. Μην σκέφτεστε το παρελθόν και δείτε πώς είστε στην πραγματικότητα, εδώ και τώρα. Κάντε κάτι καλό για τον εαυτό σας που θα ενισχύσει αυτή τη νέα αντίληψη.

Ζωδια Ταυρος
Έχετε τον τρόπο σας με τα αστεία, αλλά όλη αυτή η κυνικότητα βοηθάει πραγματικά εσάς ή την ερωτική σας ζωή; Αυτός ο σαρκασμός μπορεί απλά να λειτουργεί ως άμυνα, για το φόβο που έχετε μην τυχόν πληγωθείτε και σας πηγαίνει πίσω. Ψάξτε τρόπους για να αποκτήσετε περισσότερη θετική σκέψη.

 

Ζωδια Διδυμοι
Το εύστοχο πνεύμα κάποιου δεν ήταν ποτέ τόσο ελκυστικό και σπίθες ανάβουν κάθε φορά που βρίσκεστε οι δυο σας μαζί. Όλες αυτές οι πνευματώδεις συζητήσεις, καλύπτουν μια τεράστια έλξη ανάμεσά σας. Γιατί δεν πάτε κάπου που να μπορείτε να μείνετε μόνοι σας;

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Περιπλανηθήκατε ποτέ σε κάποιο παλιό βιβλιοπωλείο ψάχνοντας για κάποιον συγκεκριμένο συγγραφέα και αντ’ αυτού να καταλήξατε με έξι ευχάριστα αλλά άσχετα βιβλία; Σκεφτείτε την ερωτική σας ζωή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ζωδια Λεων
Τα άστρα σας ευνοούν όπως ευνοούν και οποιαδήποτε ερωτική κίνηση θέλετε να κάνετε τώρα. Θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Σιγουρευτείτε ότι είστε έτοιμοι να δράσετε αστραπιαία – κάποιος/α χαριτωμένος/η θα σας τηλεφωνήσει.

Ζωδια Παρθενος
Δημιουργείτε μεγάλο θέμα χωρίς να χρειάζεται, σχετικά με κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Χαλαρώστε! Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, είστε σε πλεονεκτική θέση. Απολαύστε όλες αυτές τις επιλογές που απλώνονται μπροστά σας, αλλιώς θα είστε μόνιμα σε κακή διάθεση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος
Σας αρέσει πολύ να συζητάτε και ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε τον λόγο ελκύει κάθε είδους ενδιαφέροντα και ελκυστικά άτομα στον κοινωνικό σας κύκλο. Απλώς να έχετε στο μυαλό σας ότι το να κάνετε μια σχέση, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να δημιουργήσετε μια συλλογή.

Ζωδια Σκορπιος
Είναι εύκολο να τοποθετήσετε κάποια σχέση σας σε βάθρο αλλά είναι και επικίνδυνο. Έχετε να κάνετε με άνθρωπο και όχι με θεό. Μάθετε να τους βλέπετε όπως είναι στην πραγματικότητα αλλιώς όταν εκπέσουν από το βάθρο που τους έχετε τοποθετήσει, η πτώση θα είναι επώδυνη και για τους δυο σας.

Ζωδια Τοξοτης
Υπεραναλύετε τόσο τα πάντα, ώστε γίνεται εξαιρετικά δύσκολο για εσάς να ακολουθήσετε το ρεύμα και απλά να ζείτε τη στιγμή. Παρά ταύτα, όσοι σας αγαπούν, σύντομα μαθαίνουν να εκτιμούν τα ιδιαίτερα χαρίσματά σας. Το κλειδί όταν βγαίνετε ραντεβού: να είστε ο εαυτός σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Αιγοκερως
Οι φίλοι σας σάς προσφέρουν την ηθική υποστήριξη που χρειάζεστε τώρα, για να βρείτε το θάρρος να κάνετε μια ρομαντική κίνηση. Θα νιώσετε πολύ γενναίοι και ικανοί στη συνέχεια. Όταν ανοίγετε την καρδιά σας στην αγάπη, θα έρθουν στη ζωή σας νέες ευκαιρίες.

Ζωδια Υδροχοος
Μερικές φορές το παιχνίδι του έρωτα κρύβει κάποιες αναποδιές, αλλά προσπαθήστε να μην αλλάξετε εξ ολοκλήρου τα κριτήρια που έχετε θέσει. Το να δέχεστε να βγείτε ραντεβού με κάποιον, επειδή απλώς φοβάστε ότι δεν θα βρεθεί κάτι καλύτερο, είναι φριχτό.

Ζωδια Ιχθυες
Ακόμη αναστενάζετε για εκείνο το αίσθημα που δεν ευοδώθηκε; Δεν υπάρχει λόγος. Εμφανίζεται ξανά στη ζωή σας όλως τυχαίως. Ξέρετε τι λέει το παλιό γνωμικό: «τίποτα δεν είναι τυχαίο». Ξαφνικά η χρονική στιγμή είναι πιο κατάλληλη και τα πάντα είναι πιθανά.

zwdia shmera