ζωδια για ελεύθερους 04/02 Σάββατο

sex-selini-zodia

ζωδια για ελεύθερους 04/02 Σάββατο

ζωδια κριός
Είστε εξαιρετικοί στο να βοηθάτε άλλους να προσεγγίσουν τα όνειρά τους. Αυτή τη στιγμή ένα φιλικό σας άτομο έχει ανάγκη να του δώσετε λίγο από τον ενθουσιασμό σας. Προσφέρετέ του ένα ειλικρινές κομπλιμέντο και λίγη ενθαρρυντική ώθηση όσο αφορά το ρομαντικό πεδίο.

ζωδια ταύρος
Διασκεδάστε τη σημερινή μέρα σας. Συναντηθείτε με έναν φίλο σας και περιηγηθείτε στις διαδικτυακές σελίδες με τα «Προσωπικά». Κάντε επιλογές ο ένας για τον άλλο και ψυχαγωγηθείτε με αυτό. Δεν θα είναι μόνο απολαυστικό, αυτή η ανταλλαγή απόψεων θα διευρύνει τη σκέψη σας και για πιθανόν διαφορετικές δυνατότητες.

 

ζωδια δίδυμοι
Δεν αποκλείεται να νιώσετε σήμερα εξαιρετικά πληγωμένοι με κάτι, και φυσικά να αποδώσετε τις ευθύνες γι’ αυτό εκεί που ανήκουν. Να έχετε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα όσο μπορεί να φαίνονται. Αφήστε τις καταστάσεις να εξελιχθούν λίγο περισσότερο, πριν ασκήσετε την κριτική σας.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Είστε σε καλό συντονισμό με πολλά άτομα στο περιβάλλον σας και θα μπορούσατε τώρα να υιοθετήσετε – ή έστω να δοκιμάσετε – κάποια καινούργια πεποίθηση ή προοπτική. Τολμήστε να κάνετε ένα βήμα μπροστά όσο αφορά το ρομάντζο, μπείτε στη θέση κάποιου άλλου για να πάρετε μια γεύση από τα αισθήματά του.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Μήπως το ένστικτό σας προσπαθεί να σας δείξει κάποια πράγματα; Είναι γεγονός ότι έχετε την επιλογή να ακολουθήσετε τη φωνή της λογικής ή της καρδιάς σας, που είναι πάντα εξαιρετικές εναλλακτικές. Στη δεδομένη χρονική στιγμή ωστόσο, το ένστικτό σας είναι ο πιο σίγουρος οδηγός για την πορεία που πρέπει να πάρετε.

ζωδια παρθένος
Αν είστε σε μια φάση που σκέφτεστε κάποια ρομαντική προοπτική σας (ίσως και περισσότερες…), είναι πιθανό να ανακύψουν κάποια μικρά εμπόδια. Θα σας κάνει καλό να παγώσετε τις συγκυρίες για λίγο, και να επιστρέψετε σε αυτές όταν η κατάσταση θα έχει ξεκαθαρίσει κάπως.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Η εξέλιξη που ελπίζατε και παλεύατε εδώ και λίγο καιρό στο ρομαντικό πεδίο, είναι πλέον προσιτή για εσάς. Ωστόσο υπάρχει μια παραδοξότητα στη διαδικασία, καθώς δεν αποκλείεται να πρέπει να εγκαταλείψετε έναν συγκεκριμένο στόχο προκειμένου να βρείτε αυτό που πραγματικά αναζητάτε.

ζωδια σκορπιός
Αν αυτή την περίοδο αξιοποιήσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και τα στρέψετε προς τα θέματα καρδιάς, τα άστρα σας υπογραμμίζουν ότι μπορείτε να πετύχετε σχεδόν τα πάντα. Αν μάλιστα λειτουργήσετε με προσήλωση και μεθοδικότητα, τα αποτελέσματα θα είναι κάτι περισσότερο από εκθαμβωτικά!

ζωδια τοξότης
Αυτή η περίεργη αίσθηση που σας έχει συνεπάρει, δεν αποκλείεται να οφείλετε στο τσίμπημα… από ένα ερωτικό βέλος! Επειδή πολλά είναι ρευστά ακόμη, μην βάλετε πολλά θέματα στο σημερινό σας πρόγραμμα. Θα είστε πολύ απασχολημένοι με ονειροπολήσεις και πνευματικές περιπλανήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Νομίζετε ότι έχετε βάλει πια την ερωτική σας ζωή σε ένα καλό προγραμματισμό και την έχετε ξεκαθαρίσει πλήρως; Υπάρχει λοιπόν ένα σημείο που αρνείται να χωρέσει στα καλούπια ή τις εξηγήσεις σας… Λέγεται συναίσθημα, και θα πρέπει να το προσεγγίσετε με την καρδιά και όχι με το μυαλό σας.

ζωδια υδροχόος
Αυτό που για κάποιους αποτελεί ευσεβής πόθος, για εσάς είναι το όραμα για το μέλλον. Το νιώθετε ότι η γραμμή που χωρίζει τις επιθυμίες σας από την πραγματικότητα είναι εξαιρετικά διαπερατή αυτή την εποχή. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτή την ιδανική συγκυρία για να καταφέρετε να περάσετε κάθε εμπόδιο.

ζωδια ιχθύες
Τα άστρα έχουν κέφια όσο αφορά εσάς, γι’ αυτό σας χαρίζουν λίγο επιπλέον ταλέντο όσο αφορά το ρομαντικό πεδίο. Δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε μέχρι κι εσείς οι ίδιοι από όσα κρύβετε στο μανίκι σας, γι’ αυτό τολμήστε να προχωρήσετε, για να εντυπωσιάσετε και να μαγέψετε!

zwdia-zvdia-taro-00