ζωδια για ελεύθερους 04/03 Σάββατο

zwdia-karkinos-afroditi

ζωδια για ελεύθερους 04/03 Σάββατο

ζωδια κριός
Περνάτε μια φάση που νιώθετε ότι έχετε την ουράνια εύνοια για να διαχειριστείτε την ερωτική σας ζωή. Η συμβουλή από τα άστρα για εσάς, είναι να δείτε τα συναισθήματά υπό αυτό το πρίσμα, για να την θέσετε σε πιο γρήγορες ταχύτητες. Αν εσείς κάνετε όσα πρέπει για το ρομάντζο, ο κόσμος ολόκληρος θα βρεθεί στα πόδια σας.

ζωδια ταύρος
Οι ρομαντικές προσεγγίσεις είναι πιο εύκολες σε χώρος που οι άνθρωποι εργάζονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Τούτου λεχθέντος, κάποιο άτομο επιθυμεί να έρθει σε επαφή μαζί σας, είτε εσείς έχετε ένα συγκεκριμένο άτομο στο μυαλό σας. Πάντως η επιλογή υπάρχει, και εναπόκειται σε εσάς το αν θα κάνετε την επόμενη κίνηση.

 

ζωδια δίδυμοι
Η γνωστή πρακτική της καταγραφής όσων αποζητά κάποιος από ένα μελλοντικό ταίρι, είναι πάντα εποικοδομητική. Αν μάλιστα μπείτε σε αυτή τη διαδικασία παρέα με ένα κολλητό σας άτομο, θα το απολαύσετε κιόλας! Συγκρίνετε τις σημειώσεις σας και κάντε ο ένας στον άλλον τις απαραίτητες επισημάνσεις, ώστε να μην χάνετε και την επαφή με την πραγματικότητα.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Εκπέμπετε απίστευτο μαγνητισμό αυτή την περίοδο, γιατί η ενέργεια που απορρέει από μέσα σας είναι στο ζενίθ της! Φροντίστε να αξιοποιήσετε τη συγκυρία στο ρομαντικό πεδίο, γιατί οι σπίθες θα ανάψουν άμεσα με το αντικείμενο του πόθου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια λέων
Τα άστρα απαιτούν από εσάς σήμερα να κάνετε μια γλυκιά κίνηση προς ένα συγκεκριμένο άτομο. Μην σας απασχολήσουν καθόλου τα αποτελέσματα, σημασία έχει η σκέψη και η θετική ενέργεια που θα εντάξετε στην προσέγγισή σας. Να είστε βέβαιοι ότι η κίνησή σας θα εκτιμηθεί δεόντως!

ζωδια παρθένος
Νιώθετε σαν να σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας όσο αφορά τον κοινωνικό προγραμματισμό σας; Μην αποθαρρύνεστε, ακόμη κι αν η διάθεσή σας είναι να τα παρατήσετε όλα και να αποσυρθείτε στο καβούκι σας για τις επόμενες μέρες. Είναι καλό να αφήσετε κάποιον άλλο να οργανώσει τις καταστάσεις, για αλλαγή.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Νιώθετε συχνά ότι δεν έχετε απαντήσεις όσο αφορά τις δικές σας ρομαντικές περιπλανήσεις. Ωστόσο η καθαρή και ειλικρινή σας ματιά σε συνδυασμό με τη θετική σας ενέργεια, σας καθιστούν το άτομο που προστρέχουν όλοι όταν χρειάζονται συμβουλές σε αυτό τον τομέα. Ειδικά σήμερα, να έχετε σε ετοιμότητα τις σοφές κουβέντες και τις γλυκές χειρονομίες σας.

ζωδια σκορπιός
Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα κυλούν προς όφελός σας αυτή την περίοδο. Τα άστρα όμως προειδοποιούν ότι δεν πρέπει να θεωρείτε τίποτα δεδομένο, αλλά συνεχώς να φορτίζετε θετικά το κάρμα σας για να συνεχίσετε να έχετε αποτελέσματα. Θα ήταν καλό να απολογηθείτε εκεί που οφείλετε και να κάνετε κάποιες απρόσμενες ευγενικές χειρονομίες.

ζωδια τοξότης
Ένα ερώτημα που σας απασχολούσε τον τελευταίο καιρό σε σχέση με την ερωτική σας ζωή, είναι σε καλή πορεία για να επιλυθεί τώρα. Επίσης είναι πιθανό να πάψετε εσείς να το βλέπετε ως πρόβλημα, επειδή αλλάξατε σκεπτικό. Ό,τι και να ισχύει, η περίοδος είναι ιδανική για να πάρετε τα ρομαντικά σας ρίσκα.

ζωδια αιγόκερως
Είναι απόλυτα φυσιολογικό να θαυμάζετε τις σχέσεις που έχουν άλλοι άνθρωποι, και να θέλετε να ζήσετε κάτι ανάλογο. Αυτό που πρέπει να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας ωστόσο, είναι ότι ποτέ τα πράγματα δεν είναι αυτό ακριβώς που φαίνονται – ειδικά όταν αφορούν τις ζωές άλλων πίσω από την κλειστή τους πόρτα.

ζωδια υδροχόος
Ίσως νιώθετε αυτή την περίοδο ότι χρειάζεστε το θάρρος θηριοδαμαστή για να μπορέσετε να τιθασεύσετε τα άγρια ένστικτά σας! Αν όμως αρχίσετε να βάζετε μια τάξη στα ερωτικά σας θέματα, θα καταφέρετε να τα δείτε όλα υπό ένα πολύ πιο παραγωγικό πρίσμα. Μετά θα μπορείτε να βρυχάστε όσο θέλετε!

ζωδια ιχθύες
Οι πρωινές ώρες σήμερα ενδείκνυνται για να χειριστείτε θέματα της ερωτικής σας ζωής. Γι’ αυτό αν έχετε να απαντήσετε σε κάποιο τηλεφώνημα ή μήνυμα, μην το καθυστερήσετε καθόλου. Από το απόγευμα και μετά, προβλέπεται να είστε εξαιρετικά απασχολημένοι με άλλης φύσεως θέματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00