ζωδια για ελεύθερους, 04/04 Τρίτη

tayros-synastria

ζωδια για ελεύθερους, 04/04 Τρίτη

ζωδια Κριος
Όταν αρχίζετε να παθιάζεστε, είναι δύσκολο να διακρίνει κάποιος αν υπάρχει όντως αμοιβαία φλόγα ανάμεσα σε εσάς και το αντικείμενο του πόθου σας. Αν ρίξετε λίγο τους τόνους, θα είστε σε θέση αξιολογήσετε με περισσότερη ακρίβεια την κατάσταση. Χαλαρώστε και καθίστε να δείτε τι μπορεί να συμβεί.

ζωδια Ταυρος
Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη λέξη «κολακεία» σαν να πρόκειται για κάτι κακό. Αυτή την περίοδο θα αισθάνεστε πολύ ωραία όταν σας κολακεύουν, όπως επίσης και αν το κάνετε εσείς σε κάποιον άλλον. Δεν είναι κακό. Απελευθερώστε τη γλυκιά και προκλητική σας διάθεση!

 

ζωδια Διδυμοι
Αυτή την περίοδο δεν υπάρχει η έννοια της υπερβολικής πληροφόρησης – και μιλάμε για πληροφορίες που οι ίδιοι συγκεντρώνετε. Ανακαλύψτε όσα περισσότερα μπορείτε για οποιεσδήποτε ρομαντικές προοπτικές υπάρχουν. Οι άλλοι θα λατρέψουν την περιέργειά σας και εσείς καλό θα ήταν να βρεθείτε σε θέση να κρίνετε την κατάσταση.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Γιατί να περιμένετε να τηλεφωνήσετε, να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα ή να προσκαλέσετε κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο; Τα άστρα λένε ότι οι άνθρωποι τείνουν να συμφωνούν αυτή την περίοδο με ό,τι και αν προτείνετε. Το να ενεργείτε προληπτικά, ενεργοποιεί την ερωτική σας ζωή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Λεων
Έχετε μια διάθεση να μανατζάρετε τους άλλους αλλά η ερωτική σας ζωή δεν είναι από τα πράγματα που μπορούν να διευθετηθούν με αυτό τον τρόπο. Δώστε λίγη απόσταση στις καταστάσεις, κάντε ένα διάλειμμα από τις προσδοκίες σας και δώστε στα άτομα με τα οποία υπάρχουν προοπτικές, πολλά περιθώρια.

ζωδια Παρθενος
Η συμβατότητα είναι κάτι παραπάνω από αυτό που φαίνεται στην επιφάνεια. Τι έχουν διαβάσει οι άλλοι πρόσφατα; Ποιες είναι οι πολιτικές τους πεποιθήσεις; Πώς συνδέεται η δική τους προσωπική φιλοσοφία με τη δική σας; Κάντε πιο ουσιαστικές (και πιο ενδιαφέρουσες) ερωτήσεις στο μελλοντικό έτερον ήμισυ.

ζωδια Ζυγος
Αυτή την περίοδο όλων των ειδών οι προσκολλήσεις εξελίσσονται και αλλάζουν, μεταξύ αυτών και οι όποιες ενδεχόμενες ερωτικές σχέσεις. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε κάθε αλληλεπίδραση, επηρεάζει το μέλλον των ερωτικών σας σχέσεων. Φροντίστε να είναι φωτεινό και όμορφο!

ζωδια Σκορπιος
Μπορεί να σας τρομάζει το να αφήνετε τον εαυτό σας να είναι ευάλωτος, αλλά η κατάληξη μπορεί να είναι φανταστική. Δεν θα μάθετε ποτέ εάν δεν το δοκιμάσετε. Είστε πρόθυμοι να ανοίξετε την καρδιά σας – ωραία και με θάρρος;

ζωδια Τοξοτης
Κάθε πράγμα στον καιρό του! Κατά πάσα πιθανότητα έχετε πολλά να διεκπεραιώσετε αυτή την περίοδο στην εργασία σας, και το ότι εκτελείτε ταυτόχρονα πολλές ενέργειες σημαίνει ότι τίποτα συγκεκριμένο δεν καταφέρνει να συγκεντρώσει την απόλυτη προσοχή σας. Διαμορφώστε ένα πρόγραμμα και ακολουθήστε το.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγοκερως
Είστε ιδιαίτερα καλοί στο να κάνετε συμπληρωματικές ερωτήσεις, να ανακαλύπτετε περισσότερα και ταυτόχρονα να φλερτάρετε. Αποφύγετε το αναμενόμενο και ρωτήστε για πιο ασυνήθιστα στοιχεία. Τι κάνει τους άλλους μοναδικούς;

ζωδια Υδροχοος
Μείνετε εκτός της πεπατημένης σήμερα – αλλιώς ρισκάρετε να βαρεθείτε και να γίνετε και οι ίδιοι λίγο βαρετοί. Θα έχετε διάθεση για ασυνήθιστες εμπειρίες – και ταυτόχρονα θα συναντήσετε νέα άτομα και θα έχετε να λέτε σπουδαίες ιστορίες.

ζωδια Ιχθυες
Μπορεί να μην είστε σε φάση να στέλνετε ερωτικές επιστολές, έχετε όμως τον τρόπο σας να σκαρώνετε αστεία και πονηρά σημειώματα, που πραγματικά βρίσκουν ανταπόκριση αυτή την περίοδο. Κάντε το κτήμα σας και αξιοποιήστε αυτή σας την ικανότητα, για να έχετε το προβάδισμα στην ερωτική σας ζωή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768