ζωδια για ελεύθερους 04/05 Πέμπτη

evdomadiaies-713414

ζωδια για ελεύθερους 04/05 Πέμπτη

ζωδια Κριος
Πόσο διορατικοί είστε όταν πρόκειται για ζητήματα καρδιάς; Είστε τόσο καιρό ελεύθεροι, που μερικές φορές ξεχνάτε εύκολα πώς να εντυπωσιάσετε κάποιον ξεχωριστό. Το να είστε παρατηρητικοί, αποδίδει.

ζωδια Ταυρος
Με το να είστε ομιλητικοί σήμερα θα μπορέσετε να προσελκύσετε την προσοχή κάποιου, με το οποίο είχατε σκοπό να ξεκινήσετε μια συζήτηση. Αυτό το χάρισμα της φλυαρίας δείχνει τη φιλική, προσιτή σας πλευρά που χαλαρώνει απευθείας τους ανθρώπους.

 

ζωδια Διδυμοι
Μερικές φορές το να νιώθετε αγχωμένοι μπορεί να σας βγει σε καλό. Το να είστε νευρικοί για κάποιο καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας για το οποίο ενδιαφέρεστε είναι φυσικό. Απλώς μην αφήσετε την παράνοια να σας χαλάσει τη διασκέδαση.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Το να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σας σχετικά με το τι χρειάζεστε από την επόμενη σχέση σας, μπορεί να οδηγήσει σε επιτυχία το επόμενό σας ραντεβού. Όλοι οι σημαντικοί δεσμοί παίρνουν το χρόνο τους, αλλά όταν γνωρίζετε ήδη τι χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι, τα πράγματα μπορεί να επισπευτούν.

tarw-zwdia

ζωδια Λεων
Σήμερα θα πρέπει να παραμείνετε δυνατοί και ευπροσάρμοστοι όταν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα είχατε σχεδιάσει. Η ζωή έχει την τάση να μας εκπλήσσει δυσάρεστα τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Αντί να συγχύζεστε, μάθετε να προσαρμόζετε τα σχέδιά σας άμεσα.

ζωδια Παρθενος
Να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με κάποιον που προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε. Οι φίλοι σας καταλαβαίνουν την αίσθηση του χιούμορ σας και τα αστεία σας αλλά αυτό το νέο πρόσωπο μπορεί να αρχίσει να αναρωτιέται για τι πράγμα του/της μιλάτε. Κρατήστε τη συζήτηση χαλαρή και ήρεμη.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Με το να δοκιμάζετε συνεχώς νέες εμπειρίες, κρατάτε την ανία μακριά. Σήμερα (και κάθε μέρα πέραν τούτου) προσπαθήστε να δοκιμάζετε κάτι καινούργιο. Παραγγείλετε άλλο πιάτο στο εστιατόριο. Κάντε μια παράκαμψη μέσω μιας γειτονιάς που δεν γνωρίζετε. Φλερτάρετε με κάποιον άγνωστο.

ζωδια Σκορπιος
Σήμερα μπαίνετε στον πειρασμό να χαμηλώσετε τα στάνταρ σας για να βρείτε ραντεβού. Ο ρομαντισμός που αξίζετε δεν πρόκειται αν συμβεί εάν αφήνετε την απελπισία να πάρει το πλεονέκτημα. Να είστε υπομονετικοί για το σωστό πρόσωπο και θα έρθει. Είναι εκεί έξω!

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Τοξοτης
Αντί να είστε όλο λόγια και καθόλου πράξεις, κάντε τη σημερινή μια μέρα κατά την οποία θα επιτύχετε κάτι για το οποίο θα αξίζει να περηφανεύεστε. Ζητήστε από αυτόν τον ελκυστικό τύπο να βγείτε ραντεβού. Ολοκληρώστε αυτή τη σημαντική εργασία πριν λήξει η προθεσμία. Σβήστε κάτι από τη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε.

ζωδια Αιγοκερως
Για να καθαρίσετε τη σκέψη σας, θα ήταν χρήσιμο να σταματούσατε να κρατάτε κάθε σκέψη που περνάει από το μυαλό σας. Εξασκηθείτε στο διαλογισμό και επικεντρωθείτε σε θέματα όπως η αγάπη, η υγεία και η φιλία.

ζωδια Υδροχοος
Αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή μέρα για να κάνετε κάποιες αλλαγές, στον τρόπο που προσπαθείτε να προσελκύσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Αρπάξτε κάποιο/α φίλο/η σας με αίσθηση του στυλ και ζητήστε του/της να σας μεταμορφώσει από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αυτό το νέο λουκ μπορεί να είναι ότι που χρειάζεται για να απελευθερωθεί το ερωτικό συναίσθημα.

ζωδια Ιχθυες
Το φορτωμένο επαγγελματικό σας πρόγραμμα μπαίνει στη μέση της κοινωνικής σας ζωής και αυτό ποτέ δεν είναι για καλό. Επανεκτιμήστε τα πράγματα που πρέπει να κάνετε σε καθημερινή και εβδομαδιαία βάση. Διαγράψτε οτιδήποτε δεν χρειάζεται να διευθετηθεί άμεσα. Να είστε ρεαλιστικοί με τις προθεσμίες σας. Να ανταμείβετε συχνά τον εαυτό σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia