ζωδια για ελεύθερους 04/08 Παρασκευή

imerisies-provlepseis-paraskeyi-2-5

ζωδια για ελεύθερους 04/08 Παρασκευή

Ζωδια Κριος
Η φιλία μπορεί να μετατραπεί σε έρωτα εκεί που δεν το περιμένετε. Είστε έτοιμοι να το διακινδυνεύσετε; Τα άστρα προβλέπουν ότι τα γεγονότα θα συμβούν με αργούς ρυθμούς, οπότε θα έχετε άφθονο χρόνο στη διάθεσή σας για να αποφασίσετε.

Ζωδια Ταυρος
Η παθιασμένη αφοσίωσή σας σε κάποιο σκοπό κερδίζει κάθε είδους προσοχή, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου του χαριτωμένου ατόμου. Παρά ταύτα, έχετε σημαντικότερα πράγματα στο μυαλό σας. Μην φοβάστε – γνωρίζει ότι αξίζετε την αναμονή.

 

Ζωδια Διδυμοι
Το πρώτο τεστ που περνάει μια νέα ερωτική σχέση, είναι όταν γνωρίζετε το νέο σας αίσθημα στους φίλους σας. Προσπαθήστε να μην το κάνετε με τόσο προφανή τρόπο. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για τεστ, οπότε κρατήστε τα πράγματα σε όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Κάποιος/κάποια που απέχει πολύ από τον τύπο του ατόμου με το οποίο θέλετε να κάνετε σχέση, ενδιαφέρεται να σας γνωρίσει καλύτερα. Η άμεση απάντησή σας όταν τον/την συναντάτε είναι «αποκλείεται»! Για μισό λεπτό – καλό θα ήταν να είστε ανοικτοί σε όλες τις πιθανότητες.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτοσκοπιο Αυγουστου 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ζωδια Λεων
Μείνετε ελεύθεροι – δεν είναι απαραίτητο να δεσμευτείτε αμέσως. Η χαρά του να είστε αδέσμευτοι, έγκειται στο ότι έχετε τη δυνατότητα να εξετάσετε όλες τις επιλογές σας και να σιγουρευτείτε ότι θα κάνετε τη σωστή για εσάς. Έχετε άφθονο χρόνο στη διάθεσή σας.

Ζωδια Παρθενος
Προσπαθείτε να στριμώξετε την ερωτική σας ζωή ανάμεσα στη δουλειά, την πλούσια κοινωνική σας ζωή και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις; Σταματήστε να προσπαθείτε τόσο σκληρά. Έχετε πολλά μαζεμένα στο μυαλό σας αυτή την περίοδο. Αφήστε τον έρωτα να λειτουργήσει σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα και όχι το δικό σας.

Ζωδια Ζυγος
Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία – πραγματικά, πραγματικά πραγματικά αμοιβαία. Όλα τα σημάδια σας λένε να προχωρήσετε αλλά είστε ακόμη λίγο διστακτικοί. Τι τρέχει; Αν δεν είστε έτοιμοι, δεν είστε. Αλλά αν αισθάνεστε έτοιμοι, θα πρέπει πραγματικά να κάνετε μια κίνηση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Σκορπιος
Αφήστε στην άκρη όλα αυτά τα πρακτικά ζητήματα. Αυτό που χρειάζεστε είναι λίγη διασκέδαση και αυθορμητισμό, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα χιλιάδες ραντεβού – κάντε κάτι απολαυστικό για τον εαυτό σας.

Ζωδια Τοξοτης
Η αίσθηση του χιούμορ σας είναι μοναδική. Ξέρετε ότι οι πιο αστείες περιστάσεις στη ζωή είναι αυτές που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Αυτή η ιδιαίτερη άποψη που έχετε, ελκύει όλα τα σωστά άτομα – συμπεριλαμβανομένων και μερικών νέων ερωτικών προοπτικών.

Ζωδια Αιγοκερως
Ένα αίσθημα γίνεται από φλόγα πυρκαγιά, όταν ένα νέο άτομο μπαίνει στο προσκήνιο. Παρά ταύτα μπορεί (και πιθανόν θα το κάνει) να εξαφανιστεί τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκε. Σιγουρευτείτε ότι δεν θα κάνετε κάτι παρορμητικό που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.

Ζωδια Υδροχοος
Το να ξέρετε τι θέλετε είναι μια αρχή, αλλά τώρα πρέπει να βγείτε έξω και να το βρείτε όσο είναι ακόμη καιρός. Δώστε κι εσείς ένα χεράκι στη μοίρα σας και μιλήστε σε αυτό το χαριτωμένο άτομο που βλέπετε εδώ και καιρό. Το σύμπαν βοηθάει αυτούς που βοηθούν τον εαυτό τους.

Ζωδια Ιχθυες
Διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας και θα διευρύνετε τις πιθανότητές σας να βρείτε τον έρωτα. Κάντε μια έρευνα στη βιβλιοθήκη. Γραφτείτε σε κάποιο μάθημα για κάτι που πάντα σας προσέλκυε το ενδιαφέρον. Το πιο αισθησιακό κομμάτι κάποιου είναι το μυαλό του.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera