ζωδια για ελεύθερους 05/02 Κυριακή

egwismos-simainei-eleytheria

ζωδια για ελεύθερους 05/02 Κυριακή

ζωδια κριός
Έχετε μεγάλη ανάγκη από «καλλιέργεια» σήμερα, αλλά μην κατευθυνθείτε στον κήπο σας. Κλείστε την τηλεόραση και βγείτε από το σπίτι για να πάτε σε εκείνη την γκαλερί ή το βιβλιοπωλείο που βλέπετε περνώντας για τη δουλειά. Μην διστάσετε να ανοίξετε συζήτηση με τον καλλιτέχνη ή τον βιβλιοπώλη. Σήμερα θέλετε να ανοίξετε το μυαλό σας και την καρδιά σας στην ομορφιά της τέχνης.

ζωδια ταύρος
Έχετε προοδεύσει πολύ στην έρευνα αγοράς, όταν πρόκειται για τα καλύτερα τεχνολογικά αξεσουάρ, την πιο πρωτοπόρα μουσική, τα καλύτερα ρούχα. Γιατί δεν χρησιμοποιείτε αυτό το ταλέντο σας για να βρείτε το τέλειο ταίρι; Μην περιοριστείτε στο πρώτο άτομο που έλκει τη ματιά σας. Τολμήστε να βγείτε με αρκετά διαφορετικά άτομα πριν επιλέξετε σύντροφο.

 

ζωδια δίδυμοι
Ξεκολλήστε από τα τετριμμένα σας σήμερα, πάρτε πρωτοβουλίες. Αρκετά μείνατε σε στάση αναμονής στο πεζοδρόμιο. Έχει έρθει η στιγμή να περάσετε τον δρόμο και να δείξετε σε κάποιο ιδιαίτερο άτομο όσα διαθέτετε. Να είστε ο εαυτός σας και να αφήσετε το άστρο σας να λάμψει.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα εύστροφοι, κάτι που θα αποδειχθεί σωτήριο για να μην υποπέσετε σε σφάλματα. Μπορεί ο αυτοσχεδιασμός να είναι ένα από τα σπουδαία ταλέντα σας, ενίοτε όμως είναι καλύτερα να παραμένετε σιωπηλοί αντί να ξεστομίζετε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Κάθε ραντεβού έχει τη δυναμική να επιφέρει φλογερά αποτελέσματα. Θέλετε όμως πραγματικά η πρώτη εντύπωση που δίνετε, να είναι γεμάτη πάθος αλλά χωρίς περιεχόμενο; Μην δίνετε λανθασμένες εντυπώσεις, εκτός αν ειλικρινά το μόνο που θέλετε είναι μια σωματική επαφή και τίποτα περισσότερο. Σκεφτείτε το δύο και τρεις φορές πριν προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο.

ζωδια παρθένος
Σήμερα θα σας κατακλύσει η ανάγκη να μάθετε τι πραγματικά είναι ρεαλιστικό και τι ανάγεται στη σφαίρα της φαντασίας. Να έχετε όμως συνεχώς στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι ενίοτε τα γεγονότα είναι πιο παράδοξα από τη φαντασία! Φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι και πρόθυμοι να κατεβάσετε κάποιο άτομο από το ιδεώδες, όταν ανακαλύψετε τον πραγματικό του εαυτό.

ζωδια ζυγός
Ένας δυνατός δεσμός με έναν άνθρωπο σημαίνει πάντα πολύ περισσότερα απ’ όσα ένα ρομάντζο. Η φιλία είναι ο θεμέλιος λίθος για κάθε σχέση, προκειμένου να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Φυσικά όλοι προτιμούν πάντα το πάθος, το οποίο όμως βοηθά μόνο αν το έτερό σας ήμισυ σας κάνει να γελάτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

 

ζωδια σκορπιός
Σήμερα είναι μια καλή μέρα να ξεκινήσετε εκείνο το χόμπι που σκέπτεστε καιρό. Αν θέλετε, εμπλέξτε και τους φίλους σας σε αυτό για να διασκεδάσετε όλοι μαζί. Τολμήστε να πάτε στα εργαστήρια που έχουν πολλές γειτονιές, να σχεδιάσετε το δικό σας μπλουζάκι. Γραφτείτε για να παρακολουθήσετε μαθήματα εξωτικής κουζίνας. Γιατί όχι, παρακολουθήστε σεμινάρια υποκριτικής για να βγάλετε τον κωμικό που κρύβετε μέσα σας!

ζωδια τοξότης
Σήμερα καλείστε να ασχοληθείτε με τις αρκετές εκκρεμότητες που έχετε, αλλά δοκιμάστε να το απολαύσετε στην πορεία. Ανοίξτε το ραδιόφωνο για να σας κρατά συντροφιά και δυναμώστε την ένταση στα αγαπημένα σας κομμάτια για να σας αναζωογονεί ο ρυθμός. Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε όσα θέλετε, αν τα μετατρέψετε σε παιχνίδι;

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Όταν όλα φαίνεται να πηγαίνουν στραβά, είναι πολύ δύσκολο να θυμάστε ότι η υπομονή και η μαχητικότητα είναι τα όπλα εκείνα που θα σας βοηθήσουν να διασχίσετε τελικά μια ανάποδη μέρα. Μην πάψετε να προσπαθείτε να αντιστρέψετε την κακή διάθεσή σας. Μην ξεχνάτε ότι εσείς έχετε τον έλεγχο σε ό,τι αφορά τη χαρά σας.

ζωδια υδροχόος
Πρόσφατα κάνατε μια ανακάλυψη για ένα άτομο, για τον οποίο τρέφατε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαγράψετε παντελώς όλα σας τα αισθήματα. Ο καθένας έχει μυστικά που προτιμά να μην αποκαλύπτονται – κι αυτό δεν εξαιρεί ούτε εσάς από τον κανόνα. Τη διαφορά στο χειρισμό, θα την φέρει η συμπάθεια και η υποστήριξή σας.

ζωδια ιχθύες
Έχετε την αίσθηση ότι η τέλεια σχέση είναι ένα τεράστιο αίνιγμα για εσάς. Ενώ φαίνεται ότι όλοι οι άλλοι μπορούν να κατανοήσουν την αγάπη, εσείς γιατί νιώθετε σαν να έχετε να λύσετε κάποιον γρίφο; Στην πραγματικότητα, κανείς δεν γνωρίζει απόλυτα τους τρόπους που λειτουργεί η καρδιά. Αποδεχθείτε το γεγονός ότι όλη τη διασκέδαση την φέρνει ο γρίφος καθ’ αυτός, όχι η λύση του.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66