ζωδια για ελεύθερους 05/08 Σάββατο

astrologia-ioylios-2014

ζωδια για ελεύθερους 05/08 Σάββατο

Ζωδια Κριος
Το σύμπαν λειτουργεί με μυστήριους τρόπους. Χαλαρώστε και σταματήστε να ψάχνετε για το ένα και μοναδικό ταίρι. Θα αρχίσετε να διασκεδάζετε πολύ περισσότερο – και παραδόξως το πιο πιθανό είναι ότι θα γνωρίσετε κάποιον υπέροχο άνθρωπο.

Ζωδια Ταυρος
Μια ρομαντική απόδραση είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να δώσετε ώθηση στην ερωτική σας ζωή, ιδιαίτερα εάν βρίσκεστε σε μια κατάσταση που χρειάζεται λίγη φλόγα. Αν είστε αδέσμευτοι, ένα ταξίδι θα φέρει κοντά σας κάποιο πολύ ελκυστικό άτομο.

 

Ζωδια Διδυμοι
Σας αρέσει κάποιο άτομο και φαίνεται ότι κάποιος άλλος έχει τα ίδια συναισθήματα με εσάς. Λίγος φιλικός ανταγωνισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν – αρκεί να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνει σε φιλικά επίπεδα. Να είστε ντόμπροι και έντιμοι.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Δεν παίρνει ο καθένας πάσο ελευθέρας για την καρδιά σας. Αυτοί που καταφέρνουν να περάσουν τα πρώτα τεστ, είναι πράγματι εξαιρετικά άτομα. Τώρα ήρθε η ώρα να διαχωρίσετε τους ερασιτέχνες από τους αληθινούς διεκδικητές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ζωδια Λεων
Βάλτε σε κίνηση το μυαλό και το σώμα σας. Περπατήστε μέχρι τον κινηματογράφο και δείτε μια ταινία. Πηγαίνετε με το ποδήλατο σε μια γκαλερί τέχνης για να δείτε την τελευταία έκθεση γλυπτικής. Ποιος ξέρει; Στο δρόμο μπορεί να συναντήσετε μια νέα ερωτική προοπτική!

Ζωδια Παρθενος
Η συνέπεια είναι μια από τις αρετές σας. Αλλά μήπως σας έχει περάσει από το μυαλό ότι μπορείτε να γίνετε λίγο απρόβλεπτοι στον τομέα των ερωτικών σχέσεων; Όχι μόνο θα σας κρατήσει σε εγρήγορση αλλά θα φωτίσει και τη διάθεσή σας.

Ζωδια Ζυγος
Πόσο ακόμη θα περιμένετε να σας τηλεφωνήσει κάποιος; Η αλήθεια είναι… πολύ ακόμη. Αλλά μπορείτε να το αντέξετε; Αυτό είναι το ερώτημα. Είτε καλέστε τους εσείς, είτε σηκωθείτε από τον καναπέ και βγείτε έξω. Διασκεδάστε λίγο!

zwdia - love

Ζωδια Σκορπιος
Μια περιπέτεια ενεργοποιεί το πνεύμα σας, ανεβάζει τη διάθεσή σας και – το καλύτερο όλων – σας προσφέρει πολλές νέες ευκαιρίες για έρωτα! Οπότε ενδώστε σε κάτι καινούργιο και τολμήστε να το δοκιμάσετε. Μπορεί να μην είναι τόσο ριψοκίνδυνο όσο μια ελεύθερη πτώση αλλά ίσως είναι κάτι αντίστοιχο.

Ζωδια Τοξοτης
Πριν πολύ καιρό είχατε μια αίσθηση σύνδεσης με κάποιον αλλά χαθήκατε χωρίς να το συζητήσετε πρώτα. Τώρα επέστρεψε, η επαφή μεταξύ σας υπάρχει ακόμη – μόνο που τώρα έχει μετατραπεί σε κάτι ερωτικό. Εκμεταλλευτείτε το.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Αιγοκερως
Είστε συγκεντρωμένοι και δυναμικοί – καθόλου περίεργο που έχετε τόση επιτυχία. Παρά ταύτα, μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσετε αυτή τη συμπεριφορά σας όταν πρόκειται για την αναζήτηση της ζωής, της ελευθερίας και του έρωτα. Μάθετε να ακολουθείτε το ρεύμα.

Ζωδια Υδροχοος
Ένα βλέμμα. Είναι το μόνο που χρειάζεται. Αυτό το άτομο σας αντιστέκεται, αλλά μέχρι τώρα δεν χρησιμοποιήσατε όλο το οπλοστάσιο της γοητείας σας πάνω του. Σιγουρευτείτε ότι ξέρει πως παίζετε – θέλετε να κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος με το εν λόγω άτομο.

Ζωδια Ιχθυες
Θέλετε να τυλιχτείτε σε ένα προστατευτικό κουκούλι και αυτή η επιθυμία σας είναι διακαής – τουλάχιστον προσωρινά. Αργά ή γρήγορα, ο έρωτας θα προσπαθήσει να σας βρει. Και τότε μπορεί να θελήσετε να αφήσετε το καταφύγιό σας για αυτό το λόγο και μόνο!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75