ζωδια για ελεύθερους 06/02 Δευτέρα

zwdia-astrologia-katallhlh-sxesh

ζωδια για ελεύθερους 06/02 Δευτέρα

ζωδια κριός
Φανείτε αυθόρμητοι σήμερα και ζητήστε εσείς από το άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή, να βγείτε. Μην το σκεφτείτε πολύ ούτε να κάνετε υπερβολικές πρόβες σε όσα θέλετε να πείτε. Απλά πλησιάστε και αρχίστε μια συζήτηση με οποιοδήποτε θέμα. Διατηρήστε απλό και άνετο ύφος.

ζωδια ταύρος
Η ανυπομονησία τις περισσότερες φορές κάνει πιο πολύ κακό παρά καλό. Σε κανέναν δεν αρέσει να έχει κάποιον στην παρέα του που ανά πάσα στιγμή φαίνεται έτοιμος να το σκάσει. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο χαλαροί όταν έχετε πάρει απόφαση να βγείτε, γίνετε πιο κοινωνικοί. Ας διατηρήσετε μια στάση περισσότερο ζεν, και λιγότερο έτοιμοι για καυγά!

 

ζωδια δίδυμοι
Ένα άτομο σας έχει τραβήξει την προσοχή εδώ και λίγο καιρό. Σήμερα λοιπόν είναι η ιδανική μέρα για να ανοίξετε μια πιο διεξοδική συζήτηση μαζί του. Σκεφτείτε μια αστεία ιστορία για να αρχίσετε, είτε ακόμη καλύτερα θέστε ένα ερώτημα. Όταν οι άνθρωποι δέχονται ερωτήσεις για τον εαυτό τους, συνήθως μιλούν πιο άνετα και αποκαλύπτουν και κάτι παραπάνω. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να ακούσετε και να μάθετε.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Πρέπει να σας γίνει συνείδηση να βγάλετε το συναίσθημα από την αντίδρασή σας, όταν κάποιος σας ασκεί μια εποικοδομητική κριτική. Προσπαθήστε να μάθετε κάτι από αυτό που σας προτείνει, αντί να αντιδράτε με ευαισθησία. Αν συνεχίσετε τη συνήθειά σας να παίρνετε ως προσωπική προσβολή την κάθε συμβουλή, κανείς δεν θα θέλει να σας απευθύνει συμβουλές στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Η μέρα σήμερα ενδείκνυται για να γνωρίσετε αρκετά καινούργια άτομα μέσα από μια καινούργια δραστηριότητά σας. Αποφασίστε να ενταχθείτε σε μια ομάδα που ασχολείται με κάποιο θέμα που σας ενδιαφέρει εδώ και καιρό. Απλά θα βρεθείτε στον ίδιο χώρο με άγνωστα σε εσάς άτομα, όπου ίσως προκύψει κάτι περισσότερο από το πουθενά, πέρα από το να βελτιωθείτε στο θέμα που σας ενδιέφερε.

ζωδια παρθένος
Διατηρείστε το ηθικό σας υψηλό, ακόμη κι αν προκύψει κάτι αναπάντεχα ανάποδο. Όταν παραδίνεστε στο σκοτάδι, είναι πολύ πιο δύσκολο να εντοπίσετε πού είναι το φως, αν δεν πάψετε από ένα σημείο και μετά να το αναζητάτε… Επειδή εσείς είστε οι κυρίαρχοι της μοίρας σας, πάρτε το απόφαση ότι πρέπει να αρχίσετε να λειτουργείτε με αυτό το δεδομένο!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Όταν είστε σε φάση αναζήτησης μιας νέας αγάπης, το ρομάντζο δεν είναι το μόνο που σας απασχολεί. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι πρέπει παράλληλα το εν λόγω άτομο να είναι σε θέση να δεχθεί και να ανεχθεί τις διάφορες ιδιομορφίες της προσωπικότητάς σας και τα καπρίτσια σας. Άρα καλό είναι να αναζητάτε ένα άτομο συμβατό με εσάς, όχι μόνο το πάθος.

ζωδια σκορπιός
Σήμερα η μέρα είναι πολύ καλή για εσάς να ξεκινήσετε κάτι που θα διευρύνει τις ευκαιρίες σας να εντοπίσετε την αληθινή αγάπη. Μήπως να αποφασίσετε να προχωρήσετε στην αλλαγή που σκέφτεστε εδώ και καιρό; Θα έκανε πολύ καλό στην ψυχολογία σας ένα διαφορετικό στυλ στα μαλλιά σας (ένα κούρεμα ίσως), αλλά και μια αλλαγή στις ενδυματικές σας επιλογές. Ανανεώστε λίγο το προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα και κάντε στο τέλος μια επίσκεψη στον οδοντίατρο για να ζαλίζετε με το χαμόγελό σας!

ζωδια τοξότης
Σήμερα θα είναι για όλους ευχαρίστηση να μιλούν μαζί σας, γιατί πολύς κόσμος θεωρεί ότι είστε ακαταμάχητοι! Εκμεταλλευτείτε το γεγονός και γοητεύστε το άτομο για το οποίο τρέφετε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κλείνοντάς του ένα ραντεβού. Φλερτάρετε ανέμελα και αφήστε τον μαγνητισμό της προσωπικότητάς σας να κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά. Εσείς δεν θα χρειαστεί να κοπιάσετε για τίποτα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Όταν το ζητούμενο είναι το τέλειο ταίρι, για εσάς η σταθερότητα θα πρέπει να είναι εξίσου σημαντική με το πάθος. Μπορεί να σας κολακέψει το ρομάντζο αρχικά σε ένα άτομο, όμως η αξιοπιστία του είναι εκείνη που θα σας κάνει να θέλετε να μείνει στο πλάι σας.

ζωδια υδροχόος
Η χρονική στιγμή είναι η πλέον ιδανική για να ζητήσετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει να συναντηθείτε, ακόμη και για μια μη επίσημη έξοδο. Μην θέσετε ως δεδομένο στο μυαλό σας ότι πρόκειται για ένα τετριμμένο ραντεβού. Δείτε το ως ένα πειραματικό εργαστήρι όπου ο ένας θα γνωρίσει καλύτερο τον άλλον.

ζωδια ιχθύες
Οι σχέσεις είναι περίπλοκοι γρίφοι που απαιτούν υπομονή, σκληρή δουλειά, πίστη και φυσικά τύχη. Αξίζουν όμως τον κόπο να τις επιδιώκετε και να τις διεκδικείτε. Μην επιτρέψετε σε ένα πρόσφατο ατυχές συμβάν να σας κάνει να πάψετε να αναζητάτε την αληθινή αγάπη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia