ζωδια για ελεύθερους 06/03 Δευτέρα

zwdia-afriditi-krios

ζωδια για ελεύθερους 06/03 Δευτέρα

ζωδια κριός
Αυτή την περίοδο καλείστε να δράσετε με τις σπουδαιότερες αρχές σας στο μυαλό και την καρδιά σας. Πρέπει να ορίσετε τι είναι σημαντικό για εσάς, ποιο ή ποια άτομα αγαπάτε, τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε. Θέστε αυτό τον στόχο και κυνηγήστε τον. Θα γνωρίσετε πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους σε αυτή τη διαδρομή.

ζωδια ταύρος
Σήμερα έχετε διάθεση να μιλήσετε πολύ και θα έχετε σε αφθονία το χάρισμα της ευφράδειας. Συνδυάστε το με επίμονα βλέμματα, με τυχαία ανεπαίσθητα αγγίγματα και με πολύ γέλιο. Αφήστε τους άλλους να παραπονιούνται για όλους και για όλα, εσείς αρχίστε να απολαμβάνετε τον εαυτό σας!

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα η μέρα δεν ενδείκνυται για να πάρετε ρίσκα. Καλύτερα να περιμένετε μέχρι να έχετε συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, προκειμένου να κάνετε μια πιο αξιόλογη επιλογή. Θα είναι καλύτερα να πάρετε τις αποφάσεις σας αργότερα, όταν θα έχετε ακούσει όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η μέρα σήμερα επιτάσσει να βγείτε από το καβούκι σας και να συναντηθείτε με τα άτομα του φιλικού σας κύκλου. Μάλιστα όσο πιο πολύ διευρυνθεί αυτός ο κύκλος, τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς γιατί θα κάνετε πολλές νέες κοινωνικές γνωριμίες. Έτσι θα έχετε περισσότερες επιλογές για να δημιουργήσετε όλων των ειδών τους δεσμούς με πολλά και διαφορετικά άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια λέων
Οι ιδιαίτερες σας απόψεις για την αγάπη θα είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικές για ένα καινούργιο άτομο που μπαίνει στη ζωή σας. Ενώ πολλοί είναι αυτοί που παύουν από ένα σημείο και μετά να αναζητούν το ρομάντζο, η δική σας επιμονή στην εύρεση του ιδανικού έτερου ήμισυ, σκορπίζει ελπίδα στο περιβάλλον σας για το ότι ο Έρωτας δεν έχει βγει στη σύνταξη!

ζωδια παρθένος
Σήμερα η μέρα σας καλεί να ακολουθήσετε το ρεύμα των εξελίξεων. Θα δείτε ότι αυτή η ελαστική αντιμετώπιση θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη, όταν και αν προκύψουν απρόβλεπτα εμπόδια. Όσο λιγότερο αυστηροί φανείτε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να σας προσεγγίσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας για συμβουλές.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Αναζητάτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στην αφοσίωσή τους στους φίλους σας και στην επιθυμία σας να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε ένα καινούργιο άτομο που έχει μπει στη ζωή σας. Μπορεί να είναι ερεθιστικό να μάθετε το κάθε μυστικό που φέρνει μαζί του κάθε ιδιαίτερος άνθρωπος, ωστόσο και οι φίλοι σας θέλουν να σας βλέπουν. Κάντε την μοιρασιά σας ισόποσα.

ζωδια σκορπιός
Σήμερα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε οποιαδήποτε συνάντησή σας, γιατί η απορρόφησή σας σε μια συζήτηση ενδέχεται να σας οδηγήσει να ξεστομίσετε λόγια που θα τα μετανιώσετε. Αντί όμως να προσποιηθείτε ότι το συμβάν δεν έγινε ποτέ, φροντίστε να το θίξετε και να το ισορροπήσετε αμέσως. Η φιλία είναι πιο σημαντική από τον εγωισμό σας.

ζωδια τοξότης
Σήμερα η αυτοπεποίθησή σας ενδέχεται να χρειαστεί μια ώθηση. Θα σας κάνει πολύ καλό να μιλήσετε με εκείνο το φιλικό σας άτομο που έχει πάντα τον τρόπο να σας εμπνέει και να σας ενθαρρύνει με πολύ θετικό τρόπο. Μιλήστε μαζί του ειλικρινά και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να φανείτε ειλικρινείς και να μιλήσετε ανοικτά για τα αισθήματά σας προς ένα καινούργιο άτομο που έχετε γνωρίσει. Αν νομίζετε ότι νιώθετε τα πρώτα σκιρτήματα της αγάπης, πείτε το. Αν πάλι προτιμάτε να παραμείνετε φίλοι, εκφράστε το διακριτικά.

zwdia

ζωδια υδροχόος
Ακόμη κι αν είστε απόλυτα βέβαιοι ότι είστε γνώστες ενός θέματος, το κήρυγμα δεν θα σας βγάλει πουθενά σήμερα. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να επιτρέπετε στους φίλους σας να κάνουν τα δικά τους λάθη, προκειμένου να παίρνουν τα μαθήματά τους από αυτά. Κι εσείς θα είστε πολύ καλύτεροι φίλοι αν επιδείξετε συμπαράσταση αντί για κριτική.

ζωδια ιχθύες
Σήμερα θα σας φανεί ιδιαίτερη χρήσιμη η ανεξάντλητη ενέργεια που νιώθετε, καθώς όλοι στο περιβάλλον σας φαίνονται να σέρνονται! Ενθαρρύνετέ τους να σηκωθούν από τις καρέκλες τους και κάντε εσείς το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε σχέδια που αναβάλετε εδώ και καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66