ζωδια για ελεύθερους 06/05 Σάββατο

astrologia-afroditi-skorpios

ζωδια για ελεύθερους 06/05 Σάββατο

ζωδια Κριος
Ένα μυστικό ραντεβού; Ίσως! Αν λαχταράτε λίγη γεύση απαγορευμένου, διαβάστε προσεκτικά τις αγγελίες στην εβδομαδιαία έκδοση ή βάλτε μία εσείς οι ίδιοι. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη σεξουαλική, περιπετειώδη στιγμή και ζήστε την πιο τρελή σας φαντασίωση. Δεν θα διαρκέσει για πολύ.

ζωδια Ταυρος
Η κοινή λογική σας λέει να κρατηθείτε μακριά αλλά η καρδιά σας αρνείται να ακούσει. Αν κυνηγάτε μια απαγορευμένη κατάκτηση, όπως για παράδειγμα το αγόρι της αδερφής σας ή το αφεντικό σας, να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις άσχημες συνέπειες – και είναι σίγουρο ότι θα είναι άσχημες.

 

ζωδια Διδυμοι
Τείνετε προς δύο χωριστές πλευρές, τη δημόσια και την ιδιωτική. Παρόλο που είστε σκληροί στη δουλειά, στα εσωτερικά ζητήματα είναι σημαντικό να κρατάτε τα προσχήματα. Ακόμη και αν αισθάνεστε ότι θέλετε να κατεβάσετε τους διακόπτες και να κρυφτείτε, μην το δείξετε. Η επιπλέον προσπάθεια αξίζει τον κόπο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Μην επισπεύσετε τα σχέδιά σας αυτή την περίοδο. Αν δουλεύετε για κάτι μεγάλο, να είστε υπομονετικοί. Τα άστρα πρέπει να ευθυγραμμιστούν σε ευνοϊκή για εσάς θέση, προκειμένου να δημιουργηθεί η τέλεια κατάσταση ή να έρθει το κατάλληλο πρόσωπο στη ζωή σας. Η άμεση ικανοποίηση δεν είναι μέρος του προγράμματος.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Με τη ζωή να είναι τόσο αγχωτική για εσάς αυτή την περίοδο, είναι σημαντικό να διαγράφετε οτιδήποτε έχει ολοκληρωθεί. Είστε πολύ απασχολημένοι με το να δουλεύετε τελευταία και χάνετε χρόνο από το να ψάχνετε για νέους συντρόφους, με το να κάνετε ξανά κάτι που έχει ήδη γίνει.

ζωδια Παρθενος
Αν προσπαθείτε να μαντέψετε τι θα γίνει με μια κατάσταση στην οποία έχετε μπλέξει, καλώς. Ήρθε επιτέλους η ώρα να αντιδράσει η συνείδησή σας. Το άτομο αυτό δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι. Όσο πιο σύντομα το αποδεχτείτε και προχωρήσετε, τόσο το καλύτερο.

ζωδια Ζυγος
Ήρθε η ώρα να επιλύσετε κάποια ζητήματα πριν προχωρήσετε παρακάτω. Οπότε εάν ακόμη χρειάζεται να επανορθώσετε για κάτι ή να τερματίσετε οριστικά κάτι, κάντε το τώρα. Όσο περισσότερο περιμένετε, τόσο μεγαλύτερες ευκαιρίες θα παρέλθουν ενώ εσείς θα είστε βουτηγμένοι στην κόλαση που οι ίδιοι φτιάξατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια Σκορπιος
Κάτι προσπαθεί να σας παρασύρει στο μέλλον, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχετε το νου σας στο παρόν. Σίγουρα ανυπομονείτε για αυτό το καυτό ραντεβού αύριο βράδυ, αλλά εάν δεν παραμείνετε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας, μπορεί να μακροπρόθεσμα να βγείτε χαμένοι.

ζωδια Τοξοτης
Είστε έτοιμοι και ανυπομονείτε να τα κάνετε όλα μονομιάς, αλλά ο περιορισμένος χρόνος και η ενέργεια θα σας αναγκάσουν να υποχωρήσετε. Βάλτε προτεραιότητες. Αν αυτό που θέλετε είναι να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, βγάλτε από τη μέση τα σοβαρά ζητήματα πρώτα.

ζωδια Αιγοκερως
Όλοι θέλουν ένα κομμάτι του μυαλού σας σήμερα, είτε πρόκειται για την οργάνωση μιας εκδήλωσης ή κάποια συμβουλή ερωτικής φύσεως. Να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Έτσι διατρέχετε τον κίνδυνο να παραφορτώσετε την καλή σας διάθεση, αφήνοντας ψίχουλα για τα δικά σας εγχειρήματα.

ζωδια Υδροχοος
Θα αισθανθείτε εξαιρετικά άβολα, όταν κάποιος πάνω στο μεθύσι του (ή ακόμη χειρότερα σε απόλυτη νηφαλιότητα) αναφέρει κάτι φρικτό που έχετε κάνει. Αν πρέπει να επανορθώσετε, κάντε το τώρα. Θέλετε να κοιτάτε τον κόσμο κατάματα.

ζωδια Ιχθυες
Το πρόσωπο με το οποίο κάνετε παρέα τώρα τελευταία δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για εσάς ως άτομο. Παρά ταύτα, εκείνο που αυτός ή αυτή μπορεί να κερδίσει από εσάς, είναι μια άλλη ιστορία. Αν έχετε αφήσει τον εγωισμό πίσω σας, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να προχωρήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις