ζωδια για ελεύθερους 07/01 Σάββατο

ζωδια για ελεύθερους 07/01 Σάββατο

ζωδια κριός
Έχετε κάνει τις λέξεις, πολυβόλα! Όταν κάτι ή κάποιος σας πιέζει, ανοίγετε το στόμα σας και πυροβολείτε προς πάσα κατεύθυνση. Αν δεν θέλετε κάτι, δεν υπάρχει λόγος να κρύβεστε πίσω από αυτή την άμυνα. Καλύτερα μείνετε σιωπηλοί, θα περάσετε το μήνυμά σας ευκολότερα και πιο ξεκάθαρα.

ζωδια ταύρος
Αρχίστε να αποδέχεστε και να απολαμβάνετε το γεγονός ότι είστε αδέσμευτοι, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να μην υπάρχει μια σχέση στη ζωή σας πάντα. Έχετε όλο το χρόνο στη διάθεσή σας για να εντοπίσετε τις αιτίες, αλλά προς το παρόν αρκεστείτε στις νυχτερινές εξορμήσεις με τα φιλαράκια σας!

 

ζωδια δίδυμοι
Αν κάθεστε άπραγοι και περιμένετε κάτι να συμβεί, δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα! Οι δυσχέρειες που σας προέκυψαν τελευταία δεν οφείλονται στα άστρα αλλά σε εσάς. Δεν κάνετε τις ενδεδειγμένες προσπάθειες να προσεγγίσετε τους άλλους ανθρώπους. Δεν έχει σημασία ποια αφορμή θα βρείτε για να βγείτε από τα σπίτι σήμερα, μπορεί απλά να πάτε στο φούρνο να πάρετε ψωμί. Το ζητούμενο είναι να βγείτε, και όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Το ένστικτό σας θα είναι κοφτερό σαν ξυράφι σήμερα, και απαιτείται από εσάς να του δώσετε μεγάλη σημασία! Για παράδειγμα, αν είστε σε μια έξοδο και το άτομο που είναι απέναντί σας βλέπετε να είναι υπερβολικά νευρικό ή αμίλητο, μην περιμένετε άλλη ένδειξη. Φύγετε και μην σπαταλάτε άλλο χρόνο άδικα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια λέων

Βιώνετε μια φάση που είστε συνεχώς στο κέντρο της σκηνής. Γι’ αυτό μην εκπλήσσεστε καθόλου αν βλέπετε άντρες και γυναίκες να παλεύουν για να τραβήξουν την προσοχή σας. Εσείς ωστόσο, δεν πρέπει να παρασυρθείτε από όλα αυτά τα μεγαλεία. Στόχος σας είναι να εντοπίσετε το πλέον κατάλληλο και ξεχωριστό άτομο μέσα στο πλήθος. Θα το καταλάβετε όταν το βρείτε, με το που θα συναντηθούν οι ματιές σας…

ζωδια παρθένος
Ο εντοπισμός του κατάλληλου έτερου ήμισυ μοιάζει πολύ με τα αδαμαντωρυχεία: θα πρέπει να χειριστείτε τόνους άχρηστους πετραδιών μέχρι να πιάσει το χέρι σας το γνήσιο… Περνώντας λοιπόν από την μία εμπειρία στην άλλη, εξασκείτε το πνεύμα και τη διαίσθησή σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε πάντα θετικά αποτελέσματα, η αξία όλης αυτής της διαδρομής θα φανεί μόλις βρείτε το ταίρι σας.

ζώδια ζυγός

Η ζωή σας είναι αρκετά δυσχερής αυτή την περίοδο, νιώθετε λες και είστε πάνω σε κινούμενη άμμο που σας πάει και πιο βαθιά με κάθε βήμα. Και ενώ τη μία στιγμή θεωρείτε ότι πατάτε σε στέρεο έδαφος, την επόμενη στιγμή παλεύετε να παραμείνετε στην επιφάνεια. Δυστυχώς μοιράζεστε μεταξύ δουλειάς και προσδοκιών, και αναρωτιέστε πότε θα καταφέρετε να βρείτε μεταξύ τους μια καθησυχαστική πορεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

 

 

tarw-zwdia