ζωδια για ελεύθερους 07/05 Κυριακή

teleies-gynaikes

ζωδια για ελεύθερους 07/05 Κυριακή

ζωδια Κριος
Φαίνεται ότι η οικογένεια (ή οι φίλοι σας που είναι σαν οικογένεια για εσάς) θα είναι το πιο σημαντικό πράμα σήμερα. Σήμερα, να περιμένετε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Είναι μια απόλυτα φυσική αντίδραση. Και μέχρι σήμερα το βράδυ, μια εκπληκτική, νέα ενέργεια είναι στο δρόμο.

ζωδια Ταυρος
Αυτή η μέρα φαίνεται να είναι διασκεδαστική και λαμπρή για εσάς και όσα περισσότερα μοιράζεστε, τόσα περισσότερα παίρνετε. Αν υπάρχει κάποιος γύρω σας που έχει την τάση να σας δίνει πολλές συμβουλές ή να σας κάνει πολλές ερωτήσεις, προσπαθήστε να το δεχτείτε με το ανάλογο πνεύμα.

 

ζωδια Διδυμοι
Μπορεί να γίνεστε γκρινιάρηδες όταν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε τώρα και να είναι ακόμη πιο δύσκολη περίοδος για εσάς να είστε ελεύθεροι. Αλλά καλό θα ήταν να εκτιμήσετε τα δώρα που έχετε – να αγκαλιάσετε την οικογένεια και τους φίλους και να τους μετρήσετε στις ευλογίες της ζωής σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Δημιουργήστε πράγματα για να κάνετε τη ζωή σας πιο άνετη, δώστε χαρά και εκτιμήστε το παρόν με κάθε μόριο της ύπαρξής σας – η ίδια η μέρα είναι ένα δώρο. Τα άστρα είναι υπέρ σας και η αγάπη της οικογένειας και/ή των φίλων σας είναι μια υπέροχη ευλογία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Λεων
Είστε θερμοί και υπέροχοι τώρα, κάνοντας τον κόσμο ένα πολύ ευχάριστο μέρος. Και μέχρι αργότερα μέσα στη μέρα, τα άστρα στέλνουν σε εσάς ακόμη περισσότερη ζεστή ενέργεια. Νιώστε την αγάπη!

ζωδια Παρθενος
Ουάου – όλη αυτή η ζεστασιά και η άνεση μοιάζουν υπέροχα – ή είναι; Κάποια άτομα γύρω σας μπορεί να είναι λίγο αυταρχικά. Προς το τέλος της μέρας, σχεδιάστε να πάρετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

ζωδια Ζυγος
Το να παίρνετε ακριβώς αυτό που θέλετε είναι σπάνιο – όλα έχουν να κάνουν με το να εκτιμάτε το πνεύμα και να μην αναφέρετε το τι έχετε να δώσετε. Το πιο σημαντικό, έχετε μεγάλη καρδιά και ταιριάζει απόλυτα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιος
Βάλτε στην άκρη τις επιθυμίες σας για τώρα – μαθαίνετε πολύ περισσότερα όταν είστε ανοικτοί σε ό,τι σας δίνεται. Μπορεί να μην έρθει με το προσδοκώμενο περιτύλιγμα, πράγμα που το κάνει ακόμη καλύτερο.

ζωδια Τοξοτης
Αν αισθάνεστε λίγο αταίριαστοι με τους άλλους γύρω σας (ή τελείως) κατά τη διάρκεια της μέρας, μην φοβάστε. Μέχρι σήμερα το βράδυ χάρη στα άστρα, τα μηνύματα βρίσκουν τον προορισμό τους και νιώθετε την αγάπη.

ζωδια Αιγοκερως
Τόσο η οικογενειακή όσο και η κοινωνική σας ζωή είναι γραμμένες στα άστρα, με πιθανότητες για ευθυμία αλλά και για εντάσεις. Στιγμές σαν αυτές, είναι πλήρεις συναισθημάτων. Η ισορροπημένη σας στάση βοηθάει ώστε να γίνει αυτή η μέρα καλύτερη.

zwdia shmera

ζωδια Υδροχοος
Η καρδιά σας τώρα βρίσκεται στο σπίτι σας και ευνοείται χρόνος με την οικογένεια και/ή τους φίλους σας. Τα δώρα αυτά είναι υπέροχα και το να ανταλλάσετε τέτοιου είδους αγάπη είναι κάτι ανεκτίμητο.

ζωδια Ιχθυες
Η σημερινή μέρα μοιάζει να είναι γεμάτη χαρά και η παρουσία σας εκτιμάται περισσότερο από ποτέ (και δικαίως). Κάθε ρομαντικό εγχείρημα πηγαίνει τέλεια με τη δική σας χαλαρή και παιχνιδιάρικη προσέγγιση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66