ζωδια για ελεύθερους 07/09 Πέμπτη

eksagwno-afroditis-oyranoy

ζωδια για ελεύθερους 07/09 Πέμπτη

Ζωδια Κριος
Κάντε μια μικρή ερωτική φαντασίωση -ή δύο, ή τρεις. Εξάλλου, δεν μπορείτε να βρίσκεστε σε κίνηση διαρκώς. Μην εκπλαγείτε αν κάποιος άλλος δει αυτή την ήπια πλευρά της προσωπικότητάς σας και τη βρει πολύ δελεαστική.

Ζωδια Ταυρος
Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας στο παιχνίδι των ραντεβού. Επειδή κάποιος φαίνεται τέλειος στα χαρτιά, δεν σημαίνει ότι αυτός ή αυτή είναι το σωστό άτομο για εσάς. Να είστε ευγενικοί, αλλά μην διστάσετε να αφήσετε αυτό το ραντεβού να φύγει αν χτυπήσει μέσα σας κάποιο προειδοποιητικό καμπανάκι.

 

Ζωδια Διδυμοι
Το να προσπαθείτε να συνδεθείτε με ένα αδέσμευτο άτομο, μπορεί να είναι δύσκολο. Γιατί δεν αρχίζετε να εστιάζετε στο πώς μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους; Στην προσπάθειά σας να βοηθήσετε την ανθρωπότητα, μπορεί να βρείτε περισσότερη αγάπη στην καρδιά (και στη ζωή σας) από ό,τι νομίζατε ότι είναι δυνατόν.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Φυλάξτε την ενέργειά σας. Αν η ερωτική σας ζωή έχει κολλήσει κάπου, το να εντείνετε τις προσπάθειές σας δεν θα σας βοηθήσει και ίσως να σας απογοητεύσει περισσότερο. Απλά χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν φυσικά. Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο του με τον καιρό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Οι σωματικές δραστηριότητες πάντα σας φέρνουν κοντά στον αληθινό σας εαυτό. Πηγαίνετε για πεζοπορία και αφήστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο, για να σκεφτεί τα ερωτικά ζητήματα που έχουν προκύψει πρόσφατα. Θα πάρετε κάποιες απαντήσεις που δεν γνωρίζατε καν ότι αναζητούσατε.

Ζωδια Παρθενος
Είναι σχεδόν σαν να κάνετε διπλή ζωή. Προς τα έξω βγάζετε έναν ιδιαίτερα ικανό και άξιο εαυτό. Αλλά εσωτερικά οραματίζεστε ήπια και γλυκά πράγματα για την αγάπη. Απολαύστε αυτό τον δυϊσμό. Είναι διασκεδαστικό να έχετε ένα μυστικό.

Ζωδια Ζυγος
Τα ερωτικά ζητήματα περιπλέκονται σε περιόδους όπως αυτή, και δεν ξέρετε πώς θα καταλήξουν. Απλά θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να αποφασίσετε αμέσως. Περιμένετε μέχρι να ξεκαθαρίσει η ουράνια ομίχλη και θα δείτε καθαρά.

Διαβαστε το Μεγαλο  Ωροσκοπιο Πανσεληνου 6/9 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ζωδια Σκορπιος
Η ψυχή σας υφίσταται μια τεράστια αλλαγή σε σχέση με τον έρωτα. Ορισμένες σταθερές ενέργειες στη ζωή σας σας κάνουν ανθεκτικούς. Μάθετε να ξεχνάτε. Αν αλλάζετε σύμφωνα με το σύμπαν, τότε όλα γίνονται προς όφελός σας.

Ζωδια Τοξοτης
Ένα όραμα για το πώς μπορεί να είναι ο έρωτας στη ζωή σας, σας κάνει σχεδόν να τα χάσετε. Αλλά εκεί έξω υπάρχουν άπειρες πιθανότητες. Δεν χρειάζεται να δέσετε τον εαυτό σας με ένα συγκεκριμένο άτομο, αν νομίζετε ότι εκεί έξω σας περιμένει κάτι καλύτερο.

Ζωδια Αιγοκερως
Έχετε αυξημένες ελπίδες για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, αλλά αυτή είναι μια ωραία αλλαγή. Εξάλλου, δεν μπορείτε να είστε πρακτικοί και προσγειωμένοι όλη την ώρα. Απολαύστε αυτό το ιντερλούδιο στη χώρα της φαντασίας.

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Έχετε τη φήμη ότι είστε ελαφρώς απρόσιτοι αλλά ταυτόχρονα γίνεστε ακόμη πιο ελκυστικοί εξαιτίας αυτού. Τώρα ήρθε η ώρα να αφήσετε τη ρομαντική, ονειροπόλα πλευρά της προσωπικότητάς σας να βγει προς τα έξω. Είστε πολυεπίπεδοι. Αφήστε τους άλλους να το δουν.

Ζωδια Ιχθυες
Οι μεγάλες ψευδαισθήσεις μπορεί να είναι σαγηνευτικές, αλλά μπορούν επίσης να μπουν εμπόδιο όταν πρόκειται για την αληθινή αγάπη. Πρέπει να ανακαλύψετε τη διαφορά μεταξύ αυτού που θέλετε να δείτε και αυτού που στην πραγματικότητα βρίσκεται μπροστά σας.