ζωδια για ελεύθερους 08/01 Κυριακή

selini-afosiwsi-allagi

ζωδια για ελεύθερους 08/01 Κυριακή

ζωδια κριός
Ο φτερωτός Έρωτας είναι ένα μικρό παιδί, γι’ αυτό έχει πολλά απρόβλεπτα παιχνίδια στα μανίκια του. Μην εκπλαγείτε αν δείτε να ξεπροβάλλουν τα πιο αθώα αλλά και τα πιο ρομαντικά ή πικάντικα πράγματα! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να γελάσετε και να το διασκεδάσετε.

ζωδια ταύρος
Οι δεσμευμένοι φίλοι σας είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Όμως η παρέα τους από κοινού αυτή τη στιγμή ίσως να σας ταράξει την ισορροπία. Προτιμήστε για λίγες μέρες να κυκλοφορείτε με τους λοιπούς αδέσμευτους συνένοχους στο έγκλημα!

 

ζωδια δίδυμοι
Ίσως να περνά από το μυαλό σας αυτή την περίοδο να μπλέξετε τα προσωπικά σας με τη δουλειά. Αν πραγματικά αποφασίσετε να ρισκάρετε κάτι τέτοιο, φροντίστε να κινηθείτε με πολλή προσοχή. Θα σας βοηθήσει πολύ να ακούσετε επί αυτού και την αντικειμενική γνώμη ενός φιλικού σας ατόμου.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αυτές τις μέρες θα δείτε ότι σας είναι πολύ ευκολότερο να «διαβάζετε» τους άλλους σαν ανοικτό βιβλίο. Θα ξέρετε τι τους εκνευρίζει, τι τους κάνει να γελούν, τι τους προκαλεί. Αυτό κι αν είναι πλεονέκτημα, όσο αφορά το ρομαντικό πεδίο! Αξιοποιήστε το άμεσα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Τα θέματα καρδιάς είναι λίγο ομιχλώδη αυτή την περίοδο για εσάς. Αν αποζητάτε τη διαύγεια, θα πρέπει να περιμένετε να κατακαθίσει λίγο η ομίχλη. Στο μεταξύ παραμείνετε ήρεμοι και αντισταθείτε στην τάση σας να παίρνετε τα πάντα προσωπικά.

ζωδια παρθένος
Δεν σας ευνοεί η ευθύτητα αυτή την περίοδο. Ειδικά όσο αφορά τα θέματα καρδιάς, παρουσιάζονται κάποια κωλύματα και κάποιες παρακάμψεις. Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε ότι όλα θα ξεκαθαριστούν μόνα τους πολύ σύντομα.

ζωδια ζυγός
Η συνταγή για μια καλή μέρα και μια ακόμα πιο καλή βραδιά, περιέχει θετική διάθεση και σχεδιασμό που να στοχεύει στο όμορφο και γλυκό αντί για το εντυπωσιακό. Τα άστρα σας συστήνουν να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους αυτή την περίοδο και όλα θα εξελιχθούν ομαλά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια σκορπιός
Διανύετε μια περίοδο που ο κόσμος είναι όλος δικός σας! Αξιοποιήστε τη συγκυρία και πάρτε τα ρίσκα σας στο ρομαντικό πεδίο, προκειμένου να πραγματώσετε τα όνειρά σας. Αποτελείτε πειρασμό στα μάτια των άλλων!

ζωδια τοξότης
Οι λεπτομέρειες δεν είναι το δυνατό σας σημείο αυτή την περίοδο. Αν έχετε κανονίσει να συναντηθείτε με ένα φιλικό ή με ένα ιδιαίτερο άτομο, φροντίστε να επιβεβαιώσετε όλα τα στοιχεία. Δεν θέλετε να ενοχληθεί κανείς με την αργοπορία σας, πόσο μάλλον να χάσετε μια καλή ευκαιρία…

zwdia-768

ζωδια αιγόκερως
Αναζητήστε ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που πραγματικά σας αναπτερώνουν το ηθικό. Δεν έχει σημασία αν θα πάτε σινεμά, θέατρο ή σε κάποια μουσική σκηνή. Να ξέρετε ότι τα άστρα ευνοούν τις συναντήσεις σε τέτοιους χώρους αυτή την περίοδο, που θα σας δώσουν και πολλές ευκαιρίες για να ανοίξετε συζήτηση…

ζωδια υδροχόος
Αυτές τις μέρες έχετε λίγο τις «κλειστές» σας όσο αφορά τη διάθεση και την ενέργειά σας. Αυτός όμως δεν είναι λόγος για να αρνηθείτε ή να ακυρώσετε μια πρόσκληση από ένα ενδιαφέρον άτομο. Αντιθέτως, τα άστρα θα σας ευνοήσουν αρκεί πριν την έξοδό σας να κάνετε κι εσείς κάτι που θα ανεβάσει τη διάθεσή σας!

ζωδια ιχθύες
Η διάθεσή σας είναι στο ζενίθ αυτή την περίοδο, φυσικά με τη συμβολή των άστρων! Αν θέλετε να διατηρήσετε αυτή την εύνοια, φροντίστε να περνάτε τις μέρες σας ισορροπημένα όσο αφορά τη διατροφή και την άσκησή σας, όπως και όσο αφορά το κάρμα σας. Τα πάντα στο σύμπαν είναι δούναι και λαβείν!

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75