ζωδια για ελεύθερους 08/03 Τετάρτη

ζωδια για ελεύθερους 08/03 Τετάρτη

ζωδια κριός
Αφού είστε ελεύθεροι, γιατί να μην διαφοροποιηθείτε λίγο; Όσο πιο πολλούς ανθρώπους συναντάτε, τόσο πιο πολλές επιλογές θα έχετε. Αυτή την περίοδο είναι και διασκεδαστικό να κινήστε σαν μια κοινωνική πεταλούδα!

ζωδια ταύρος
Αυτή την περίοδο τα άστρα δεν ευνοούν τα μακροπρόθεσμα ρομαντικά σχέδια, ευνοούν όμως να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Αν σας αρέσει ένα ιδιαίτερο άτομο, φροντίστε να το δείξετε. Αν κάτι σας ενοχλεί, ισχύει το ίδιο.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια δίδυμοι
Έχετε όλα τα καλά με το μέρος σας αυτή την εποχή. Το βλέμμα σας μαγνητίζει, το κέφι σας ξεχειλίζει, η επικοινωνιακή σας επιδεξιότητα είναι στα ύψη, η γλώσσα του σώματος δίνει τις απαραίτητες νύξεις… Ώρα να επιλέξετε ταίρι!

ζωδια καρκίνος
Καλό είναι ένα ευγενικό χαμόγελο από την άλλη πλευρά του δωματίου, όμως δεν αρκεί. Για κάτι περισσότερο, πρέπει να κάνετε κι εσείς το κάτι παραπάνω. Συστηθείτε και αρχίστε μια συζήτηση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Σας προβληματίζει μια ρομαντική απόφαση που πρέπει να πάρετε; Συγκαλέστε συνεδρία των ειδικών – των φίλων σας! Γνωρίζουν καλά εσάς και όσα θέλετε, δεν κάνουν εκπτώσεις στην κριτική τους. Πίτσα, κρασί ή μπύρα και αρχίστε τη συζήτηση!

ζωδια παρθένος
Μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια θα τραβήξει την προσοχή σας σήμερα, που θα σας βοηθήσει να βγάλετε ένα λογικό συμπέρασμα για ένα ρομαντικό θέμα. Μην βιαστείτε να αποκαλύψετε κάτι, ωστόσο. Αναζητήστε έναν διακριτικό τρόπο.

ζωδια ζυγός
Θεωρείτε ότι θα είναι ρίσκο να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Ποιο ακριβώς θα είναι το ρίσκο; Η ειλικρίνειά σας θα αποτελέσει ανταμοιβή από μόνη σας, που επιπρόσθετα θα σας απελευθερώσει και θα μάθετε τις σκέψεις του άλλου ατόμου.

ζωδια σκορπιός
Βιάζεστε να πηδήξετε πριν ελέγξετε τη διάβαση! Δεν πρέπει απόψε να παρασυρθείτε από αυτή την παρόρμησή σας, πριν να έχετε εξετάσει καλά τα νερά που ετοιμάζεστε να μπείτε. Ίσως να είναι πολύ ρηχά…

ζωδια τοξότης
Η ανία είναι ο εχθρός της διάθεσής σας αυτή την περίοδο, γι’ αυτό πρέπει να απασχολήστε συνεχώς με κάτι. Δοκιμάστε τη δημιουργικότητά σας, διαβάστε, συζητήστε ένα φιλοσοφικό θέμα που σας απασχολεί, διευρύνετε τον κύκλο σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια αιγόκερως
Αν έχετε την αίσθηση ότι ένα καινούργιο άτομο σας προκαλεί, τολμήστε να περάσετε κατευθείαν στο θέμα. Γιατί να δοκιμάζετε την υπομονή σας, ενώ μια ευθεία προσέγγιση θα σας γλιτώσει χρόνο;

ζωδια υδροχόος
Αυτή είναι μία από τις μέρες που μια μικρή σπίθα, μπορεί να αναφλέξει οικοδομικό τετράγωνο! Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη τη συγκυρία, προσεγγίστε άτομα μέχρι να βρείτε το έτερο ήμισυ που νιώθει ανάλογη εγρήγορση.

ζωδια ιχθύες
Αν έχετε στην ατζέντα σας αρκετές κοινωνικές επιλογές, δεν υπάρχει κανένας λόγος να παρευρεθείτε μόνο σε μία. Αφήστε ελαστικό το πρόγραμμά σας και κάντε την έρευνά σας σε διάφορους χώρους. Αναδείξτε τον υπέροχο εαυτό σας!