ζωδια για ελεύθερους 08/09 Παρασκευή

zwdia-xeiroteres-opseis-synastrias

ζωδια για ελεύθερους 08/09 Παρασκευή

Ζωδια Κριος
Πάρτε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας για να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας στην ερωτική σας ζωή. Παρόλο που δεν είστε συνηθισμένοι να κάνετε πράγματα με τόσο υπολογισμένο τρόπο, τα άστρα συνιστούν να κάνετε έναν πολύ λεπτομερή και στρατηγικό σχεδιασμό.

Ζωδια Ταυρος
Μήπως μια επικίνδυνη σχέση σας φαίνεται ελκυστική; Να θυμάστε ότι η αναλογία ρίσκου – ανταμοιβής στην πραγματικότητα δεν είναι πολύ καλή. Το έχετε ξαναπεράσει, οπότε γιατί θέλετε να το επαναλάβετε; Δεν θα είναι σαν να βλέπετε σε επανάληψη ένα κακό σήριαλ;

 

Ζωδια Διδυμοι
Η ανήσυχη διάθεσή σας, σας προκαλεί την επιθυμία να εξερευνήσετε διαφορετικά μονοπάτια. Συναντάτε ασυνήθιστα άτομα, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα θεωρούσατε ακατάλληλα να γίνουν μέρος του κοινωνικού σας κύκλου.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Μια τυχαία συνάντηση θα μπορούσε να έχει απροσδόκητα εκτεταμένες εξελίξεις για την ερωτική σας ζωή. Να είστε ανοιχτοί με όλους όσους διασταυρώνονται οι δρόμοι σας αυτή την περίοδο. Θυμηθείτε να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας, να εισπνέετε βαθιά και να παρατηρείτε προσεκτικά γύρω σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Επανασυνδέεστε με ένα παλιό αμόρε ή κάποιον φίλο που έχετε πολλά χρόνια. Αυτή η στιγμή επανασύνδεσης μπορεί να μετατραπεί σε μια πραγματική φλόγα, αν της δώσετε μια ευκαιρία. Ανακαλύψτε ξανά τι ήταν αυτό που σας ένωσε εξ αρχής. Κάντε ένα ταξίδι στη μνήμη.

Ζωδια Παρθενος
Σχετιστείτε με άτομα, που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο όσο και εσείς. Ευημερείτε όταν είστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους με παρόμοια ψυχική και συναισθηματική ενέργεια με τη δική σας. Οι ικανοποιητικές αλληλεπιδράσεις εντός της ομάδας θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμη και σε πιο προσωπικές επαφές.

Ζωδια Ζυγος
Παραμερίζετε τη συνηθισμένη γοητευτική σας τακτική για χάρη μιας μικρής εκκεντρικότητας. Και ξέρετε κάτι; Νιώθετε υπέροχα. Όχι μόνο αυτό, αλλά κλέβετε και την προσοχή κάποιου/κάποιας που μαγνητίζεται από την προσωπικότητα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζωδια Σκορπιος
Επισημάνετε τι είναι παράξενο και τι υπέροχο (ή παράξενα υπέροχο) επάνω σας. Στην πραγματικότητα, εξιδανικεύστε το. Δεν είστε αξιαγάπητοι παρά τα «ελαττώματα» σας – τα ελαττώματά σας είναι αυτά που συνθέτουν τη μοναδικότητα της προσωπικότητάς σας.

Ζωδια Τοξοτης
Τα πιο σημαντικά στοιχεία του έρωτα φαίνονται όλο και πιο έντονα, ιδιαίτερα εάν πετάξετε τα παλιά, μαύρα γυαλιά σας. Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Η ζωή γίνεται πιο γλυκιά αν δώσετε μια ευκαιρία σε μια ασυνήθιστη κατεύθυνση.

Ζωδια Αιγοκερως
Ίσως τελειώνετε μια παλιά σχέση που ήταν πολύ περιοριστική ή είστε έτοιμοι να ανανεώσετε μια σχέση που έχει λίγη ζωή ακόμη. Τα άστρα ενθαρρύνουν (και επιβραβεύουν) τη γενναιότητα, οπότε ετοιμαστείτε και ξεκινήστε!

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Είναι προφανές ότι αισθάνεστε άνετα με τον εαυτό σας και αυτό είναι το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό σας. Είναι τυχαίο ότι όλοι σας ζητάνε τον αριθμό τηλεφώνου σας όπου και αν πάτε; Παρά ταύτα, όταν τον δίνετε καλό θα ήταν να είστε επιλεκτικοί.

Ζωδια Ιχθυες
Αρχίστε να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τον έρωτα. Αρχικά, τα πράγματα μπορεί να είναι πιο τρελά ή άστατα, αλλά εσείς θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε αναταραχές. Όλες οι αλλαγές είναι αγχωτικές – ακόμη και οι αλλαγές προς το καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις