ζωδια για ελεύθερους 09/07 Κυριακή

zwdia-29-6-eksapatisi-psemata

ζωδια για ελεύθερους 09/07 Κυριακή

Ζωδια Κριος
Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τι υπάρχει εκεί έξω. Πάρτε ένα λεωφορείο, μπείτε σε ένα τραίνο, πηγαίνετε μια βόλτα με το ποδήλατο… Δεν έχει καμία σημασία, αρκεί να μην μένετε στο ίδιο μέρος. Μια αλλαγή στους τόπους συνάντησης κάνει θαύματα στην ψυχολογία και στην ερωτική σας ζωή.

Ζωδια Ταυρος
Κάντε τη σημερινή μια ημέρα γεμάτη «ναι». Αν είστε πρόθυμοι να ανοιχτείτε, το πιο πιθανό είναι ότι το σύμπαν θα σας στείλει αμέτρητες υπέροχες ευκαιρίες. Πείτε ναι στο φλερτ. Πείτε ναι στις προσκλήσεις. Πείτε ναι, πάνω από όλα, στην αγάπη.

 

Ζωδια Διδυμοι
Αναβαθμίστε τα στάνταρ σας, ειδικά σε ότι αφορά τα ερωτικά σας. Το να ανέχεστε τις δικαιολογίες κάποιου/κάποιας ή την πρόστυχη συμπεριφορά του/της, απλά υποτιμά αυτά τα οποία υποστηρίζετε. Το ξέρετε ότι αξίζετε πολύ περισσότερο από αυτού του είδους τη συμπεριφορά.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Η αίσθηση του χιούμορ είναι το κλειδί για όλες τις σχέσεις – τις ερωτικές, τις φιλικές, μέχρι και την προσωπική σχέση που έχετε με τον ίδιο σας τον εαυτό. Αυτή η τελευταία ατυχία στα ερωτικά σας τελικά είναι αστεία αν καταφέρετε να δείτε τα πράγματα καθαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ζωδια Λεων
Χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να σας εντυπωσιάσουν, αλλά αυτός ο χαριτωμένος τύπος σας έχει εκπλήξει. Αυτή η μεγαλειώδης χειρονομία θα φαινόταν ψεύτικη αν την έκανε κάποιος άλλος αλλά αυτός/ή που ξέρετε έχει ό,τι χρειάζεται για να κάνει το δραματικό να μοιάζει αυθεντικό.

Ζωδια Παρθενος
Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει σε ότι αφορά την αγάπη. Αν ασκήσετε υπερβολικά πολύ έλεγχο, τότε μια πιθανή σχέση θα είναι μόνο όσο καλή όσο την οραματίζεστε. Ενώ αν αφήσετε το σύμπαν να αναλάβει τον έλεγχο – ουάου!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος
Το να είναι κάποιος/α καλός ακροατής/ακροάτρια είναι κάτι που γενικά δεν συμβαίνει πολύ, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Δοκιμάστε το στο επόμενό σας ραντεβού. Μετά παρατηρήστε αν το ραντεβού σας είναι σε θέση να ακούει πραγματικά αυτά που λέτε. Μπορεί να έχετε βρει κάτι καλό.

Ζωδια Σκορπιος
Η ανάγκη να ερωτευτείτε είναι σαν ένα τσίμπημα στην καρδιά, αλλά πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε; Αφήστε αυτή την αίσθηση να σας καταβάλλει ολόκληρους. Τώρα φροντίστε να την στρέψετε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και αρχίστε να προχωράτε. Νέα τοπία εμπνέουν νέες επαφές.

Ζωδια Τοξοτης
Κάντε μερικές σκανταλιές με τους φίλους σας απόψε. Αναζητήστε όμορφα μέρη και καινούργια άτομα για να αναβαθμίσετε την κοινωνική σας ζωή. Η αναζήτηση του έρωτα αναζωογονείται όταν πηγαίνετε σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Αιγοκερως
Η καθιστική ζωή δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα. Κάντε την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Το περπάτημα σας κάνει καλό. Ο χορός ακόμη περισσότερο. Το καλύτερο από όλα βέβαια, είναι να ερωτευτείτε. Η καρδιά δεν είναι απλά ένας μυς του σώματος – είναι κομμάτι της ψυχής σας.

Ζωδια Υδροχοος
Η συνέπεια είναι προσόν, ιδιαίτερα όταν μια κατάσταση μετατρέπεται από απλό φλερτ σε κάτι σοβαρό. Κάποιος πιθανός ερωτικός σύντροφος δείχνει πραγματικά να έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει μόνιμος, κάνοντας μικρές κινήσεις, που όμως δείχνουν ότι σας σκέφτεται.

Ζωδια Ιχθυες
Είχατε την εντύπωση ότι ο δεσμός ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας έχει διαρραγεί εντελώς και δεν παίρνει καμία επιδιόρθωση – αλλά αποδεικνύεται ότι δεν είναι έτσι τελικά. Μπορείτε να διορθώσετε την κατάσταση με μια μικρή αλλά ειλικρινή κίνηση από την πλευρά σας.