ζωδια για ελεύθερους 09/08 Τετάρτη

ζωδια για ελεύθερους 09/08 Τετάρτη

Ζωδια Κριος
Η μοναδική σας προσωπικότητα κερδίζει την προσοχή ενός χαριτωμένου τύπου/μιας χαριτωμένης κοπέλας. Ο πειρασμός για να το πάρετε πάνω σας είναι μεγάλος, αλλά προσπαθήστε να παραμείνετε χαλαροί και συγκεντρωμένοι. Εξάλλου, είστε πολύ ελκυστικοί ακριβώς έτσι όπως είστε!

Ζωδια Ταυρος
Αυτό το άτομο απλώς δεν είναι ο τύπος σας – αλλά πέρα από αυτό, έχετε άλλες αντιρρήσεις; Αν όχι, τι πειράζει να βγείτε μαζί του για ένα ραντεβού; Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Μπορεί να ανακαλύψετε κάτι – ή κάποιον – υπέροχο.

 

Ζωδια Διδυμοι
Προσπαθήστε να μην στραβομουτσουνιάσετε αν ένα ραντεβού δεν πάει ακριβώς όπως θα θέλατε. Εξάλλου, το δώρο αξίζει περισσότερο για την αίσθηση προσμονής που προκαλεί. Αφήστε τα πράγματα να είναι χαλαρά, ζωηρά και όμορφα. Μην αφήνετε τα μικρά πράγματα να σας ενοχλούν.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Αισθάνεστε απροστάτευτοι μετά την τελευταία σας συνάντηση με κάποιον/κάποια πρώην; Δεν ακούγεται περίεργο – δεν χωρίσατε με τις καλύτερες συνθήκες αλλά τα άστρα σας προσφέρουν μια ευκαιρία να διορθώσετε το ερωτικό σας πεπρωμένο. Κάντε χώρο για τον επόμενο έρωτα που έρχεται προς το μέρος σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Το πιο πρόσφατο πάντα φαίνεται και πιο επιθυμητό αλλά η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική. Το μόνο που συνέβη, είναι ότι εσείς και το άτομο αυτό είχατε μια πολύ δυνατή στιγμή. Αφήστε να εκτονωθούν τα πράγματα και θα είστε μια χαρά.

Ζωδια Παρθενος
Χρειάζεται να αναπτύξετε μια νέα στάση απέναντι στον έρωτα αλλά για το επιτύχετε θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις. Δεν κουραστήκατε απλά να στέκεστε εκεί και να σκέφτεστε πώς να προχωρήσετε; Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τον εαυτό σας και να κάνετε αυτό που θέλετε.

Ζωδια Ζυγος
Έχετε τον έλεγχο του ερωτικού σας πεπρωμένου ή τουλάχιστον κάποιον με τον οποίο μπορείτε να ανταλλάξετε μια κουβέντα! Πείτε στο σύμπαν τι θέλετε από τον έρωτα και μην εκπλαγείτε αν φτάσει στην πόρτα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Ζωδια Σκορπιος
Ο έρωτας και το χρήμα μπορεί να προκαλέσουν μερικές αρκετά έντονες καταστάσεις. Θα θέλατε να πείτε ότι το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο, αλλά έτσι το μόνο που κάνετε είναι να απλοποιείτε καταστάσεις. Τακτοποιήστε άμεσα αυτά τα ζητήματα.

Ζωδια Τοξοτης
Οι στενές σχέσεις σας φέρνουν ένα βήμα πριν τον παράδεισο – και όχι μόνο τον ερωτικό παράδεισο. Καλλιεργείστε φιλίες, επαγγελματικές συνεργασίες, σχέσεις με την κοινότητα. Εμπλουτίστε τη ζωή σας από κάθε κατεύθυνση.

Ζωδια Αιγοκερως
Η αφοσίωση είναι ένα από τα πράγματα που σας ευχαριστεί περισσότερο σε μια σχέση. Εάν ο υποτιθέμενος σύντροφός σας δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε μικρά ζητήματα – π.χ. να είναι συνεπής στα ραντεβού, να παίρνει τηλέφωνο όταν λέει ότι θα πάρει – ποιος εγγυάται ότι θα είναι εκεί όταν συμβεί κάτι σοβαρότερο;

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Το ένστικτό σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας λειτουργεί τέλεια αυτή την περίοδο, οπότε γιατί δεν εφαρμόζετε το ίδιο και στην ερωτική σας ζωή; Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζετε τη σχέση σας σαν συγχώνευση – σημαίνει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να λάβετε υπόψη όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες.

Ζωδια Ιχθυες
Πού καταλήγουν αυτοί που πληγώθηκαν ερωτικά; Λοιπόν, γράφουν βιβλία, κάνουν μαθήματα γαλλικών και γνωρίζουν νέα και συναρπαστικά άτομα. Εκεί καταλήγουν. Αργότερα, θα συνειδητοποιήσετε ότι η καρδιά σας δεν πληγώθηκε, απλά ταλαιπωρήθηκε λίγο.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις