ζωδια για ελεύθερους 09/09 Σάββατο

giati-den-tilefwnei

ζωδια για ελεύθερους 09/09 Σάββατο

Ζωδια Κριος
Βρίσκεστε σε πολύ εξυπηρετική διάθεση, αλλά μήπως όλες αυτές οι προσπάθειες που κάνετε για να δώσετε χώρο στο πρόγραμμα κάποιου πιθανού ερωτικού συντρόφου είναι λίγο υπερβολικές; Να θυμάστε πως ό,τι αξίζετε παίρνετε.

Ζωδια Ταυρος
Καλλιεργήστε και λίγο την τέχνη της αποστασιοποίησης σε ότι αφορά τον έρωτα. Πρέπει να εκτιμήσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τι είναι αυτό που κάνετε και τι είναι αυτό που θέλετε. Προσποιηθείτε ότι δίνετε συμβουλές σε κάποιον άλλον.

 

Ζωδια Διδυμοι
Το μυστικό είναι να αποδέχεστε τον εαυτό σας. Μόλις μάθετε πως να το κάνετε αυτό, θα είστε σε θέση να το επαναλάβετε όχι μόνο για τον εαυτό σας αλλά και για τους άλλους. Τι είναι περισσότερο ελκυστικό από κάποιον που αισθάνεται απόλυτα άνετα με τον εαυτό του;

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Μερικές φορές όταν δίνεις έστω και λίγο, παίρνεις πολλά σε αντάλλαγμα. Ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε αυτή τη λίστα με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο σύντροφος που ψάχνετε. Κάποια από αυτά θα μπορούσαν να διαγραφούν για χάρη μεγαλύτερων ανταλλαγμάτων, όχι;

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Δεν χρειάζεται να κάνουν όλοι τα πράγματα με τον τρόπο που θέλετε εσείς προκειμένου να επιτύχουν. Στην πραγματικότητα, αν προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με την οπτική γωνία κάποιου άλλου, μπορεί και να βρεθείτε στη μέση μιας απόλυτα διεγερτικής επιτυχίας.

Ζωδια Παρθενος
Αισθάνεστε συναισθηματικοί; Ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από παλιά γράμματα, φωτογραφίες και ενθύμια περασμένων σχέσεων. Είναι εντυπωσιακό το πόση πολλή αγάπη έχετε πάρει στηζωή σας και πόση πολλή αγάπη ανυπομονείτε να λάβετε στο μέλλον.

Ζωδια Ζυγος
Συνήθως μετατρέπετε τις καταστάσεις σε κάτι όμορφο και ευχάριστο. Δεν είναι καθόλου περίεργο που αυτό το συναισθηματικό κύμα σας πιάνει εξ απήνης. Αφήστε το να σας πάει εκεί που θέλει αντί να προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε. Μετά από αυτή την εμπειρία, θα είστε ένα καλύτερο άτομο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ζωδια Σκορπιος
Εσείς, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο ξέρετε ότι συνήθως οι άνθρωποι δεν εκτιμούν ιδιαίτερα αυτό που τους έρχεται με ευκολία. Αυτήη συμπεριφορά βοηθάει αν έχετε τραύματα από περασμένες αγάπες. Μην χάνετε την πίστη σας: τα καλά πράγματα έρχονται.

Ζωδια Τοξοτης
Δεν μπορείτε να αγνοείτε την επιθυμία σας για αλλαγή άλλο. Μήπως φταίει ότι έχετε κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια; Είχε πλάκα, αλλά ψάχνετε για κάτι πιο αληθινό, βαθύ και σημαντικό. Πάρτε το απόφαση: αρχίζετε να μεγαλώνετε.

Ζωδια Αιγοκερως
Έχετε αποκτήσει μερικές νέες νευρώσεις στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Και ποιος δεν έχει; Αντιμετωπίστε τες σαν το αλατοπίπερο στα συναισθήματα σας. Μπορείτε να τις κρατήσετε υπό έλεγχο, ιδιαίτερα αν η σωστή ευκαιρία έρχεται προς το μέρος σας.

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Βρίσκεστε σε μια πιο ευγενική, χαριτωμένη διάθεση και είστε ακόμη και πρόθυμοι να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά προοπτική, ειδικά όταν έχετε μια εξήγηση για μια κάπως περίεργη συμπεριφορά. Η ικανότητα να συγχωρείτε είναι αρετή.

Ζωδια Ιχθυες
Αγάπη σημαίνει το νααποδέχεσαικάποιον όπως είναι συνολικά, όχι μόνο τα κομμάτια που είναι πιο βολικά ή που ταιριάζουν καλύτερα με την αυτοαντίληψή σας. Ήρθε η ώρα να βάλετε στην άκρη οποιοδήποτε σενάριο και να επικεντρωθείτε στην πραγματικότητα της κατάστασης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66