αστρολογος προβλεψεις 09/09 Σάββατο

panselinos-zwdio-ydroxoos

αστρολογος προβλεψεις 09/09 Σάββατο

Το Σάββατο μπορεί να παρουσιαστεί μια νέα ευκαιρία με μεγάλες δυνατότητες, προκειμένου να εξελίξετε τον στόχο της ζωής σας. Σήμερα θα έχετε περισσότερη ενέργεια, φιλοδοξίες και μερικές ευκαιρίες για να έχετε καλά αποτελέσματα και επιτυχία. Θα μιλήσετε, θα σκεφτείτε και θα συζητήσετε κάποια γεγονότα ή νέα σχετικά με ένα παιδί.

Μπορεί να προκύψει ένας σύντομος πανικός, μια ανησυχία που θα σχετίζεται με μια γυναίκα. Το σύμβολο της ημέρας είναι ο αετός. Απορρίψτε όλες τις αμφιβολίες που έχετε μέσα σας. Αποδεχτείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν σε εσάς ή γύρω σας.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η ημέρα είναι κατάλληλη για αγορές. Σήμερα μπορείτε να συζητήσετε για σχέδια και για συγκεκριμένες ενέργειες που θα σχετίζονται με υλικά συμφέροντα, την φροντίδα της περιουσίας σας και τα λοιπά. Είναι πιθανό να γίνουν σημαντικές συζητήσεις στην οικογένεια και μεταξύ συγγενών.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω να περιμένετε κάποια σημαντικά γεγονότα και δεσμεύσεις που θα σχετίζονται με ένα επερχόμενο ταξίδι ή με ανθρώπους που ζουν μακριά. Θα υπάρξει κάποια ανησυχία στη δουλειά σας. Θα έχετε μικρές μη αναμενόμενες δαπάνες, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αφορούν κάποιο ζήτημα υγείας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η ημέρα θα είναι πολύπλοκη. Θα υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία με άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες στη ζωή τους. Σήμερα θα υπάρξει ένα σημαντικό οικογενειακό γεγονός, μια συνάντηση ή επίσκεψη με συγγενείς. Να περιμένετε μια ιστορία επιτυχίας για ένα άτομο από την οικογένειά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα, σκεφτείτε πολύ πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση ή πριν αλλάξετε κάτι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αισθάνεστε λυπημένοι σήμερα. Ό,τι σας απασχολεί θα περάσει. Πλέον τίποτα δεν εξαρτάται από εσάς. Σήμερα να περιμένετε μια ερωτική συνάντηση, μια συνομιλία, αλληλογραφία ή κάποιο άλλο ενδιαφέρον γεγονός σε προσωπικό επίπεδο.