ταρω ερωτικες προβλεψεις 09/09 Σαββάτο Α

tarw-trelos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 09/09 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Αρχιερέας
Έχετε στην διάθεση σας, λίγο χρόνο για να δώσετε κάποιες απαντήσεις στον άνθρωπο σας, έτσι ώστε πια να πάρετε τις αποφάσεις σας. Πολλά αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, και το μόνο βέβαιο είναι ότι σας έχουν προβληματίσει. Μην ζορίζεστε όμως, απλά πείτε την δική σας αλήθεια. Σκεφτείτε την περίπτωση … να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα στο μεταξύ σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Το Άρμα
Τα λόγια σας μόνο έχουν μπερδέψει τον άνθρωπο σας, που θέλει και αυτός από την δική του την πλευρά να σας ανακοινώσει … κάποια δικά του θέματα. Όλος ο μήνας του Σεπτεμβρίου, θα σας δώσει τις αφορμές έτσι ώστε, να λύστε καταστάσεις που πάντα σας ενοχλούσαν. Όσοι έχουν μείνει μόνοι τους, πιθανόν και να κάνουν κάποιες πιο σοβαρές σκέψεις, να ψάξουν κάποιον – κάτι πολύτιμο … που ανήκει όμως στο παρελθόν τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη
Δεν θα σταθείτε … για να ακούσετε τις δικαιολογίες κανενός. Αυτό που θέλετε είναι να μείνετε μόνοι σας … και να βρείτε επιτέλους τις ισορροπίες σας. Ανήκετε στα πιο χορτάτα ζώδια του κύκλου, άρα στο τώρα ένα μικρό διάλειμμα, σίγουρα θα σας βοηθούσε. Αυτοί που έχουν αρκετά αισθηματικά μπερδέματα με παράλληλες καταστάσεις, ίσως και να έχει έρθει πια η ώρα που θα πρέπει να αποφασίσουν τι και ποιον τελικά … θέλουν να έχουν πλάι τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Η Εγκράτεια
Κοιτάτε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε την τολμηρή απόφαση, να δεχτείτε τι προτάσεις που σας έχει κάνει ο άνθρωπος σας. Σίγουρα δεν είστε και ακόμη στο 100% έτοιμοι, αλλά σίγουρα μια δοκιμή… θα σας πείσει. Οι Καρκίνοι, που προσπαθούν από την προηγούμενη σεζόν να επανασυνδεθούν, αλλά ακόμη δεν είναι οι συνθήκες γόνιμες και τα περιβάλλοντα έτοιμα, ίσως και να πρέπει να σκεφτούν παραπάνω, για το πώς θα είναι τελικά το μέλλον τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Η Δύναμη
Δεν έχετε ακόμη πάρει τις τελικές σας αποφάσεις. Είναι μια εποχή, που σας έχουν τύχει πολλές και διαφορετικές καταστάσεις, στην καθημερινότητα σας, και αυτό που θέλετε είναι όλα να τα λύσετε, και να αφήσετε για το τέλος, την ερωτική σας ζωή, που μάλλον εκεί τα πράματα είναι πραγματικά περίπλοκα. Από τις 17 / 09, που τα άστρα θα σας ευνοούν σε θέματα αισθηματικών, μιλήστε – εξηγηθείτε και κάντε τις κινήσεις που πρέπει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Οι Εραστές
Είσαστε σε μια αναστάτωση! Ένας νέος έρωτας έχει εισβάλει στην ζωή σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα και σας έχει πλημμυρίσει με ζωντάνια και καλή ψυχολογία. Ήταν κάτι που το χρειαζόσασταν. Άρα, στο τώρα να είστε στο πολλαπλάσιο πιο προσεχτικοί να μην το χάσετε. Καλά και τα πράματα μέσα στην εργασιακή σας καθημερινότητα, που θα σας αποδώσουν την υλική σταθερότητα που ψάχνετε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.