ζωδια για ελεύθερους 10/02 Παρασκευή

erwtikes-24314

ζωδια για ελεύθερους 10/02 Παρασκευή

ζωδια κριός
Ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου ενδέχεται να χρειαστεί σήμερα τη βοήθειά σας όσο αφορά τη σχέση του. Είναι γνωστό ότι διαθέτετε χάρισμα στην ενδοσκόπηση τέτοιων θεμάτων, γι’ αυτό αντιμετωπίστε την ανάγκη του για συμβουλές με πολλή σοβαρότητα. Η διαίσθησή σας ίσως γίνει η αφορμή να σωθεί μια σχέση, αν αυτό είναι εφικτό και αξίζει τον κόπο.

ζωδια ταύρος
Σήμερα θα είναι καλό να κοιτάξετε τα πράγματα με ρεαλιστική ματιά και από πολύ κοντά, όσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Είστε στη σωστή κατεύθυνση; Κάνετε πραγματικά ό,τι περνά από το χέρι σας; Μήπως απλά τρέφετε ελπίδες ότι το τέλειο ταίρι σας βρίσκεται κάπου εκεί έξω στον κόσμο και θα έρθει εκείνο να σας βρει; Σκεφτείτε όσα ονειρεύεστε και αρχίστε να κάνετε κάτι πιο δραστήριο για τους στόχους σας.

 

ζωδια δίδυμοι
Η χρονική στιγμή είναι η πλέον ιδανική για να αφήσετε να δράσει η ικανότητά σας στο φλερτ. Χαμογελάστε όταν κάποιο νέο άτομο που γνωρίζετε, σας λέει μια αστεία ιστορία. Δώστε σημασία και να κρατάτε άνετη στάση, ανταλλάξτε βλέμματα και αγγίξτε το άλλο άτομο όταν λέτε το όνομά του. Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που τονώνουν τις αισθήσεις.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Ακούστε προσεκτικά την εσωτερική σας φωνή σήμερα! Προσπαθεί να σας πει κάτι σημαντικό, γι’ αυτό προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από εξωτερικούς θορύβους και πράγματα που σας αποσπούν την προσοχή. Πρέπει να καταλάβετε τι σας λέει η καρδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια λέων
Είστε απόλυτα μοναδικοί! Γιατί λοιπόν δεν αξιοποιείτε αυτή τη μοναδικότητα, αλλά αντίθετα νιώθετε ότι πρέπει να την αποκρύπτετε; Το ότι ξεχωρίζετε όπου κι αν βρεθείτε, σας καθιστά και τόσο ενδιαφέροντες στις παρέες και τις ομάδες. Εξάλλου αν κοιτάξετε γύρω σας, θα δείτε κάποια μάτια καρφωμένα πάνω σας.

ζωδια παρθένος
Σήμερα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν θα έρθετε σε επαφή με ένα καινούργιο άτομο που θα γνωρίσετε. Εσείς μπορεί να θεωρείτε ότι εκφράζετε κάποιες αξιόλογες συμβουλές, όμως ασυναίσθητα μπορεί να αποθαρρύνετε το άλλο άτομο. Μπείτε στη θέση των άλλων που έχετε απέναντί της και σκεφτείτε ρεαλιστικά πώς θα θέλατε να σας απευθύνετε κάποιος. Όταν συνειδητοποιήσετε τι κάνετε λάθος, μπορείτε να επανέλθετε στην επικοινωνιακή αρένα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Σήμερα νιώθετε εμποτισμένοι με θετική ενέργεια! Αξιοποιείστε αυτή την εξαιρετική σας διάθεση, τολμώντας να μιλήσετε επιτέλους με το άτομο που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα εδώ και καιρό. Χαμογελάστε και μοιραστείτε τις θετικές σας δονήσεις.

ζωδια σκορπιός
Οι πειρασμοί υπάρχουν παντού εκεί έξω, αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς πρέπει να ενδίδετε σε όλους! Όσο προκλητική κι αν φαντάζει η περιπέτεια για μια φλογερή συνεύρεση, αν το άλλο άτομο είναι δεσμευμένο ή παντρεμένο θα καταλήξετε να έχετε πιο πολλές ένοχες παρά παθιασμένες αναμνήσεις. Σκεφτείτε καλά τις κινήσεις σας πριν ακολουθήσετε απλά μια παρόρμηση.

ζωδια τοξότης
Ξοδεύετε πολύ από τον χρόνο σας στο να ανησυχείτε κατά πόσο το έτερο ήμισύ σας θα βρεθεί ποτέ στον δρόμο σας. Αντ’ αυτού, αφιερώστε αυτό τον χρόνο στο να ασχολείστε με δραστηριότητες που σας ενθουσιάζουν. Το πάθος σας για τη ζωή δεν θα έπρεπε να εξαρτάται καθόλου από τα βελάκια του φτερωτού μικρούλη! Κάντε πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους και θα νιώσετε εξίσου ζωντανοί, άρα και επιθυμητοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια αιγόκερως
Θα είναι πολύ καλό για εσάς σήμερα να μην μπείτε στη διαδικασία της φλυαρίας. Αντ’ αυτού, περάστε «στο ψητό» και μιλήστε ανοικτά για τα αισθήματά σας σε ένα άτομο που έχει μπει στη ζωή σας. Αν σας έλκει ερωτικά, πείτε το ξεκάθαρα. Αν όμως θέλετε αυτή η σχέση να παραμείνει φιλική και πλατωνική, πρέπει να φανείτε ειλικρινείς από τώρα.

ζωδια υδροχόος
Μια φλογερή περιπέτεια μπορεί να ακούγεται δελεαστική στο αφτί, όμως μπορεί να χρειάζεται πολύ περισσότερη δουλειά από όση αξίζει. Η οργάνωση και πραγματοποίηση των μυστικών ραντεβού έχει μια σκανδαλιστική έλξη. Όμως αργά ή γρήγορα να είστε σίγουροι ότι θα σας κουράσει όλο αυτό το μασκάρεμα.

ζωδια ιχθύες
Πόσο δημιουργικοί μπορείτε να γίνετε, όσο αφορά την οργάνωση ενός διασκεδαστικού πρώτου ραντεβού; Αντί για το σύνηθες δείπνο ή το σινεμά, σκεφτείτε κάτι πιο ενθουσιώδες. Προτείνετε ένα νέο ιδιαίτερο στέκι στην πόλη, ως μια εμπειρία που θέλετε να βιώσετε με το άλλο άτομο. Ακόμα κι αν δεν πάει καλά το ραντεβού, θα έχετε απολαύσει και οι δύο την έξοδο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66