ζωδια για ελεύθερους 10/02 Τετάρτη

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια κριός

Το περιβάλλον σας σήμερα θα σας δίνει κάποιες θαυμάσιες τοποθετήσεις. Εσείς όμως θα είστε σε θέση να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας και να ακούτε χωρίς να γίνεστε αμυντικοί;
Όσα θα ακούσετε σήμερα θα έχουν αφετηρία το πραγματικό ενδιαφέρον, δεν είναι προσπάθεια να υπερτονίσουν τα όποια ελαττώματά σας. Οι κοντινοί σας άνθρωποι έχουν εμπιστοσύνη σε εσάς, γι’ αυτό θεωρούν ότι μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα. Είστε ικανοί για εξαιρετικά πράγματα, και το ξέρουν.
Το χειρότερο λάθος που μπορείτε να κάνετε αυτή την εποχή, είναι να περιορίζετε τον εαυτό σας!

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Θα επιφέρετε μια πολύτιμη ισορροπία στον κοινωνικό σας κύκλο αυτή την εποχή. Κάποιος φαίνεται να είναι υπερβολικά άκαμπτος, συμπεριφέρεται σαν να είναι το μοναδικό άτομο πάνω στη γη και υποτιμά τις ανάγκες όλων των άλλων. Αυτή η στάση έχει αρχίσει να προκαλεί νευρικότητα και η σύγκρουση καραδοκεί στην ατμόσφαιρα. Η δική σας θερμή και διαλλακτική φύση είναι αυτή που θα κληθεί να αποσυμφορίσει το κλίμα.
Επικαλεστείτε την ανάγκη του εριστικού να είναι δημοφιλής και φροντίστε να γίνει κατανοητό ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν επέφεραν φιλίες σε κανέναν.

ζωδια δίδυμοι

Μπορείτε πάντα να στηρίζεστε στο μυαλό σας για μια καλή συμβουλή. Ειδικά αυτή την περίοδο, καλό θα ήταν να υπολογίζετε μόνο στον εαυτό σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήταν ωφέλιμο να ακούσετε και γνώμες άλλων ανθρώπων, απλά ενδέχεται να φορτωθείτε με πολλές άσχετες πληροφορίες. Εξάλλου, κάποια άτομα που θα βρεθούν σήμερα στον κύκλο σας θα έχουν τα δικά τους κρυφά σχέδια, που ίσως να μην συνάδουν με τα δικά σας.
Ξέρετε καλά ποιον μπορείτε να εμπιστεύεστε, τον βλέπετε κάθε φορά που κοιτάτε στον καθρέφτη…

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια καρκίνος

Πολλά θέματα που σας απασχολούν, φαίνεται να είναι κάπως αμφιταλαντευόμενα αυτή την εποχή. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας προκαλεί νευρικότητα. Αντιμετωπίστε αυτή την αβεβαιότητα ως μια ευκαιρία, αφού μπορείτε να επιφέρετε τα αποτελέσματα που θέλετε αν το προσπαθήσετε αρκετά.
Αντί να υπερισχύουν οι φόβοι στη σκέψη σας, επικεντρώστε στο τι θέλετε να επιφέρει όλη αυτή η κατάσταση. Ίσως και να σας εκπλήξει η τροπή των εξελίξεων με την προσθήκη ελάχιστης έστω θετικής σκέψης, ώστε από την αναμπουμπούλα να δείτε να μπαίνουν όλα στη σωστή τους βάση!

ζωδια λέων

Ο ιδρώτας που έχετε χύσει στο γυμναστήριο έχει αρχίσει να αποδίδει. Όμως δεν φαίνεται να ασχολούνται όλοι με την πρόοδό σας, όπως νομίζατε.
Μην ταράζεστε επειδή κανείς δεν πρόσεξε ότι χάσατε ένα κιλό ή φούσκωσαν οι μύες σας. Και ό,τι και να γίνει, μην κοκορεύεστε για το πόσο υγιής νιώθετε, ειδικά αν μπροστά σας είναι ένας φίλος έτοιμος να χώσει το κεφάλι του σε μια λεκάνη παγωτό!
Πρέπει να αποδέχεστε το γεγονός ότι δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να κάνουν τις επιλογές που κάνετε εσείς.

ζωδια παρθένος

Δεν θα καταφέρετε αυτή την εποχή να ασχοληθείτε μόνο με διασκεδάσεις. Είναι πολλοί οι εμπλεκόμενοι παράγοντες και πολλά τα άτομα που δεν μπορούν να ακολουθήσουν. Αν λοιπόν σήμερα προσβλέπετε σε μια περιπέτεια, μην κοιτάτε το ημερολόγιό σας: απλά βγείτε και κάντε το!
Το κλειδί για να εξερευνήσετε κάτι καινούργιο, είναι να έχετε ανοικτό μυαλό και να μην διστάζετε να μιλάτε σε άγνωστους και διαφορετικούς ανθρώπους. Βουτήξτε στην ποικιλία της ζωής και αφήστε την έκπληξη να έρθει προς εσάς!
zwdia-taro-astra

ζωδια ζυγός

Μήπως έχετε την αίσθηση ότι υπάρχουν στη ζωή σας υπερβολικά πολλά όρια αυτή την εποχή; Αφιερώστε λίγο χρόνο και σκεφτείτε πώς έχουν μπει αυτά τα όρια. Μήπως είναι δικές σας δικαιολογίες για να μην προχωράτε παραπέρα; Είναι ένα σκληρό ερώτημα για να το θέσετε στον εαυτό σας, όμως του οφείλετε να είστε ειλικρινείς στην απάντηση!
Προσθέστε φιλοδοξίες στο σκεπτικό σας, πιέστε περισσότερο τον εαυτό σας και έτσι θα πιέσετε και τους άλλους γύρω σας. Τότε θα καταφέρετε να κατακρημνίσετε και αυτά τα τείχη των ορίων!

ζωδια σκορπιός

Ίσως έχετε την άποψη ότι αν υπάρχει προβλεψιμότητα στη ζωή σας, τότε καταφέρνετε να έχετε και λιγότερο άγχος στην καθημερινότητά σας. Αυτό αληθεύει, όμως σημαίνει ότι ταυτόχρονα βιώνετε και λιγότερες χαρές!
Αφήστε λίγο στην άκρη για σήμερα τον αυτοέλεγχο. Αφήστε τον εαυτό σας να λειτουργήσει όπως του αρέσει, όχι βάσει των σχεδίων σας. Φανείτε αυθόρμητοι και ενδέχεται να γνωρίσετε ένα θαυμάσιο νέο χόμπι, άτομο ή στέκι.
Μια μικρή προσθήκη στη ζωή σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια και να καταλήξετε σε ενθουσιώδη αποτελέσματα!


ζωδια τοξότης

Η μουσική και οι τέχνες αποτελούν μεγάλα θέλγητρα για εσάς αυτή την περίοδο, γι’ αυτό φροντίστε να τα εντάξετε στον ελεύθερο χρόνο σας. Περάστε να δείτε μια νέα έκθεση σε ένα μουσείο, ακούστε νέα μουσικά ρεύματα ή αναζητήστε στο διαδίκτυο το άγνωστο σε εσάς συγκρότημα που θα σας συνεπάρει.
Νέες καλλιτεχνικές εκφράσεις θα τονώσεις το πνευματικό και το ενεργειακό σας περιβάλλον. Είναι εντυπωσιακή η πρόκληση από ένα νέο άκουσμα ή μια νέα οπτική, ώστε να δείτε πολλά πράγματα με εντελώς καινούργιο τρόπο!

ζωδια αιγόκερως

Μην αναζητήσετε την αίσθηση ότι πετύχατε κάτι σήμερα, σε διαγωνισμούς που διακριθήκατε ή σε στόχους που ολοκληρώσατε. Θα νιώσετε υπέροχα αν υιοθετήσετε καινούργιους περιορισμούς. Εξελίσσοντας την πειθαρχία σας, εξελίσσετε την αυτοπεποίθησή σας. Κάθε φορά που απορρίπτετε μια κακή συνήθεια ή αποδέχεστε μια υγιή συμπεριφορά – ακόμη κι αν δεν είναι διασκεδαστική – κάνετε μια μεγάλη προσφορά στον εαυτό σας.
Φροντίστε να διατηρήσετε αυτή την καλή πορεία σας.

ζωδια-ταρο-99ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος

Έχετε δώσει όλο τον εαυτό σας για να πετύχετε ένα στόχο, όμως φαίνεται ότι κανείς δεν έχει προσέξει τον αγώνα που κάνετε. Πριν πέσετε στις ράγες της αυτολύπησης, αφιερώστε λίγο χρόνο να το σκεφτείτε. Ίσως ο λόγος που κανείς δεν σας τείνει μια χείρα βοηθείας, είναι ότι έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας.
Μην θεωρείτε ότι οι κοντινοί σας άνθρωποι σας έχουν εγκαταλείψει ή αδιαφορούν για τις προσπάθειές σας. Κρατήστε την ενέργειά σας και συνεχίστε, χωρίς να σας νοιάζει ποιος σας προσέχει και ποιος όχι!

ζωδια ιχθύες

Έχετε την αίσθηση ότι εξελίσσονται πολλές πολιτικές κινήσεις στον εργασιακό σας χώρο τον τελευταίο καιρό. Το σημαντικό για εσάς όμως, είναι να συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε στους συναδέλφους σας με τον ίδιο σεβασμό που αναμένετε να σας επιδεικνύουν κι εκείνοι. Ενδέχεται να χρειαστείτε τη βοήθειά τους στη συνέχεια και δεν θα θέλατε να έχετε κάψει τις γέφυρες.
Οραματιστείτε το μέλλον σας και θεωρήστε πιθανό ότι συνάδελφοι στην ίδια βαθμίδα με εσάς αυτή την εποχή, ίσως να βρεθούν σε ανώτερη θέση. Θα θέλετε τότε να έχουν την πιο θετική γνώμη για εσάς.

zwdia-3-zodia