ζωδια για ελεύθερους 1/03 Τετάρτη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια για ελεύθερους 1/03 Τετάρτη

ζωδια κριός
Το να είστε αδέσμευτοι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μένετε κλεισμένοι στο σπίτι με τη συντροφιά 30 γατιών και της τηλεόρασης. Βγείτε από το καβούκι σας, αναζητήστε δραστηριότητες που σας εκφράζουν. Όχι μόνο θα γνωρίσετε άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς, το πιο πιθανό είναι να αυξήσετε κατά πολύ τις προοπτικές να ζευγαρώσετε!

ζωδια ταύρος
Το να είναι κάποιος εκκεντρικός, ίσως είναι υποβοηθητικό στο να τραβήξει την προσοχή ενός νέου θαυμαστή. Αφήστε να αναδυθεί λοιπόν ο αληθινός, ανέμελος εαυτός σας. Το χιούμορ σας θα κερδίσει πολλούς πόντους έναντι του ανταγωνισμού!

 

ζωδια δίδυμοι
Αυτό που σας χρειάζεται για να αλλάξετε τακτική στην εύρεση συντρόφου, ίσως είναι μια αλλαγή στη δική σας οπτική. Συζητήστε με άτομα του φιλικού και του ευρύτερου κοινωνικού σας κύκλου που θεωρείτε ότι έχουν πετυχημένες σχέσεις, πώς λειτούργησαν για να κατακτήσουν το έτερό τους ήμισυ.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Ίσως πρέπει να βγείτε από τη συνήθη ρουτίνα που ακολουθείτε όσο αφορά τα ραντεβού, προκειμένου να κάνετε μια νέα γνωριμία. Αφήστε τα γνωστά μπαρ και τα στέκια σας. Αν αρχίσετε μαθήματα χορού, οπωσδήποτε θα σας ταιριάξουν με έναν παρτενέρ! Είναι γνωστό ότι χρειάζονται δύο για να χορέψουν ταγκό…

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Πρέπει να επιδείξετε υπομονή και να αφήσετε την αγάπη να έρθει προς το μέρος σας. Δεν μπορείτε να χειραγωγήσετε τη μοίρα, και δεν είναι κακό για λίγο να μάθετε να απολαμβάνετε το να είστε ανέμελοι κι ελεύθεροι. Εκτιμήστε και αυτή τη συγκυρία, τώρα που την έχετε!

ζωδια παρθένος
Συχνά σας βγάζει εκτός εαυτού η συνήθεια κάποιων ανθρώπων να απορρίπτουν χωρίς δεύτερη κουβέντα μια θαυμάσια ιδέα σας. Γιατί λοιπόν τείνετε να κάνετε κι εσείς το ίδιο; Θα σας έκανε πολύ καλό σήμερα να δοκιμάσετε να εκφράσετε μια εποικοδομητική άποψη, αντί να είστε μόνο επικριτικοί.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Η ικανότητά σας να κατανοείτε τους όλους, ενδέχεται να γίνει σήμερα το εισιτήριό σας για να μετατραπεί μια τυπική γνωριμία σε μια πιθανή σχέση αγάπης. Αξιοποιήστε το χάρισμά σας της συναισθηματικής κατανόησης, προς ένα άτομο που έχει ανάγκη να μιλήσει.

ζωδια σκορπιός
Προσπαθήστε να διατηρήσετε ανοικτό μυαλό όσο αφορά το τέλειο ραντεβού. Μπορεί να είστε λάτρεις του παραδοσιακού δείπνου και του σινεμά, ενώ το άλλο άτομο να προτιμά να περάσετε το βράδυ περνώντας από όλες τις γκαλερί της πόλης. Τολμήστε να κάνετε κάτι διαφορετικό, για να δείτε και πού μπορεί να οδηγήσει.

ζωδια τοξότης
Δε πρόκειται να βρείτε ποτέ το τέλειο ταίρι, όσο συνεχίζετε να περιφέρεστε στους ίδιους παλιούς κοινωνικούς κύκλους. Τολμήστε σήμερα να γνωρίσετε νέα άτομα, συστήνοντας τον εαυτό σας στην ουρά στην τράπεζα, στη δουλειά, στο γυμναστήριο, ακόμη και στο ταμείο του καταστήματος που μόλις ψωνίσατε.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Μην σπαταλήσετε χρόνο στο να σχεδιάζετε το μέλλον με το μελλοντικό ταίρι σας. Θα είναι δύσκολο να προβλέψετε πότε θα ακουστούν οι γαμήλιες καμπάνες, γι’ αυτό καλύτερα να αρχίσετε να κάνετε οικονομίες για ένα καινούργιο σπίτι ή ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα. Με λίγα λόγια, σκεφτείτε αντ’ αυτού το οικονομικό μέλλον σας.

ζωδια υδροχόος
Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα να βάλετε τα θέματά σας σε τάξη. Τακτοποιήστε τα οικονομικά σας, καθαρίστε το σπίτι, βάλτε πλυντήριο και κάντε όλες τις άλλες δουλειές που φαίνεται να μην γίνονται ποτέ!
Η πρόταση είναι να καλέσετε και κάποιο ιδιαίτερο άτομο να σας βοηθήσει, ώστε μετά να το ανταμείψετε με ένα δείπνο για δύο…

ζωδια ιχθύες
Αν μπείτε επιτέλους στη διαδικασία να αλλάξετε, θα βρεθείτε σύντομα συνεπαρμένοι από το αεράκι του έρωτα. Η επιλογή να είστε ελαστικοί εν μέσω κρίσης, είναι κάτι που φέρνει θετικούς σχολιασμούς και αποπνέει σεξουαλισμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia