ζωδια για ελεύθερους 1/04 Παρασκευή

ζωδια για ελεύθερους

ζωδια κριός
Θα θέλατε πολύ να είστε η προσωπικότητα της διακριτικότητας. Όμως ίσως το καλύτερο για εσάς είναι να φανείτε ειλικρινείς με ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου που χρειάζεται μια ενισχυμένη δόση λογικής. Με όση ασφάλεια κι αν επιλέξετε να κινηθείτε, δεν θα κάνετε καλό στον φίλο σας.

ζωδια ταύρος
Σήμερα θέλετε να πάρετε κάποιο ρίσκο, αλλά θα είναι καλύτερα να περιμένετε λίγο μέχρι να έχετε στα χέρια σας όλες τις αναγκαίες πληροφορίες. Το τελευταίο που χρειάζεστε, είναι να βιαστείτε να κρίνετε ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να διαχωρίσετε το αληθινό από το πλασματικό.

 

 

ζωδια δίδυμοι
Η ευχάριστη προσωπικότητά σας είναι στα καλύτερά της σήμερα. Μην κρατήσετε όλη αυτή τη θετική ενέργεια μόνο για τον εαυτό σας, συναντηθείτε με κόσμο για να την μεταδώσετε και σε άλλους που θα τους έκανε καλό λίγη δόση χαράς. Ένα άτομο που τώρα το γνωρίζετε, εκτιμά ιδιαίτερα όλη αυτή τη θετική σας διάθεση.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Φαίνεται ότι η προσωπική με την κοινωνική σας ζωή είναι δύο χώροι που εμπλέκονται, άρα εμπλέκονται και τα προβλήματα που εμπεριέχουν. Όσο και να θέλετε να τα κρατήσετε χωριστά, ενίοτε η ζωή τα συνδέει από ανάγκη. Πρέπει να παραμείνετε ελαστικοί, όταν θα υπάρξουν αλλαγές σε κάποια σημεία της ζωής σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Είναι φυσικό και εύκολο να σας ενοχλεί η μικροπρέπεια, ειδικά όταν αυτή προέρχεται από άτομα του φιλικού και του οικογενειακού σας κύκλου. Όσο όμως μεγαλώνει η ενόχλησή σας, τόσο λιγοστεύει η ανοχή σας προς τα τερτίπια των άλλων. Θα σας κάνει πολύ καλό να απομακρυνθείτε για λίγο από όλο αυτό δράμα, προκειμένου να επαναφορτίσετε την πνευματική σας ενέργεια με πιο ουσιαστικά και αξιόλογα θέματα.

ζωδια παρθένος
Αν νιώθετε να σας κατακλύζει η έξαρση, σημαίνει ότι έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει να στείλετε κάποια μηνύματα. Αυτός είναι ο εύκολος τρόπος για να ξεπεράσετε την όποια ένταση. Αν παράλληλα νιώθετε και την ακατανίκητη ανάγκη να φλερτάρετε, ίσως να ρισκάρετε και να ζητήσετε από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει να σας κάνει ένα μασάζ στον αυχένα, αντί να τρέχετε στους ειδικούς…

ζωδια ζυγός
Τα αισθήματά σας είναι σημαντικά, γι’ αυτό μην επιτρέπετε σε κανένα να τα καταπατάει. Αν νιώθετε ευάλωτοι, φροντίστε να μείνετε μακριά από εκείνα τα άτομα που έχουν πολύ πιο εύκολη την κριτική από όσο την επιβράβευση. Μοιραστείτε τον χρόνο σας με τους φίλους που σας κάνουν να νιώθετε καλά.

ζωδια σκορπιός
Όταν γνωρίζετε ένα καινούργιο άτομο, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας γι’ αυτό αντί για τα περιφερόμενα κουτσομπολιά. Πολύ συχνά, η φήμη που προηγείται ενός ανθρώπου δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια. Ο καλύτερος τρόπος για να κρίνετε κάποιον, είναι από την πρώτη εντύπωση που θα σας κάνει και μετά με τη γνωριμία όσο περνά ο καιρός.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια τοξότης
Οι φιλίες είναι πολύ ιδιαίτερες για τον καθένα. Είναι καιρός κι εσείς να δείξετε την εκτίμησή σας στους φίλους σας, κάνοντας κάτι που θα τους ευχαριστήσει. Προσφερθείτε να τους βοηθήσετε με κάτι που ξέρετε ότι χρειάζονται βοήθεια. Αν έχετε τη δυνατότητα, κεράστε τους ένα ποτό ή δείπνο στο αγαπημένο σας στέκι.

ζωδια αιγόκερως
Η ιδανική εικόνα για τις σχέσεις, ενδέχεται ενίοτε να σας αφήνει μόνο με μια πληγωμένη καρδιά. Πριν βουτήξετε με τα μούτρα στο επόμενο ρομάντζο σας, φροντίστε να διατηρήσετε ρεαλιστικές απαιτήσεις και να γνωρίζετε ποια πράγματα σας κάνουν ευτυχισμένους. Μην περιμένετε ότι ο χρόνος θα μεταλλάξει κάποιους ανθρώπους σε κάτι που δεν είναι.

ζωδια υδροχόος
Σήμερα να αναμένετε ότι θα βρείτε συνδέσμους στα πιο απίθανα μέρη! Ίσως να σας εκπλήξει η διαπίστωση για τα πολλά κοινά σημεία που έχετε με ένα συνάδελφο που δεν είχατε ιδιαίτερη επαφή, είτε ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα. Παραμείνετε ανοικτοί σε κάθε διαφορετική θέση ή κουλτούρα, γιατί δεν αποκλείεται η αγάπη να είναι ήδη δίπλα σας…

ζωδια ιχθύες
Σήμερα σκεφτείτε πολύ πριν μιλήσετε σε ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα και ακόμη το μαθαίνετε. Έχετε μόνο μία ευκαιρία για την περιβόητη «πρώτη εντύπωση», γι’ αυτό επιλέξτε με προσοχή τις λέξεις σας και φροντίστε να ακούτε καλά όσα λέγονται στη διάρκεια της συζήτησης. Ένας διάλογος περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από τους αστεϊσμούς σας.