ζωδια για ελεύθερους 1/08 Δευτέρα

ζωδια για ελεύθερους 1/08 Δευτέρα

ζωδια κριός
Μπορεί το άτομο που σας έχει ξεμυαλίσει και το άτομο με το οποίο είστε μαζί, να μην είναι ένα και το αυτό. Η χημεία είναι ένα θέμα ενέργειας που ξεπερνά κατά πολύ τον έλεγχό σας. Γι’ αυτό αφήστε τη φύση και τη βιολογία να κάνουν τη δουλειά τους, εσείς κάντε τη δική σας δουλειά και όλα θα καταλήξουν στο τελειότερο αποτέλεσμα.

ζωδια ταύρος
Πρέπει να ξεπεράσετε το επίπεδο της επιπολαιότητας και της επιφάνειας όσο αφορά την αναζήτηση έτερου ήμισυ. Έτσι όπως κάθεστε όμορφα κι ωραία και τα λέτε, αναρωτηθείτε μέσα σας «θα ήθελα να συστήσω το συγκεκριμένο άτομο στους γονείς μου / τους φίλους μου / τα παιδιά μου / τους συνεργάτες μου»; Αν νιώσετε ότι η απάντηση είναι αρνητική, είναι καιρός να προχωρήσετε. Μην σπαταλάτε τον δικό σας χρόνο και του άλλου ατόμου με χαμένες υποθέσεις.

 

ζωδια δίδυμοι
Μην εκπλαγείτε καθόλου σήμερα αν κάνετε ή πείτε τα πιο αχαρακτήριστα πράγματα. Ένα ερωτικό αεράκι φαίνεται ότι αναστατώνει τη ζωή σας, κι αυτό ευθύνεται για τις τρελές ιδέες που μπαίνουν στο μυαλό σας! Αφήστε το να σας παρασύρει και ελευθερώστε τα συναισθήματά σας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερωτικό από τον έρωτα!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Όσο αθώα κι αν θεωρείτε τα φιλιά, δεν είναι και τόσο… Θα είναι συνετό να μην παίζετε επικίνδυνα παιχνίδια με τα χειλάκια σας αμφότεροι, γιατί αυτές οι αρχικές περιπτύξεις είναι η είσοδος για τα περαιτέρω. Είστε έτοιμοι να ανοίξετε αυτή την πόρτα; Μπορεί, μπορεί και όχι. Όταν θα έχετε καταλήξει, τότε ξανα… φιλιέστε!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Δεν δεσμεύεστε με ένα άτομο, η εποχή είναι ιδανική για εσάς για να αφήσετε ανοικτές τις επιλογές σας. Τα διάφορα ενδιαφέροντα άτομα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, εξυπηρετούν διαφορετικό ρόλο το καθένα. Άλλο θέλετε για παρέα στο σαλόνι και άλλο στην κρεβατοκάμαρα… Το πιο σημαντικό είναι να κάνετε όλες τις κινήσεις σας με ειλικρίνεια.

ζωδια παρθένος
Έχετε την αίσθηση ότι επικρατεί μια τρέλα στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, αναρωτιέστε αν είναι πράγματι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά ταυτόχρονα. Κι όμως, συμβαίνουν ακριβώς έτσι: ή του ύψους ή του βάθους. Το μόνο που είναι απαραίτητο να έχετε υπόψιν σας, είναι ότι θα βρεθείτε σε πολλές ευκαιρίες μάθησης αυτή την περίοδο. Κρατήστε όλα τα καλά, πετάξτε τα υπόλοιπα. Όσα κρατήσετε, θα σας φανούν πολύ χρήσιμα σε όσα έπονται για εσάς.

ζωδια ζυγός
Η ικανότητά σας να λειτουργείτε με την ακρίβεια χειρούργου ακόμη και στον τομέα των ραντεβού, έγκειται στο χάρισμά σας της αυθεντικότητας. Είστε ο εαυτός σας. Γι’ αυτό και δεν θα πείτε την κάθε εξυπνάδα που συνηθίζουν άλλοι, ελπίζοντας ότι κάποιο ψάρι θα τσιμπήσει το δόλωμα. Συνεχίστε έτσι, χαλαρώστε, φερθείτε φυσικά. Η επιφάνεια δεν σαγήνεψε ποτέ κανέναν.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια σκορπιός
Όσο διασκεδαστικά κι αν είναι τα ραντεβού, δεν παύουν να αποτελούν σοβαρή υπόθεση. Μην βγαίνετε ποτέ από το σπίτι απεριποίητοι, ακόμη κι αν πάτε μόνο να πετάξετε τα σκουπίδια. Το σύμπαν είναι πανούργο και μπορεί να στείλει τις πιο απίθανες προκλήσεις στο δρόμο σας. Αν είστε απροετοίμαστοι για μία στιγμή, ίσως χάσετε μια χρυσή ευκαιρία.

ζωδια τοξότης
Το τελευταίο πράγμα που έχετε διάθεση να κάνετε αυτή την εποχή, είναι να βγείτε από το πλήθος και να ξεχωρίσετε. Σας είναι πιο εύκολο να είστε μέσα στους πολλούς. Αν το ξανασκεφτείτε όμως, ίσως να είναι μόνο χάσιμο χρόνου αυτό, γιατί δεν θα σας καταλήξει πουθενά. Καλύτερα θυμηθείτε το καλό σας χαμόγελο, και βγείτε να κατακτήσετε τον κόσμο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια αιγόκερως
Είναι υπέρ σας να ποθούν οι άλλοι πιο πολλά. Ενόσω είστε υπερβολικά διαθέσιμοι προς τους άλλους αυτή την περίοδο, τόσο πιο μειονεκτική γίνεται η θέση σας. Αυξήστε την ένταση, αξιοποιήστε τον χρόνο σας για εσάς, απαντήστε το τηλέφωνο με την ησυχία σας… Να είστε βέβαιοι ότι θα κερδίσετε πολύ περισσότερα έτσι.

ζωδια υδροχόος
Μην φοβάστε να βουτήξετε στα βαθιά. Είναι πολύ εύκολο να αφήσετε τις επιφανειακές διαφορές που μπορεί να έχετε με διάφορα άτομα, να σας χαλάσουν τη διάθεση για προσέγγιση. Ξεπεράστε αυτό το στάδιο και περάστε στις πιο ουσιαστικές αλήθειες σας. Ίσως να έχετε με κάποιο ιδιαίτερο άτομο περισσότερα κοινά από όσα νομίζετε.

ζωδια ιχθύες
Αν δεν είστε λάτρεις των μικρών παιδιών ή των ζώων, μην πείτε ποτέ το αντίθετο. Η ειλικρίνεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα πάντα. Αν το άλλο άτομο πιστεύει πράγματα για εσάς που δεν ισχύουν, ρισκάρει πολύ περισσότερα. Και μια τέτοια τακτική μόνο εις βάρος σας μπορεί να αποβεί και να πληγώσετε άτομα που δεν φέρουν καμία ευθύνη.

zodia-zvdia-75