ζωδια για ελεύθερους 11/07 Τρίτη

zwdia-afriditi-krios

ζωδια για ελεύθερους 11/07 Τρίτη

ζωδια Κριος
Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι να βγαίνετε ραντεβού, να ζευγαρώνετε και να σχετίζεστε με κάποιον. Αυτό που μπορεί να λειτουργήσει για τον/την καλύτερό/ή σας φίλο/η, σίγουρα δεν λειτουργεί και για εσάς. Αναγνωρίστε όλες τις πιθανότητες και θα αισθανθείτε ότι θα αρχίσετε να χαλαρώνετε από την πίεση.

ζωδια Ταυρος
Γιατί βιάζεστε να μπείτε σε μια καινούργια σχέση; Σκεφτείτε όλα αυτά τα πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε όταν είστε ζευγάρι. Ευχαριστηθείτε ενδιαφέροντα ραντεβού με νέες κατακτήσεις, ξενύχτια με φίλους και τεμπέλικα πρωινά με μόνη συντροφιά την εφημερίδα σας.

 

ζωδια Διδυμοι
Μήπως κουραστήκατε από τα τόσα ραντεβού; Δοκιμάστε να περάσετε αρκετό χρόνο με τον εαυτό σας κάπου ασυνήθιστα. Πηγαίνετε σε κάποιο πάρκο ψυχαγωγίας ή σε έναν βοτανικό κήπο. Θα διασκεδάσετε τόσο πολύ, που θα θέλετε να το ξανακάνετε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Ένα νέο φλερτ σας κρατάει σε εγρήγορση. Παρόλο που το πρόσωπο αυτό είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν χαλαρά και ήσυχα. Ρωτάτε γιατί; Γιατί το σύμπαν συνωμοτεί για να γνωρίσετε κάποιον/α ακόμη καλύτερο/η.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λεων
Αυτή η νέα σας κατάκτηση σας προβληματίζει. Φαίνεται σαν να μην καταλαβαίνει τις πνευματώδεις ατάκες σας. Μην βιαστείτε να τον/την απορρίψετε. Μπορεί να είναι λίγο νευρικοί – ή να έχουν διαφορετική αίσθηση του χιούμορ. Δώστε τους χρόνο.

ζωδια Παρθενος
Μάλλον αντιμετωπίζετε τα ραντεβού σας με μια υπερβολικά πνευματώδη ή εγκεφαλική στάση. Ο έρωτας όμως έχει να κάνει κυρίως με συναισθήματα. Το ξέρετε, έτσι δεν είναι; Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να παρατηρήσετε καλύτερα αυτό που συμβαίνει ανάμεσά σας. Θα διασκεδάσετε πολύ περισσότερο με αυτό τον τρόπο.

ζωδια Ζυγος
Θέλετε να αγαπήσετε κάποιον/α αλλά όχι απαραίτητα για το υπόλοιπο της ζωής σας. Αυτή τη στιγμή θέλετε κάποιον/α, που να του/της αρέσει να περνάει τόσο καλά όσο και εσείς. Να είστε ειλικρινείς σχετικά με τις ανάγκες σας και θα τις δείτε να πραγματοποιούνται.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιος
Ο/Η πιο κοντινός/ή σας φίλος/η μπορεί να εκπλαγεί με την τελευταία σας ερωτική κίνηση αλλά καλό θα ήταν να μην αφήσετε τις δικές τους προσδοκίες να σας κάνουν να αμφισβητήσετε τις επιλογές σας. Είστε οι μόνοι που γνωρίζετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς.

ζωδια Τοξοτης
Ήρθε η ώρα να ετοιμαστείτε να παίξετε το παιχνίδι του έρωτα. Εδώ όμως δεν παίζουμε όπως τα παιδιά του δημοτικού. Σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχουν όλοι. Η μόνη προϋπόθεση είναι να θέλετε να ερωτευτείτε. Και αυτή την προϋπόθεση την τηρείτε σίγουρα.

ζωδια Αιγοκερως
Το πρόβλημα με το να θέλετε συνεχώς να έχετε τον έλεγχο για τα πάντα, είναι ότι είστε τόσο επικεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να γίνει που δεν έχετε ποτέ την ευκαιρία να δείτε αυτό που θα μπορούσε να γίνει. Μια φιλική χειρονομία σας ανοίγει τον δρόμο για την διεκδίκηση του έρωτα. Να είστε ανοικτοί στο να κάνετε εσείς αυτή την κίνηση ή να την δεχτείτε από κάποιον άλλον.

ζωδια Υδροχοος
Η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε σε κάθε περιβάλλον βοηθά ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή. Συμπεριφέρεστε το ίδιο είτε είστε στο σπίτι, σε μια έκθεση λουλουδιών ή σε κάποιο θορυβώδες κονσέρτο. Αυτή η προσαρμοστικότητα σας δίνει χιλιάδες ευκαιρίες.

ζωδια Ιχθυες
Η ερωτική σας ζωή είναι αστεία. Τώρα τελευταία θα λέγαμε ότι είναι μάλλον ξεκαρδιστική. Μοιραστείτε μερικές από τις εμπειρίες σας με τους φίλους σας. Θα σας κάνει καλό να γελάσετε με μερικά πρόσφατα συμβάντα. Το να είστε σε θέση να αυτοσαρκάζεστε και να ξεπερνάτε τις δύσκολες καταστάσεις, σας προετοιμάζει για θετικές αλλαγές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις