ζωδια για ελεύθερους 11/08 Παρασκευή

imerisies-7414

ζωδια για ελεύθερους 11/08 Παρασκευή

Ζωδια Κριος
Ο περιβόητος ενθουσιασμός σας είναι ένα δώρο αλλά αυτή την περίοδο είστε σε θέση να δείτε που και πότε μπορείτε να κατευθύνετε με τον καλύτερο τρόπο τις ερωτικές σας προσπάθειες. Εξάλλου, δεν μπορεί κάθε ραντεβού που βγαίνετε να εξελίσσεται σε σχέση. Κρατήστε λίγο χρόνο και για τον εαυτό σας.

Ζωδια Ταυρος
Μέρος του να ωριμάζει κανείς είναι να είναι σε θέση να δει που έκανε λάθος σε ό,τι αφορά την ερωτική του ζωή. Οι μελλοντικές σας προοπτικές θα φαίνονται καλύτερες μόλις συνειδητοποιήσετε πόσο μπορείτε να επηρεάσετε τα γεγονότα.

 

Ζωδια Διδυμοι
Συνήθως έχετε αρκετή ενέργεια αλλά ακόμη και κάποιος υπερδραστήριος όπως εσείς πρέπει να προσέχει τις αντοχές του. Τα ραντεβού μπορεί να αποδειχθούν περισσότερο εξοντωτικά από όσο αντέχετε. Αισθανθείτε ελεύθεροι να θέσετε κάποια όρια και το πιο σημαντικό να τα διατηρήσετε.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Κοιτάξτε μακριά σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, ιδιαίτερα αν κάποιος καλός σας φίλος ή κάποιο μέλος της οικογένειας σας βρίσκεται σε κάποιο δίλημμα. Έχετε συσσωρεύει πολύ σοφία που αποκτήσατε με κόπο και μπορείτε πραγματικά να τους δώσετε μερικές σωστές προοπτικές τώρα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Συναντάτε κάποιον/α που μοιάζει να μην προέρχεται από αυτόν τον κόσμο. Όχι μόνο κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά αλλά με κάποια από τα πράγματα που λέει σας κάνει να αναρωτιέστε αν ανήκει καν σε αυτό τον πλανήτη. Απλώς χαλαρώστε και απολαύστε αυτή την τρελή διαδρομή.

Ζωδια Παρθενος
Η σύνδεση που έχετε με κάποιο συγκεκριμένο άτομο είναι τελείως μαγική. Ποιος θα το μάντευε ότι θα μπορούσε να σας προσελκύσει κάποιος/κάποια σαν και αυτόν/αυτήν; Αυτό γίνεται για να δείτε πόσες εκπλήξεις κρύβει η ζωή. Κάθε πράγμα οδηγεί πάντα σε ένα άλλο.

Ζωδια Ζυγος
Τον τελευταίο καιρό είστε τόσο χαρούμενοι με τη δυναμική μιας κοινωνικής ομάδας στην οποία συμμετέχετε που είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε σε ένα και μόνο άτομο. Προχωρήστε! Αν διασκεδάζετε με την παρέα, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος μα πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει κάτι άλλο.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος
Η βελτίωση είναι μια συνεχής διαδικασία. Γιατί δεν αφιερώνετε την απίστευτη ενέργεια που έχετε για κάποιον σκοπό της κοινότητάς σας ή για κάτι πιο μεγάλο; Θα εκπλαγείτε από την διαδικασία (και μπορεί να γνωρίσετε και κάποιο συναρπαστικό άτομο).

Ζωδια Τοξοτης
Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα σύμφωνα με τα σχέδια σας, και λιγότερο αυτά που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά σας. Σκεφτείτε πόσο βαρετό θα ήταν κάτι τέτοιο! Να είστε ευγνώμονες για όλες τις μικρές εκπλήξεις που σας προσφέρει το σύμπαν.

Ζωδια Αιγοκερως
Ήρθε η ώρα να προσθέσετε κάτι ασυνήθιστο στην εμφάνιση σας. Αν συνήθως ντύνεστε στα μαύρα, δοκιμάστε να προσθέσετε λίγο κόκκινο. Μερικές φορές χρειάζεται να υπογραμμίσετε το ότι είστε διαθέσιμοι για να τραβήξετε την προσοχή που θέλετε.

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Ας το παραδεχτούμε, δεν είστε σαν όλους τους άλλους, οπότε γιατί θα πρέπει να γνωρίσετε κάποιον και να νοικοκυρευτείτε με τον τρόπο που κάνουν όλοι οι άλλοι; Μόνο και μόνο η λέξη «αποκατάσταση» είναι ενάντια σε όλα τα πιστεύω σας. Κρατήστε σταθερά τα στάνταρντ σας.

Ζωδια Ιχθυες
Δοκιμάστε να βγείτε έξω χωρίς ραντεβού και μπορεί να καταλήξετε με προοπτικές που ούτε καν θα φανταζόσασταν. Το κόλπο είναι να πηγαίνετε κάπου ή να κάνετε κάτι που πραγματικά σας αρέσει και σας ενδιαφέρει. Αφεθείτε στη στιγμή και κάποιος/κάποια θα σας βρει.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις