ζωδια για ελεύθερους 1/11 Τρίτη

zwdio-skorpios-afroditi

ζωδια για ελεύθερους 1/11 Τρίτη

ζωδια κριός
Επιδείξτε μεγάλη προσοχή σήμερα: τα επίπεδα γοητείας σας είναι τόσο υψηλά, που μπορεί να καταστούν επικίνδυνα! Σκεφτείτε το σοβαρά πριν προσεγγίσετε κόσμο… Αυτό που εσείς θεωρείτε ένα φιλικό φλερτάκι, μπορεί να αποβεί πραγματικός συναισθηματικός κόλαφος για τους άλλους.

ζωδια ταύρος
Τα άστρα προβλέπουν ότι σήμερα η καρδιά σας θα έχει ιδιαίτερη απόκριση σε ό,τι αφορά την τέχνη και τη λογοτεχνία. Επίσης θα σας ωφελήσει πολύ λίγη εξάσκηση. Αν περπατήσετε για να πάτε στις όποιες υποχρεώσεις σας, και προτιμήσετε το θέατρο ή μια καλή ταινία ως βραδινή έξοδο, είναι βέβαιο ότι θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για φλερτ στο ενδιάμεσο!

 

ζωδια δίδυμοι
Αυτή δεν είναι μια ενεργητική περίοδος για εσάς, όσο αφορά το ρομαντικό πεδίο. Αυτό συνάδει και με τη διάθεσή σας, που ρέπει πιο πολύ προς την εσωτερική αναζήτηση. Αξιοποιήστε αυτή την εποχή, για να αναθεωρήσετε και να καταλήξετε μέσα σας για όσα αναζητάτε από μια μελλοντική σχέση.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις αυτή την περίοδο, μόνο ομαλές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Αντίθετα φαίνεται ότι τα εμπόδια και οι δυσκολίες είναι ο κανόνας παρά η εξαίρεση. Θα είναι συνετό από μέρους σας να κάνετε με προσοχή τα όποια βήματά σας προς κάποιο νέο εγχείρημα, και φροντίστε να μην δημιουργηθούν – ή να επιλύσετε άμεσα – παρεξηγήσεις καθ’ οδόν.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Τελικά εσείς οι δύο είστε φίλοι ή κάτι παραπάνω; Μήπως ένα φιλικό άτομο φίλων σας προσεγγίζει την προοπτική να λάβει έναν πιο ρομαντικό ρόλο στη ζωή σας; Το γεγονός είναι ότι αυτή την περίοδο οι γραμμές που διαχωρίζουν τις σχέσεις σας, είναι αρκετά θολές. Επιπρόσθετα, η φυσική φιλικότητά σας δεν δίνει και πολλά στοιχεία στους άλλους για να καθορίσουν τη δική σας πρόθεση απέναντί τους. Εσάς όμως, σας εξυπηρετεί μια χαρά όλο αυτό!

ζωδια παρθένος
Ανέλπιστη τροπή θα πάρει μια συζήτησή σας σήμερα. Σίγουρα θα γίνει πιο σοβαρή, αλλά επίσης πιο εσωτερική και πολύτιμη. Επειδή είστε σε μια φάση που θέλετε να μοιραστείτε το σκεπτικό σας για πολλά, αναζητήστε ένα φιλικό σας άτομο που κατανοεί το πνεύμα σας. Ο διάλογος μαζί του θα σας ανοίξει νέες οπτικές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια ζυγός
Βάλτε επιτέλους τον εαυτό σας σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό, και νιώστε τον να λάμπει! Η ελκυστικότητά σας είναι στην ακμή της αυτή την περίοδο, και έχουν κάθε διάθεση να σας ενισχύσουν περαιτέρω οι πλανητικές όψεις. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να δείτε πρώτα εσείς τον εαυτό σας στη θέση που σας αξίζει, για να μπορέσουν να σας θαυμάσουν εκεί και οι υπόλοιποι.

ζωδια σκορπιός
Δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση για κοινωνικές δραστηριότητες αυτή την περίοδο. Αυτός δεν είναι λόγος να νιώθετε ενοχές, επειδή ακυρώσατε ή αναβάλατε κάποιες προγραμματισμένες συναντήσεις σας. Είναι πολύ πιο συνετό για εσάς να κάνετε την ενδοσκόπηση που χρειάζεστε, γιατί έτσι θα σας γίνουν πολλές αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν να ορίσετε τη νέα πορεία σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Είναι δεδομένο ότι είστε χαρισματικοί στον επικοινωνιακό τομέα, και αυτή την εποχή αυτό το προσόν σας βρίσκεται σε πλήρη έξαρση. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Προχωρήστε στην προσέγγιση ατόμων που σας ενδιαφέρουν, για να δείτε την ανταπόκριση και να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας.

ζωδια αιγόκερως
Νιώθετε να σας έλκει ένα ιδιαίτερο άτομο αυτή την περίοδο, ωστόσο δείχνει να μην είναι εύκολα προσβάσιμο. Επειδή δεν μπορείτε να ξέρετε αν υπάρχει ενδιαφέρον και από την πλευρά του, προς το παρόν σεβαστείτε τη στάση του. Εφόσον έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται, θα σας προσεγγίσει όταν είναι κατάλληλη η στιγμή.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Κάποιες προτάσεις για εξόδους που δέχεστε αυτή την περίοδο, είναι εντελώς έξω από τα δικά σας ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα, σας καλούν σε συναυλία πανκ ροκ, ενώ εσάς σας αρέσει η κλασική μουσική. Είτε η παρέα επιλέγει την πιο εμπορική ταινία, ενώ εσείς προτιμάτε μια ανεξάρτητη άγνωστη παραγωγή. Το βέβαιο είναι ότι οι αντιθέσεις θα θέσουν το σκεπτικό σας προς εντελώς άγνωστα χωράφια, κι αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό όταν συμβαίνει με φιλική παρέα ή με ένα ιδιαίτερο άτομο.

ζωδια ιχθύες
Πάντα μπορείτε να μένετε με σταυρωμένα χέρια και να αναμένετε το ρομάντζο να σας χτυπήσει την πόρτα, είτε μπορείτε να ετοιμαστείτε για έξοδο και να πάτε να το βρείτε εσείς. Θα σας κάνει καλό να γνωρίσετε καινούργια άτομα, ακόμα και σε κοινωνικό επίπεδο μόνο. Έτσι θα διευρύνετε και την οπτική σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66