ζωδια για ελεύθερους 11/11 Παρασκευή

double-bodied-signs

ζωδια για ελεύθερους 11/11 Παρασκευή

ζωδια κριός
Εσείς πορεύεστε χαρωπά και ήσυχα στο ρομαντικό μονοπάτι που έχετε χαράξει, όταν κάτι προκύπτει μπροστά σας που σας ξαφνιάζει. Σίγουρα θα μπείτε στον πειρασμό να το προσεγγίσετε και να το επεξεργαστείτε, αλλά να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί γιατί χρίζει εντατικής εξέτασης.

ζωδια ταύρος
Αν νιώθετε ότι μια ρομαντική συγκυρία έχει αρχίσει να επηρεάζει τα νεύρα σας, πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να απομακρυνθείτε από αυτήν έστω και για λίγο. Να έχετε υπόψιν σας ότι τα άστρα συμφωνούν, πως αυτή την περίοδο θα περάσετε πολύ καλύτερα με τους φίλους σας. Φροντίστε να ηρεμήσετε, και η δεδομένη κατάσταση θα επιλυθεί από μόνη της εντός ολίγου.

 

ζωδια δίδυμοι
Δεν προβλέπεται αυτή την περίοδο κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή στο ρομαντικό πεδίο για εσάς. Πρέπει να φροντίσετε να βρείτε τους ρυθμούς σας, να βάλετε τα θέματά σας σε σειρά και να συνεχίσετε να εύχεστε για το καλύτερο. Είναι γνωστό ότι η τύχη ευνοεί όσους περιμένουν, ειδικά όσο αφορά την αγάπη.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Έχετε το εξαιρετικό χάρισμα να μπορείτε να βλέπετε καθαρά και αυτόνομα την κάθε γωνιά που απαρτίζει την αγάπη. Το πάθος, η φιλία, το χιούμορ, η κατανόηση, είναι πτυχές αυτού του «γρίφου», για τον οποίο πολλοί φίλοι σας προσεγγίζουν για να ζητήσουν τη συμβουλή σας. Το βασικό κριτήριο είναι ότι κι εσείς οι ίδιοι τολμάτε να κάνετε σημαντικές τομείς στην προσωπική σας ζωή.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Κάτι σας «γαργαλάει» τον τελευταίο καιρό, να γίνετε λίγο πιο δραστήριοι όσο αφορά το ρομαντικό πεδίο της ζωής σας. Η συμβουλή που έχουν τα άστρα για εσάς, είναι να επιδείξετε λίγη εγκράτεια γιατί τα πράγματα σύντομα θα γίνουν πολύ πιο ξεκάθαρα – όπως και τα συναισθήματά σας. Σε αυτή τη φάση, η υπομονή θα αποδειχθεί αρετή.

ζωδια παρθένος
Πάντα αποτελεί καλή τακτική να αντιμετωπίζετε τα άτομα με τα οποία έρχεστε πιο κοντά, με ένα πιο ερευνητικό μάτι – ειδικά αν υπάρχουν ρομαντικές βλέψεις. Αυτό όμως απέχει πάρα πολύ από το να απορρίπτετε κάθε προοπτική, πριν προλάβει καλά-καλά να ξεκινήσει κάτι. Η συμβουλή για εσάς επί του προκειμένου δεν είναι να δίνετε και μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά να αρχίσετε να δίνετε μια πρώτη!

ζωδια ζυγός
Είναι επιτακτική ανάγκη να διευθετήσετε ένα ραντεβού ή να οργανώσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα για μια συνάντηση με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει! Η ερωτική ενέργεια έχει σήμερα τα βέλη της στραμμένα προς το μέρος σας, και αυτή τη συγκυρία πρέπει να την αξιοποιήσετε. Το σκεπτικό σας θα πρέπει να το διατηρήσετε διαλλακτικό και ευέλικτο, και τα σχέδιά σας ελαστικά…

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια σκορπιός
Αν μπορείτε να το ονειρευτείτε, μπορείτε και να το ζήσετε. Αυτό ορίζουν για εσάς αυτή την περίοδο τα άστρα, όσο αφορά το ρομαντικό πεδίο. Η σιδηρά θέλησή σας και η ικανότητά σας να μεταμορφώνεστε, θα σας βοηθήσουν να πραγματώσετε κάθε σας ευχή – ενόσω δουλέψετε κι εσείς γι’ αυτήν.

ζωδια τοξότης
Ίσως νιώσετε κάποια αλλόκοτη ενέργεια να σας κατακλύζει σήμερα. Θα αποπνέετε ενθουσιασμό για να κάνετε νέες γνωριμίες ή να προσεγγίσετε πιο πολύ ένα συγκεκριμένο ιδιαίτερο άτομο. Είναι καλή ιδέα να διατηρήσετε ευέλικτα τα σχέδιά σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Πολλές φορές τρέφετε αμφιβολίες – αν όχι και αντιρρήσεις – για τις πρακτικές που ακολουθούν πολλοί για την εύρεση συντρόφου. Τα ραντεβού στα τυφλά μέσω φίλων, οι γνωριμίες με χρονικό όριο, τα κοινωνικά δίκτυα, όσο κι αν σας φαντάζουν απαγορευτικά σε σχέση με την πραγματική ανθρώπινη επαφή, δεν παύουν να είναι εναλλακτικές σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο.

ζωδια υδροχόος
Το επιπλέον σφρίγος και η ζωτικότητα που σας διέπουν αυτή την περίοδο, σας επιτρέπουν να δραστηριοποιηθείτε πιο πολύ στο ρομαντικό πεδίο. Θα σας κάνει καλό να οργανώσετε πολλές και διαφορετικές διαδρομές, εξερευνώντας τα ενδιαφέροντά σας. Να έχετε συνεχώς τις κεραίες σας τεντωμένες, για να συντονίζεστε με όσους σας παρατηρούν!

ζωδια ιχθύες
Υπάρχει μια ρομαντική συγκυρία στη ζωή σας αυτή την περίοδο, για την οποία νιώθετε μια ανασφάλεια. Τώρα όμως όλα θα γίνουν ξεκάθαρα και θα σας χαροποιήσουν, ωθώντας σας να κάνετε τα επόμενα βήματά σας που θα είναι αρκετά σταθερά. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και θα βρείτε το σωστό μονοπάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00