ζωδια για ελεύθερους 1/12 Πέμπτη

evdomadiaies-713414

ζωδια για ελεύθερους 1/12 Πέμπτη

ζωδια κριός
Ενώ εσείς θα έχετε σήμερα τη διάθεση να κάνετε κάτι καινούργιο για την ερωτική σας ζωή, τα άστρα σας συστήνουν να διαθέσετε τη μέρα στον εαυτό σας. Αποθηκεύστε το ρομαντικό μήνυμα που ετοιμάσατε, για να το στείλετε κάποια άλλη στιγμή. Προς το παρόν απολαύστε τη γλύκα της αυτονομίας σας.

ζωδια ταύρος
Τα άστρα σας προειδοποιούν ότι ίσως σήμερα να είστε λίγο γκρινιάρηδες και νευρικοί. Γι’ αυτό θα σας κάνει καλό να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και να χαλαρώσετε και να τον περιποιηθείτε. Αν δεν θέλετε να μείνετε στο σπίτι, χωμένοι στον καναπέ βλέποντας μια διασκεδαστική ταινία, βγείτε για ένα όμορφο δείπνο.

 

ζωδια δίδυμοι
Το διπλό πρόσωπο που μπορεί να έχουν πολλές φορές τα πράγματα, ειδικά όσο αφορά το ρομαντικό πεδίο, δεν σας είναι κάτι άγνωστο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σας επηρεάζει κάτι τέτοιο. Επί του παρόντος σταματήστε τις απεγνωσμένες προσπάθειες να βγάλετε συμπεράσματα, και αρκεστείτε στο να παρακολουθείτε και να «καταγράφετε» τις εξελίξεις.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αν αναρωτιέστε για τα κίνητρα που μπορεί να έχουν κάποιοι άνθρωποι, μην απευθύνεστε στη λογική αλλά ακούστε το ένστικτό σας. Μπορεί αυτά που λένε να μην συνάδουν με όσα προτίθενται να κάνουν, εσείς όμως θα δείτε την ευρύτερη εικόνα αν είστε επιφυλακτικοί και υποψιασμένοι.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Προετοιμαστείτε για να περάσετε από το στάδιο της διασκέδασης και μόνο, σε κάτι πιο βαθύ και προκλητικό. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και επιτρέψτε στα άτομα που είναι γύρω σας να σας βοηθήσουν να δείτε και κάτω από την επιφάνεια, για να βρείτε σημαντικά στοιχεία.

ζωδια παρθένος
Μην επιτρέψετε σε ένα μικρό εμπόδιο που θα παρουσιαστεί σήμερα, να σας αποθαρρύνει. Αρκεστείτε στο να αναθεωρήσετε τις προσδοκίες σας και όλα θα πάνε καλύτερα σύντομα. Κάποιες φορές μια μικρή απογοήτευση ενδέχεται να αποτελέσει τον καταλύτη, για να κατανοήσετε τις καταστάσεις πολύ πιο βαθιά.

ζωδια ζυγός
Είναι πολύ όμορφο και αναπτερωτικό το συναίσθημα της απόκτησης πολλών θαυμαστών, ενόσω όμως δεν ενθαρρύνετε κανέναν περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Φροντίστε να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα σε όλη την «αυλή» σας, και διατηρήστε τις απαραίτητες ισορροπίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Ένα θέμα που σας προβλημάτιζε και δεν μπορούσατε να καταλήξετε σε μια απόφαση, θα βρει τώρα τη λύση του εν ριπή οφθαλμού. Αν νιώθατε τελευταία ότι δεν έχετε διάθεση για κοινωνικές δραστηριότητες, τώρα δεν θα κρατιέστε. Επειδή θα μπείτε σε μια νέα περίοδο που θα τη διέπει άκρατος μαγνητισμός, φροντίστε να την αξιοποιήσετε όσο πιο πολύ μπορείτε.

ζωδια τοξότης
Μπήκατε με εξαιρετική διάθεση και διαύγεια μέσα σε μια ρομαντική συγκυρία, για την οποία όμως τώρα νιώθετε κάποια δυσαρέσκεια και νωχελικότητα. Χαλαρώστε, ηρεμήστε και ανασυστήστε τις σκέψεις σας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάζεστε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή να κάνετε λίγη ενδοσκόπηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αναλύσετε τα ελαττώματά σας. Συνειδητοποιήστε και χαρείτε για τα καλά σας στοιχεία, αφιερώνοντας λίγο χρόνο στον εαυτό σας και μόνο. Η ζωή είναι δική σας, και πρέπει να την ζείτε σε όλο της το μεγαλείο.

ζωδια υδροχόος
Νιώθετε ότι τα συναισθήματά σας έχουν βαθύνει, γι’ αυτό το ένστικτό σας σάς καλεί να συνειδητοποιήσετε ρεαλιστικά το κάθε ένα από αυτά. Μην απομακρυνθείτε όμως από τον κύκλο των αγαπημένων σας ατόμων, για να διατηρήσετε την απαραίτητη ισορροπία σας.

ζωδια ιχθύες
Το μυαλό σας είναι μόνο στα χρήματα, και ως γενικότερη εικόνα σας απασχολεί μόνο τι σας χρωστούν οι άλλοι. Τέτοιου είδους ψυχροί υπολογισμοί σπάνια έχουν θετική εξέλιξη στο ρομαντικό πεδίο. Άρα πρέπει να ξεχάσετε τα χρέη καρδιάς ή να αναζητήσετε άλλα θύματα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia