ζωδια για ελεύθερους 12/04 Τετάρτη

ζωδια-ωροσκοπος-2

ζωδια για ελεύθερους 12/04 Τετάρτη

ζωδια Κριος
Η ζωή είναι ιδιαίτερα αγχωτική αυτή την περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να «χαθείτε» μέσα στο ίδιο σας το πρόγραμμα. Αφήστε λίγο χρόνο για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί. Είτε αυτό είναι ψάξετε εξονυχιστικά τα sites γνωριμιών ή να κάνετε μασάζ, φροντίστε τον εαυτό σας.

ζωδια Ταυρος
Το να παίρνετε ερωτικές συμβουλές από άλλους ελεύθερους, δεν είναι και η καλύτερη προσέγγιση. Αν θέλετε πραγματικά να μάθετε πώς λειτουργούν τα πράγματα, ψάξτε για κάποιο ζευγάρι που να είναι παντρεμένο πολλά χρόνια. Αυτό είναι το είδος της σοφίας που ψάχνετε.

 

ζωδια Διδυμοι
Εκπέμπετε κάτι που οι άλλοι βρίσκουν εντελώς συναρπαστικό. Μάλιστα μπορεί να γοητεύσετε ακόμη και κάποιους ανεπιθύμητους. Μην σκάτε. Αντισταθείτε στην παρόρμηση που έχετε να φανείτε αγενείς και αφήστε τους όλους να απολαμβάνουν το μεγαλείο σας σήμερα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αυτή την περίοδο, οπότε μην αποκαλύπτετε πολλά σε κάποια καινούργια γνωριμία. Να είστε πιο συντηρητικοί από ότι συνήθως, σχετικά με την ανάδειξη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς σας. Κρατήστε στάση αναμονής μέχρι να σιγουρευτείτε ότι δεν θα προδοθείτε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Κρατήστε τα πράγματα απλά και να είστε ο εαυτός σας σε ότι αφορά το παιχνίδι των ραντεβού. Εξάλλου, αν ξεκινήσετε με ένα κατασκευασμένο προσωπείο, θα είστε υποχρεωμένοι να το κουβαλάτε μαζί σας σε όλες τις συναντήσεις σας – και από κάποιο σημείο και μετά, όταν τα πράγματα σοβαρέψουν, θα πρέπει να τα ομολογήσετε όλα.

ζωδια Παρθενος
Το να είστε απελπισμένοι είναι ένα πράγμα. Το να δείχνετε την απόγνωσή σας στον κόσμο, ειδικά σε πιθανούς υποψήφιους για ραντεβού, είναι κάτι άλλο. Και αυτό είναι ιδιαίτερα αποθαρρυντικό! Αν πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να το ελέγξετε, μείνετε μέσα και περιμένετε μέχρι να περάσει η απελπισία σας.

ζωδια Ζυγος
Δεν είναι ανάγκη να βλέπετε όλα αυτά τα ραντεβού τόσο σοβαρά. Εξάλλου δεν ψάχνετε για το σύντροφο της ζωής σας. Και ακόμη και αν τον ψάχνετε, ποιο είναι το νόημα του να κάνετε τα πάντα τόσο δύσκολα; Χαλαρώστε και διασκεδάστε. Το να είστε ελεύθεροι «τα σπάει»!

Διαβαστε  το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/04 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιος
Οι φήμες και τα κουτσομπολιά δεν σημαίνουν τίποτα, παρόλο που πάντα κρύβουν ένα ψήγμα αλήθειας. Αντ’ αυτού, κάντε τη δική σας έρευνα. Κρατήστε αυτά που ξέρετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, αλλά διαμορφώστε τα δικά σας συμπεράσματα για το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ζωδια Τοξοτης
Μπορεί να μην είστε ζευγάρι ακόμη αλλά πρασινίζετε από τη ζήλεια σας. Η κτητικότητα σας χαλάει τη διάθεση και θα οδηγήσει το εν λόγω άτομο μακριά από εσάς, το γρηγορότερο δυνατόν! Κατευνάστε την εμμονή σας – στρέψτε την προσοχή σας σε άλλες διεκδικήσεις αυτή την περίοδο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγοκερως
Το να είστε επικριτικοί, θα σας επιφέρει περισσότερα προβλήματα από όσα αξίζει. Όποτε έχετε αμφιβολία, ακολουθήστε μια άμεση προσέγγιση. Κόψτε τις ανοησίες και αντιμετωπίστε το ζήτημα από κοντά. Οτιδήποτε άλλο απλά θα περιπλέξει την κατάσταση.

ζωδια Υδροχοος
Είστε ιδιαίτερα ομιλητικοί αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι για το τι πράγμα μιλάτε. Κρατήστε τη συζήτηση ανάλαφρη. Μην εμβαθύνετε σε σοβαρά και παράλογα ζητήματα αμέσως, εκτός φυσικά εάν το ραντεβού σας μπορεί να μπει σε αυτό το λεκτικό παιχνίδι.

ζωδια Ιχθυες
Μπορεί τα πράγματα να σας έρθουν ευκολότερα από ότι νομίζετε. Στην πραγματικότητα, τα πράγματα θα σας έρθουν ευκολότερα από ότι νομίζετε. Ήρθε η στιγμή να αρχίσετε να ενστερνίζεστε τα κατάλληλα πράγματα για τη ζωή σας. Περνάτε τόσο χρόνο επικεντρωμένοι σε αυτά που δεν έχετε, που χάνετε όλα τα άλλα.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/04 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia