ζωδια για ελεύθερους 12/11 Σάββατο

astrologia-afroditi-skorpios

ζωδια για ελεύθερους 12/11 Σάββατο

ζωδια κριός
Όνειρα όλο ρομαντισμό γεμίζουν τις μέρες σας με έναν πολύ απολαυστικό τρόπο. Είναι μια πολύ καλή περίοδος να μεταφέρετε αυτά τα όμορφα συναισθήματά σας στο χαρτί, αν είστε λάτρεις της πέννας, είτε σε έναν καμβά ή τη μουσική. Αφήστε τις πιο μύχιες ευχές σας να αναδυθούν, και θα τις δείτε σύντομα να γίνονται πραγματικότητα.

ζωδια ταύρος
Είστε πάντα από τους πολύ ένθερμους υποστηρικτές της ερωτικής ζωής των φίλων σας. Έχετε σκεφτεί όμως ποτέ να αντιμετωπίσετε με τον ίδιο χαρωπό τρόπο και τον δικό σας αντίστοιχο τομέα; Ίσως είναι καιρός να βγείτε στο προσκήνιο και να πείτε στον εαυτό σας πως μπορείτε να επιτύχετε ό,τι θελήσετε.

 

ζωδια δίδυμοι
Αν δεν έχετε καταλήξει στα πραγματικά θέλω σας όσο αφορά το ρομαντικό πεδίο, ζητήστε βοήθεια από τα άστρα. Οι συμπαντικές ενέργειες αυτής της περιόδου είναι ιδανικές για να δώσουν απαντήσεις στα δύσκολα ερωτήματα, και μάλιστα απαντήσεις που θα εξυπηρετούν το ανώτερο καλό σας.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Μήπως περνάτε μια περίοδο που ακούτε μόνο μελαγχολική μουσική, γιατί σας λείπει ο έρωτας; Η συμβουλή για εσάς είναι να αλλάξετε σκεπτικό, και μαζί με αυτό να αλλάξετε και ραδιοφωνικό σταθμό! Όσο πιο πολύ θα ανεβάζετε την ένταση, θα δείτε ότι θα ανεβαίνει και η διάθεσή σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είστε πάντα καλοί ακροατές για τους φίλους που θέλουν να βγάλουν από μέσα τους τα βάσανά τους στον ερωτικό τομέα, και πάντα τους δίνετε εξαιρετικές συμβουλές. Αυτή την εποχή όμως, το σύμπαν σας καλεί να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες. Προσεγγίστε εσείς τα φιλικά σας άτομα, για να συζητήσετε τις ανησυχίες και τις αγωνίες σας.

ζωδια παρθένος
Μήπως νιώθετε το μυαλό μέσα στο κεφάλι σας να στροβιλίζεται, μετά την τελευταία ερωτική σας περιπέτεια; Όσο άνετοι και να το παίζετε, μέσα σας βρίθουν τα ερωτήματα. Μην τα αφήνετε αναπάντητα, και μην αφήνετε το μυαλό να σας παίζει παιχνίδια. Η πηγή των προβληματισμών σας υπάρχει, θέστε τις ερωτήσεις σας ευθέως.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ζυγός
Οι έξοδοί σας έχουν αρχίσει να γίνονται μια ρουτίνα, δεν έχουν καμία πρωτοτυπία. Αυτό που χρειάζεστε άμεσα, είναι μια φρέσκια δόση έμπνευσης. Συζητήστε το με τους φίλους σας και κατευθυνθείτε προς περιοχές που δεν έχετε πάει ξανά. Δεν αποκλείεται να κάνετε εκεί πολλές νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ζωδια σκορπιός
Πόσο αφελής μπορεί να είναι τελικά ο Έρωτας; Αυτό το στρουμπουλό παιδάκι έχει μια εμμονή να στέλνει στο διάβα σας τις πιο αλλόκοτες ρομαντικές περιπτώσεις! Μήπως όμως η ευθύνη βαραίνει εσάς γι’ αυτό, επειδή δεν είστε ειλικρινείς με τα άστρα όταν τους απευθύνετε τις ευχές σας;

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Δεσμευθείτε και αφοσιωθείτε! Από εσάς εξαρτάται να βρείτε την αληθινή αγάπη, ακόμη κι αν αυτό συνοδεύεται από λίγους μώλωπες και σκαμπανεβάσματα στην πορεία. Θα συναντήσετε όμως και γλυκιά ζάλη, απόλυτη ικανοποίηση, χαρά. Δεν είναι αρκετά καλό δέλεαρ αυτά, ώστε να αξίζει να το ρισκάρετε;

ζωδια αιγόκερως
Δεν μπορείτε να πιέσετε κανέναν να νιώσει για εσάς όπως θέλετε. Παράλληλα, είναι και κάτι που δεν θα έπρεπε να το θέλετε, γιατί υπάρχει το παλιό αλλά πάντα επίκαιρο γνωμικό «να προσέχεις τι εύχεσαι, γιατί μπορεί να πραγματοποιηθεί»! Χαμηλώστε τους τόνους σας, σας προσεγγίσουν νέες ευκαιρίες.

ζωδια υδροχόος
Τα επίπεδα καθαρότητας της όρασης δεν πιάνουν πάντα το 20 στα 20. Ειδικά όσο αφορά κάποιες παλιές ρομαντικές σχέσεις, μπορεί να πάσχετε από βαριά περίπτωση καταρράκτη… Αναρωτηθείτε πλέον ρεαλιστικά, αν βλέπετε τα πράγματα όπως πραγματικά ήταν ή αν τα έχετε φέρει πια εκεί που θέλετε.

ζωδια ιχθύες
Όσο και να κανακεύετε την καρδούλα σας για να ξεπεράσει μια παλιά ρομαντική σχέση, δεν πρόκειται να πετύχετε τίποτα. Καλός είναι ο θρήνος, καλή και η απομόνωση και η ξεκούραση – τα χρειάζεται ο οργανισμός. Μήπως όμως έχετε περάσει κατά πολύ το χρονικό διάστημα που ενδείκνυται για όλα αυτά; Ξεκολλήστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia