ζωδια για ελεύθερους 13/01 Παρασκευή

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

ζωδια για ελεύθερους 13/01 Παρασκευή

ζωδια κριός
Θα σκέφτεστε τόσο γρήγορα και θα μιλάτε ακόμη πιο γρήγορα, σε σημείο που κι εσείς οι ίδιοι θα εκπλήσσεστε με κάποια από αυτά που θα λέτε! Είναι η ιδανική συγκυρία για να κάνετε ένα παιχνιδάκι πνεύματος με ένα ιδιαίτερο άτομο.

ζωδια ταύρος
Τα άστρα θα σας παροτρύνουν σήμερα να δράσετε με βάση την ενέργεια που σας κατακλύζει. Κατανοείτε ότι όλη αυτή η πληθωρική εξωστρέφεια είναι ιδανική για να «ανάψουν τα αίματα» με κάποια ιδιαίτερα άτομα… Μην το καθυστερήσετε καθόλου!

 

ζωδια δίδυμοι
Γιατί έχετε ελαττώσει τελευταία την ταχύτητά σας όσο αφορά το φλερτ; Είστε σε μια φάση που τα λόγια βγαίνουν αβίαστα, το γέλιο σας είναι μεταδοτικό, η εμφάνισή σας είναι στα καλύτερά της. Διοχετεύστε και σε άλλους όλη αυτή την ηλεκτροφόρα ενέργειά σας, ένα άγγιγμά σας θα είναι αρκετό!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η ειλικρινής και άμεση επικοινωνία είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τις επαφές σας αυτή την περίοδο. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να βγείτε από το καβούκι σας και να την «ξεσκονίσετε» λίγο. Αρκεί να κάνετε ένα κομπλιμέντο και θα πάρετε αυτό από λαχταράτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια λέων
Αυτό που σας χρειάζεται σήμερα είναι να μιλήσετε με ένα άτομο του στενού φιλικού σας κύκλου, στο οποίο να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη. Θα σας βοηθήσει να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή και θα είναι στο πλάι σας για να στηρίζει να τις κάνετε πραγματικότητα.

ζωδια παρθένος
Το μυαλό σας δουλεύει σε τόσο γρήγορη ταχύτητα σήμερα, που δεν αποκλείεται να σας διαφεύγει ο συναισθηματικός παράγοντας σε κάποιες συγκεκριμένες εξισώσεις… Είναι πολύ σημαντικό να δώσετε χρόνο στα αισθήματά σας να εξελιχθούν, για να μπορέσετε να τα εντάξετε στις εν λόγω συγκυρίες.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Μην εκπλαγείτε αν πιάσετε τον εαυτό σας να ψιθυρίζει στο αφτί του ατόμου που βρίσκεται δίπλα σας. Μην εκπλαγείτε ακόμη κι αν συνειδητοποιήσετε ότι μιλάτε για τα πιο μύχια μυστικά σας σε ένα άτομο που γνωρίζετε ελάχιστα. Το βέβαιο είναι ότι εν μέσω όλων αυτών, θα βρείτε και τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

ζωδια σκορπιός
Αν σκέφτεστε να «τζογάρετε» στο ρομαντικό πεδίο, πρέπει πρώτα να έχετε αποφασίσει πόσα είστε διατεθειμένοι να χάσετε. Πάντα υπάρχουν τρόποι να πραγματώνετε όσα επιθυμείτε, χωρίς να μπαίνετε σε περίπλοκες πλεκτάνες. Στον κόσμο των αξιοπρεπών ενηλίκων υπάρχει και η ειλικρινής προσέγγιση.

ζωδια τοξότης
Σας διέπει μια αξιοθαύμαστη αισιοδοξία αυτή την περίοδο, που θα σας βοηθήσει πολύ να προοδεύσετε την ερωτική σας ζωή. Το μόνο που χρειάζεστε επιπλέον, είναι να δείτε πιο προσεκτικά τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν. Η ξεκάθαρη εικόνα θα σας δείξει τα βήματα που πρέπει να κάνετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Αν έχετε βαρεθεί την ανούσια κοινωνική ψιλοκουβεντούλα, είναι καιρός να θέσετε εσείς ένα ουσιαστικό θέμα συζήτησης. Έτσι θα εντοπίσετε τους ουσιαστικούς ομοϊδεάτες σας, είτε θα ανάψετε τα αίματα για έναν καυτό διάλογο.

ζωδια υδροχόος
Αυτό που έχετε ανάγκη αυτές τις μέρες, είναι να πυροδοτήσετε λίγο παραπάνω το μυαλό σας. Αναζητήστε τα μέρη εκείνα που το πνεύμα κυριαρχεί ή πάρτε φίλους και πηγαίνετε να δείτε μια ιδιαίτερη ταινία για την οποία μετά θα ανταλλάξετε απόψεις.

ζωδια ιχθύες
Η περίοδος αυτή είναι η ιδανική για να διευρύνετε τους τομείς των ενδιαφερόντων και των εξερευνήσεών σας. Μην μένετε κολλημένοι στη διεκδίκηση «εδαφών» και ανθρώπων. Είναι πολλές οι προοπτικές για την ερωτική σας ζωή, αρκεί να είστε εσείς ανοικτοί γι’ αυτές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66