ζωδια για ελεύθερους 13/07 Πέμπτη

imerisies-provlepseis-pempti-24-4

ζωδια για ελεύθερους 13/07 Πέμπτη

Ζωδια Κριος
Τον τελευταίο καιρό, τις περισσότερες φορές αποτυγχάνετε στα ερωτικά σας αλλά μην φοβάστε καθόλου. Τα πράγματα σε αυτό τον τομέα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν σύντομα. Είτε κάποια σχέση που έχετε τώρα θα γίνει περισσότερο σοβαρή είτε θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία.

Ζωδια Ταυρος
Η αγάπη είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε. Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται πολύ πιο κοντά στο σπίτι σας, από όσο θα σκεφτόσασταν ποτέ. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και να έχετε δεκτική καρδιά. Τα πάντα μπορούν να συμβούν.

 

Ζωδια Διδυμοι
Είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι, είστε περισσότερο αξιολάτρευτοι από όσο τολμηροί. Σταματήστε να προσπαθείτε να κρατάτε κρυφά τα προτερήματά σας. Να είστε λιγότερο αυτό που νομίζετε ότι θέλει να είστε το άτομο που σας συνοδεύει, και περισσότερο αυτό που πάντα ξέρατε ότι θα μπορούσατε να είστε.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Να είστε επίμονοι και πνευματώδεις και θα εξασφαλίσετε τη σχέση που θέλατε. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να γίνετε γοητευτικοί. Η αξιόπιστη στάση σας – για να μην πούμε για το υπέροχο χαμόγελο σας – ελκύει τους άλλους κοντά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Προχωρήστε και θα αισθανθείτε ότι θα αφήσετε πίσω σας μια στάσιμη ψυχική κατάσταση. Προετοιμάστε σωματικά τον εαυτό σας για να φτάσετε εκεί. Τα άστρα λένε ότι ο επόμενος ερωτικός σας σύντροφος μπορεί να κάνει τζόκινγκ στο πάρκο, ακριβώς όπως εσείς…

Ζωδια Παρθενος
Επιχειρείτε να εντυπωσιάσετε κάποιον που σας αρέσει; Δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσετε τόσο πολύ. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είστε πιο χαριτωμένοι και γοητευτικοί όταν δεν καταβάλλετε καμία απολύτως προσπάθεια.

Ζωδια Ζυγος
Μπορείτε στ’ αλήθεια να βάλετε τέλος σε μια αδιέξοδη κατάσταση ή σε χρονοτριβές παίρνοντας το χρόνο σας. Σε ότι αφορά τον έρωτα, η επιπλέον σκέψη που αφιερώνετε σε μια προσπάθεια θα αποδώσει σύντομα. Οπότε σκεφτείτε σοβαρά τα πράγματα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ζωδια Σκορπιος
Το μόνο που θέλετε είναι να μείνετε σπίτι και να ξεκουράσετε τα πόδια σας αλλά ο καλύτερος σας φίλος σας εκλιπαρεί να τον συνοδεύσετε και να φλερτάρετε παρέα. Προχωρήστε και πείτε ναι, έστω και για αυτή τη φορά μόνο. Τα άστρα έχουν μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς.

Ζωδια Τοξοτης
Χρειάζεται να γιατρέψετε πρώτα τις παλιές σας πληγές πριν να προχωρήσετε σε μια υγιή σχέση που τα άστρα λένε ότι σας περιμένει. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αυτό το βήμα είναι απαραίτητο. Ξεκινήστε τη διαδικασία. Πρώτα θα θρηνήσετε αλλά σύντομα θα αναρρώσετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζωδια Αιγοκερως
Αισθάνεστε ότι με κάποιο πρόσφατο ραντεβού σας δεν έχετε σχεδόν καθόλου επικοινωνία; Τι συμβαίνει; Δεν διαβάζετε τη σκέψη και έχετε και τη δική σας ζωή. Το γεγονός είναι ότι δεν μπορείτε να γνωρίζετε οτιδήποτε συμβαίνει με αυτά τα άτομα.

Ζωδια Υδροχοος
Είστε πραγματικά σε θέση να δεσμευτείτε; Αν όχι, μην προσποιείστε το αντίθετο. Να είστε ειλικρινείς με το άτομο – ή τα άτομα – που στην παρούσα φάση μπορεί να γίνει/γίνουν ο επόμενος/οι ερωτικός/οί σας σύντροφος/οι. Θα το εκτιμήσουν.

Ζωδια Ιχθυες
Είχατε μια αντιπαράθεση με κάποιον πιθανό ερωτικό σύντροφο; Είναι αλήθεια ότι είστε ένα ειρηνικό ζώδιο, αλλά με το να το βάλετε στα πόδια δεν θα κάνετε το πρόβλημα να εξαφανιστεί. Συνειδητοποιήστε ότι και οι διαφωνίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Απλώς αντιμετωπίστε αυτή τη σύγκρουση και προχωρήστε παρακάτω.