ζωδια για ελεύθερους 13/08 Κυριακή

erwtikes-22314

ζωδια για ελεύθερους 13/08 Κυριακή

Ζωδια Κριος
Θέλετε ένα μέρος από την καρδιά κάποιου/κάποιας. Γράψτε λάθος – τη θέλετε ολόκληρη! Η ισχυρή έλξη που σας ασκεί αυτό το άτομο σας προβληματίζει για το τι να κάνετε στη συνέχεια. Γιατί δεν ξεκινάτε λέγοντας απλά ένα γεια;

Ζωδια Ταυρος
Μαζέψτε το κουράγιο σας για να αντιμετωπίσετε τους φόβους στη σχέση σας κατά μέτωπο. Μόλις δείτε ποιοι πραγματικά είναι, θα σας επηρεάζουν λιγότερο και θα μετατραπούν από τέρατα σε κάτι μικρό και ασήμαντο. Επιπλέον, θα σταματήσετε να κάνετε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά.

 

Ζωδια Διδυμοι
Πάρτε το χρόνο σας. Όποιος και αν σας λέει ότι πρέπει να βιαστείτε για βρείτε τον έρωτα της ζωής σας τώρα, απλά κάνει λάθος. Εσείς έχετε τα δικά σας σχέδια. Το σωστό άτομο για εσάς βρίσκεται κάπου εκεί έξω, οπότε μην βολευτείτε με κάτι υποδεέστερο.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα, τόσο πνευματικά όσο και ψυχικά. Τα παλιά βάρη πιάνουν χώρο που δικαιωματικά ανήκει σε καινούργια πράγματα και καταστάσεις. Οπότε, παλιές φωτογραφίες, πουλόβερ, αναμνήσεις από περασμένους έρωτες που δεν ευοδώθηκαν – ήρθε η ώρα να τ’ αποχωριστείτε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Για να καταλάβετε γιατί η ερωτική σας ζωή είναι έτσι όπως είναι, πρέπει να καταλάβετε τι έχει προηγηθεί. Ήρθε η ώρα να δείτε τον τρόπο με το οποίο χειρίζεστε επαναλαμβανόμενα τις καταστάσεις και τις μακροχρόνιες συνήθειες που σας κρατάνε πίσω από αυτό που χρειάζεστε.

Ζωδια Παρθενος
Αρχίζετε να βλέπετε κάποιον/κάποια παλιό/ά, καλό/ή σας φίλο/η με έναν καινούργιο και ερωτικό τρόπο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρετε αν αυτό θα ξεθωριάσει ή θα αναπτυχθεί κι άλλο. Δώστε του λίγο χρόνο. Δεν χρειάζεται να αποφασίσετε τώρα.

Ζωδια Ζυγος
Για να μπορέσετε να βρείτε τον έρωτα θα πρέπει να του αφήσετε λίγο χώρο για να αναπνεύσει. Κάντε ένα διάλειμμα από την επιδίωξη της επόμενης ερωτικής σας σχέσης και επικεντρώστε την προσοχή σας σε άλλα σημαντικά κομμάτια της ζωής σας. Βρείτε κάποια εθελοντική εργασία ή κάντε κάποια μαθήματα πάνω σε κάτι καινούργιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος
Κάποιος/α πραγματικά σας καταλαβαίνει και καταλαβαίνει ακόμη καλύτερα το ερωτικό δίλημμα στο οποίο βρίσκεστε τώρα. Η διακριτικότητα είναι ψηλά στις αξίες σας αλλά το να το βγάλετε από μέσα σας, θα σας βοηθήσει όσο δεν φαντάζεστε.

Ζωδια Τοξοτης
Μια προσωπική πάλη εξομαλύνεται στην κατάλληλη ώρα για να μπορέσετε να στρέψετε την ενέργειά σας σε άλλα ενδιαφέροντα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε την αναζήτηση του έρωτα. Τι πραγματικά θέλετε από την ερωτική σας ζωή; Πως μπορείτε να το αποκτήσετε;

Ζωδια Αιγοκερως
Το να φροντίζετε για τα βασικά, σας βοηθάει να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν. Έχετε την ευκαιρία να εγκαινιάσετε ολοκαίνουργια σχέδια σε ότι αφορά τα ερωτικά σας αρκεί να αφήσετε τον εαυτό σας να εγκαταλείψει τα φαντάσματα του παρελθόντος εκεί ακριβώς που ανήκουν – πίσω σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος
Η καρδιά σας είναι πιο σοφή από όσο νομίζετε. Αν ο πόνος από μια παλιά σας σχέση δεν λέει να φύγει με τίποτε, ήρθε η ώρα να κάτσετε κάτω και να εξετάσετε τους λόγους που σας σημάδεψε τόσο πολύ. Κάντε λίγη προσωπική ενδοσκόπηση.

Ζωδια Ιχθυες
Αφήστε τα όνειρά σας να σας καθοδηγήσουν. Το υποσυνείδητό σας έχει μερικά πολύ εύστοχα πράγματα να πει για την ερωτική σας ζωή αρκεί να μπορείτε να τα ακούσετε. Κάντε μια μεγάλη βόλτα ή προσπαθήστε να διαλογιστείτε λίγο. Η ηρεμία και ο διαλογισμός θα σας βοηθήσουν πολύ.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις