ζωδια για ελεύθερους 13/12 Τρίτη

ζωδια για ελεύθερους 13/12 Τρίτη

ζωδια κριός
Το πνεύμα της πρωτοπορίας και της περιπέτειας σας έχει κατακλύσει αυτή την εποχή! Αυτό είναι που θα οδηγεί εσάς και όποιο άλλο τυχερό άτομο βρεθεί κοντά σας, στα πιο ενδιαφέροντα μέρη. Αν πάλι είστε εντελώς μόνοι, είναι βέβαιο ότι θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες στην πορεία.

ζωδια ταύρος
Η επιμελής και συντηρητική πλευρά σας έχει ενεργοποιηθεί στο ζενίθ της από τα άστρα αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό έχετε μια στάση τύπου «τραβάτε με κι ας κλαίω» όσο αφορά το ρομαντικό πεδίο. Παραμερίστε τις αναστολές σας και ορμήστε για να απολαύσετε τη διαδρομή!

 

ζωδια δίδυμοι
Είστε εξαιρετικά σαγηνευτικοί όταν αποφασίζετε να αναλάβετε τα ηνία, γι’ αυτό έχει μαζευτεί τόσος κόσμος γύρω σας πρόθυμος να σας ακολουθήσει. Αν μάλιστα τώρα οργανώσετε κάποια ομαδική δραστηριότητα – στην οποία φυσικά θα λάμψετε – θα δεχθείτε θαυμασμό από τις πιο απρόβλεπτες πλευρές.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Καλή είναι λίγη προσοχή όταν γνωρίζετε καινούργιους ανθρώπους, όμως εσείς φτάνετε σε σημεία καχυποψίας. Το βέβαιο είναι ότι μια τέτοια στάση δεν πρόκειται να προωθήσει την ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό αναθεωρήστε τις πρακτικές σας και επιστρέψτε στη λογική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Η απόλαυση και η διασκέδαση μπορεί να βρίσκεται στα πιο απρόσμενα μέρη, γι’ αυτό είναι καιρός να πάψετε να περιορίζεστε στα γνωστά παλιά λημέρια. Τολμήστε να μετάσχετε σε παράδοξα σχέδια, δραστηριοποιηθείτε σε πιο ασυνήθιστες για εσάς ώρες της ημέρας, πάρτε αν θέλετε μαζί σας και κάποιο εξίσου τολμηρό, ως συνένοχο στο έγκλημα!

ζωδια παρθένος
Δεν πρέπει να σας αρκεί η μισή προσοχή ενός ατόμου! Αν έχετε την αίσθηση ότι το εν λόγω άτομο σκέφτεται άλλα πράγματα όταν είναι μαζί σας, δικαιούστε να ρωτήστε ποια είναι αυτά τα πράγματα. Τα άστρα σας προτείνουν να απομακρυνθείτε: είτε θα τρέξει πίσω σας αφυπνισμένο, είτε δεν θα το καταλάβει καν ότι λείπετε – οπότε κερδίζετε το χρόνο και την ενέργειά σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Το γεγονός ότι αν είστε αδέσμευτοι έχετε να δώσετε λογαριασμό μόνο στον εαυτό σας, δεν συνεπάγεται ότι η μοναξιά ισούται με εγωκεντρισμό. Κεντρίστε το ερωτικό σας κάρμα συνεχίζοντας να είστε τόσο τρυφεροί με τα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας, όλοι έχουν ανάγκη από λίγη στοργή.

ζωδια σκορπιός
Η μέρα αυτή ενδείκνυται για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και να το επιδιώξετε μεθοδικά. Ίσως μάλιστα να έχετε κάποια σχετική ιδέα, που να αφορά την ερωτική σας ζωή. Σχεδιάστε ένα στιβαρό οργανόγραμμα, όσο τολμηρό κι αν είναι, και μείνετε προσηλωμένοι σε αυτό.

ζωδια τοξότης
Βρίσκεστε σε μια φάση που σας διέπει μια σχεδόν παιδιάστικη ευτυχία! Αυτό σας κάνει πολύ πιο ελκυστικούς, από κάθε ένδυμα ή συμπεριφορά ενηλίκου. Ενδώστε σε αυτή την ανωριμότητα, είναι πολύ πιο διασκεδαστική!

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Κάτι μπορεί να αναβληθεί ή να τελειώσει αυτή την περίοδο. Μην ταραχτείτε με μια τέτοια εξέλιξη, αντιθέτως πρέπει να στραφείτε στη φιλοσοφία. Η κατάλληλη στιγμή είναι το παν, όμως είναι και πέρα από τον δικό σας έλεγχο. Προσπεράστε τη φάση της ενοχής και προχωρήστε παρακάτω.

ζωδια υδροχόος
Βλέπετε κάποια σημαντικά μοτίβα να αναδύονται στην ερωτική σας ζωή, και αρχίζετε να αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό. Σκεφτείτε καλύτερα κατά πόσο προσφέρουν κάτι στη ζωή σας γενικότερα, αν αξίζει να τα διατηρήσετε. Μήπως είναι ξεπερασμένα και μη λειτουργήσιμα πλέον;

ζωδια ιχθύες
Το πεδίο του ρομάντζου είναι συχνά μια αμφιλεγόμενη περιοχή. Κάτι ανάλογο βιώνετε εσείς αυτή την περίοδο και αναρωτιέστε ποια πρέπει να είναι η επόμενη κίνησή σας. Αντί να πιέζετε τις καταστάσεις προς την πλευρά που θέλετε, θα είναι πιο ώριμο από μέρους σας να αφεθείτε και να απολαύσετε την εμπειρία της αμφιλεγόμενης απόλαυσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia