ζωδια για ελεύθερους 14/02 Τρίτη

imerisies-provlepseis-pempti-24-4

ζωδια για ελεύθερους 14/02 Τρίτη

ζωδια κριός
Σήμερα σας χρειάζεται μια ρομαντική περιπέτεια. Παραμερίστε λοιπόν τις βαρετές δραστηριότητες που είχατε προγραμματίσει για το απόγευμα, και οργανώστε μια έξοδο με τα φιλαράκια σας με κατεύθυνση το αγαπημένο σας στέκι. Προσέξτε ιδιαίτερα το ντύσιμό σας και αφήστε την πρόσχαρη διάθεσή σας να κάνει τα υπόλοιπα!

ζωδια ταύρος
Όταν βρίσκεστε στο στάδιο της γνωριμίας με ένα καινούργιο ιδιαίτερο άτομο, πρέπει να είστε ανεκτικοί με τις απόψεις του όσο κι αν σας φαίνονται ιδιόρρυθμες. Το να μην συμβαδίζει μια γνώμη με τα δικά σας κατασταλαγμένα ιδανικά, δεν σημαίνει απαραίτητα και ότι είναι λανθασμένη.

 

ζωδια δίδυμοι
Κάποια πράγματα που σε εσάς φαντάζουν ασήμαντα, κάποιοι άλλοι άνθρωποι τα παίρνουν πολύ σοβαρά. Γι’ αυτό σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όσα κοροϊδεύετε, γιατί μπορεί να πληγώσετε κάποιο άτομο. Θα είναι συνετό γενικά να γνωρίζετε πολύ καλά το ακροατήριό σας πριν αποφασίσετε να πείτε ευφυολογήματα. Καμία εξυπνάδα δεν αξίζει να γίνει αφορμή για να χάσετε έναν φίλο.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Ίσως η πρώτη παρόρμησή σας σήμερα να μην είναι και ο ορθότερη. Γι’ αυτό θα είναι καλό για εσάς να μην βιαστείτε να προβείτε σε κρίσεις ή να πάρετε ξαφνικές αποφάσεις. Σκεφτείτε πρώτα καλά όλες τις παραμέτρους και μετά κινηθείτε. Σύντομα θα νιώσετε ευγνώμονες που αναμένατε για μια πιο κατάλληλη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ Βαλεντινου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Σήμερα εκπέμπετε μια πολύ ιδιαίτερη λάμψη, χάρη στην πολύ θετική σας στάση. Αποπνέετε θετική ενέργεια όπου και να βρεθείτε, γι’ αυτό αξιοποιήστε αυτή την συγκυρία και προσεγγίστε τα άτομα που χρειάζονται μια επιπλέον ώθηση καλής οπτικής. Κάπου μέσα σε αυτά υπάρχει κι ένας κρυφός θαυμαστής σας…

ζωδια παρθένος
Τελευταία ίσως να έχετε την αίσθηση ότι είστε λίγο παρείσακτοι και ότι δεν έχουν όλοι την καλύτερη άποψη για εσάς. Μην σας αναστατώνει αυτό, γιατί οφείλεται μόνο σε μια φάση χαμηλής αυτοεκτίμησης που περνάτε. Όλα έχουν τις καλές και τις κακές τους στιγμές, ακόμη και η δημοτικότητά σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Σήμερα θα δείτε αρκετά άτομα να προστρέχουν σε εσάς αναζητώντας απαντήσεις. Αντιμετωπίσετε σοβαρά το αίτημά τους για βοήθεια, γιατί οι συμβουλές σας όχι μόνο θα φανούν χρήσιμες αλλά ενδέχεται να περισώσουν και σοβαρές καταστάσεις. Μάλιστα ένας μυστικός θαυμαστής σας θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την άμεση διάθεσή σας να βοηθήσετε.

ζωδια σκορπιός
Σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσετε υπερβολικά πιεσμένοι. Πρέπει να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να ηρεμήσετε, αν θέλετε να αποφύγετε κάποια συναισθηματική ή πνευματική κατάρρευση. Ειδικά αν πρέπει να χειριστείτε δύστροπους ανθρώπους, ακολουθήστε την οδό της ψυχραιμίας.

ζωδια τοξότης
Σήμερα το χιούμορ σας είναι αυτό που θα περισώσει πολλά. Μειώστε την ένταση που θα επικρατεί στο χώρο που θα βρεθείτε με κάποια αστείο σχόλιο ανάλογο με την περίσταση. Πείτε μια ευχάριστη ιστορία σε κάποιο φιλικό σας άτομο που έχει πραγματικά ανάγκη από λίγο γέλιο.

zwdia-768

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα η μέρα δεν είναι ιδανική για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, γιατί οι λέξεις ίσως να βγαίνουν κάπως ασυνάρτητες. Αντί να αγκομαχάτε για να συντάξετε μια σωστή πρόταση, αφήστε τις πράξεις σας να μιλήσουν για εσάς. Το ιδιαίτερο άτομο που θέλετε να έρθετε πιο κοντά του, θα το λάβει το μήνυμα…

ζωδια υδροχόος
Σήμερα θα πρέπει να δώσετε άδεια στην πλευρά σας που θέλει να ελέγχει τα πάντα και να ενδώσετε στην παρόρμησή σας. Πετάξτε τις συνεχείς επιφυλάξεις σας και διασκεδάστε χωρίς να σας απασχολήσουν οι γνώμες των άλλων. Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη σε αυτά που θέλετε και όχι σε αυτά που πρέπει να κάνετε!

ζωδια ιχθύες
Κάποιες εντάσεις ανάμεσα σε άτομα του φιλικού σας κύκλου, θα είναι σήμερα ικανές να σας τρελάνουν! Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από τα δράματά τους. Αν θέλετε να προσφερθείτε να κάνετε τον αντικειμενικό παρατηρητή, αποφύγετε δια ροπάλου να ασκήσετε κριτική ή διαιτησία στη διαφωνία τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ Βαλεντινου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75