ζωδια για ελεύθερους 14/07 Παρασκευή

ζωδια για ελεύθερους 14/07 Παρασκευή

ζωδια Κριος
Η στάση σας απέναντι στον έρωτα περνάει από μια φάση αλλαγής. Αυτό σημαίνει ότι κάθε στιγμή έχετε διαφορετική άποψη για το τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστείτετα ερωτικά σας ζητήματα. Παρακολουθήστε αυτές τις αλλαγές, αλλά μην πάρετε ακόμη κάποια απόφαση.

ζωδια Ταυρος
Υπεραναλύετε τα λεγόμενα λάθη του παρελθόντος σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή; Πάρτε κουράγιο – βρίσκεστε στο παρόν και το μέλλον δεν έχει γραφτεί ακόμη. Αν θέλετε να έχετε τον έλεγχο της μελλοντικής σας ζωής, μελετήστε καλά το παρελθόν – και μάθετε από αυτό.

 

ζωδια Διδυμοι
Η μοναδική παρουσία σας σε διάφορες εκδηλώσεις κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Μια παιχνιδιάρικη αίσθηση του χιούμορ είναι πολύ σέξι – και θα ανακαλύψετε ότι κάποιος συναρπαστικός τύπος έχει προσέξει τη δική σας. Έχετε πολλή πλάκα, χωρίς καν να προσπαθήσετε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Το να βιάζετε την εξέλιξη των γεγονότων, μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλετε τέλος σε μια ενδεχομένως καλή κατάσταση πριν της ώρας της. Ο έρωτας χρειάζεται δύο πράγματα για να λειτουργήσει κατάλληλα: χώρο και χρόνο. Σταματήστε να θέλετε να ελέγχετε τα πάντα.

zwdia-66

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Λεων
Η έξαψη του παιχνιδιού δεν είναι αρκετή. Φανταστείτε την ερωτική σας ζωή σαν μια μικρή σπίθα αντί για μια πυρκαγιά. Εξάλλου, θέλετε να είστε σε μια κατάσταση με μελλοντικές πιθανότητες και όχι σε μία που θα λειτουργήσει ως πυροτέχνημα.

ζωδια Παρθενος
Καταφέρνετε να βρείτε κοινά σημεία, με κάποιο άτομο που είναι εντελώς διαφορετικό από εσάς. Αυτή η ασυνήθιστη αρχή μιας τέτοιας φιλίας μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε κάτι απροσδόκητα ρομαντικό. Κάτι τέτοιο σας εκπλήσσει – και σας ευχαριστεί.

zwdia - love

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ζυγος
Σίγουρα το να παραμένετε φίλοι με τους πρώην σας δείχνει ωριμότητα, αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να σας κρατάει πίσω από το να δημιουργήσετε καινούργιες σχέσεις. Είναι μια καλή στιγμή να επανεξετάσετε τα συναισθηματικά σας όρια και να σιγουρευτείτε ότι είναι σαφή.

ζωδια Σκορπιος
Όταν ερωτεύεστε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι θα πάρετε και μερικά ρίσκα. Είστε πρόθυμοι να κάνετε ό,τι χρειαστεί; Οι πιθανότητες είναι ότι στην πορεία θα αντιμετωπίσετε αναποδιές – όπως επίσης αφηρημάδα, ευφορία και ικανοποίηση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξοτης
Πρόσφατα μάθατε πολλά για κάποιον, που νομίζατε ότι ξέρατε καλά. Τώρα είναι η ώρα να αφήσετε τη διαίσθησή σας να κάνει παρέα με την φαντασία σας. Είναι πιθανό να υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον εδώ; Αυτή μπορεί να είναι μια περίπτωση που αξίζει να την κυνηγήσετε.

ζωδια Αιγοκερως
Το εργασιακό σας ήθος σας παρέχει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή σας, που όμως δεν είναι πάντα δωρεάν. Παρά ταύτα, αυτό το ενδιαφέρον που έχετε για την ποιότητα θα ήταν καλύτερα να το χρησιμοποιήσετε όταν έρχεται η ώρα να κρίνετε τα πιο ακαθόριστα χαρακτηριστικά ενός πιθανού μελλοντικού συντρόφου.

ζωδια Υδροχοος
Οι ιδέες σας είναι συχνά ασυνήθιστες αλλά αυτό είναι που αγαπούν οι άλλοι σε εσάς. Οπότε σε ότι αφορά τον έρωτα, γιατί συνεχώς υποκρίνεστε ότι είστε ακριβώς όπως οι άλλοι; Δεν είστε ούτε μονότονοι, ούτε βαρετοί. Αφήστε, λοιπόν, τον πραγματικό σας εαυτό να λάμψει.

ζωδια Ιχθυες
Η συμπονετική σας φύση διαχέει κάθε ίνα της ύπαρξής σας. Γι’ αυτό το λόγο αρέσει σε διαφορετικούς τύπους ανθρώπους να σας μιλούν. Παρά ταύτα, κάποιο ραντεβού μπορεί να σας μπερδέψει με τον ψυχολόγο του. Μάθετε να χαλιναγωγείτε αυτές τις τάσεις.

zwdia-zodia-astrologia-65