αστρολογος προβλεψεις 14/07 Παρασκευή

αστρολογος προβλεψεις 14/07 Παρασκευή

Την Παρασκευή θα είστε σε θέση να ασχοληθείτε με την εκπλήρωση σχεδίων και υποθέσεων, που θα ενισχύσουν τη μελλοντική σας επιτυχία. Αλλά πριν ξεκινήσετε να κάνετε κάτι καινούργιο, να είστε σίγουροι ότι έχετε φέρει εις πέρας τυχόν παλιές υποχρεώσεις, διαφορετικά το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να δημιουργήσετε ένα χάος γύρω σας.

Στα προσωπικά σας, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις πρωτοβουλίες και τη διάθεσή σας. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τον/την αγαπημένο/η σας, βρείτε ένα τρόπο να τους κάνετε να χαρούν με πράξεις, όχι μόνο με λόγια και υποσχέσεις.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ηρεμία του σπιτιού σας, αφού έχετε τελειώσει με μια δυσάρεστη κατάσταση ή έχετε λύσει κάποιο πρόβλημα που σας απασχολούσε. Είναι πιθανό για κάποιον να αφήσει το σπίτι του για σημαντικό λόγο ή να βιώσει την επιστροφή ενός αγαπημένου προσώπου. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την εκπλήρωση οικονομικών υποχρεώσεων ή την επίλυση οικονομικών προβλημάτων.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα έχετε την οικογένεια ως πρώτη προτεραιότητα σας. Η επιτυχία μιας γυναίκας από τον κοντινό οικογενειακό σας κύκλο, θα αποτελέσει αφορμή για χαρούμενες συζητήσεις ή συγκεντρώσεις. Θα είναι μια καλή μέρα για αγορές και για επίλυση ιδιοκτησιακών ή υλικών υποθέσεων ή προβλημάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα δεν θα είστε στην καλύτερη συναισθηματική κατάσταση. Θα αρχίσετε να κλαίτε με ή χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Θα βρεθείτε υπό πίεση επειδή θα περιμένετε κάποιο σημαντικό γεγονός ή νέα σχετικά με το μέλλον σας. Είναι πιθανό να βγείτε μερικά ραντεβού με καινούργια άτομα ή να έχετε επαφή με κάποιο πρόσωπο από μακριά.

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων την Παρασκευή θα ήταν μια καλή ιδέα να μιλήσετε στην οικογένειά σας για σημαντικά οικονομικά ζητήματα. Ίσως σήμερα χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση, που θα αφορά είτε το δικό σας παιδί ή κάποιο νεαρό πρόσωπο από τον οικογενειακό σας κύκλο. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ειδικά αν γίνονται με συγκεκριμένο σκοπό. Στην ερωτική σας ζωή να περιμένετε ότι θα συμβούν ενδιαφέροντα γεγονότα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75