ζωδια για ελεύθερους 14/08 Δευτέρα

1349161177_fc24e230c862b4d8a8a2343575a

ζωδια για ελεύθερους 14/08 Δευτέρα

Ζωδια Κριος
Είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε τα πράγματα όπως έρχονται: αυτοί είστε εσείς, χάρη στις αστρολογικές επιρροές. Δώστε προσοχή στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που πραγματικά μετράνε για εσάς. Δεν ανησυχείτε για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο έρωτας απλά γνωρίζετε ότι λειτουργεί.

Ζωδια Ταυρος
Δεν είναι αρκετό απλά να εντοπίσετε τα προβλήματα, θα πρέπει και να αναλάβετε δράση. Ενώ έχετε αρκετή διορατικότητα σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, τα άστρα λένε ότι ήρθε η ώρα να σηκωθείτε από τον καναπέ και να κάνετε κάτι.

 

Ζωδια Διδυμοι
Οι μεγαλοφυείς ιδέες σας λάμπουν ακόμη περισσότερο όταν τις μοιράζεστε με κάποιον που θεωρείτε ότι έχετε προοπτικές σε ερωτικό επίπεδο. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε κάτι για αυτό αμέσως. Το άτομο αυτό χαίρεται να μαθαίνει περισσότερα πράγματα για εσάς.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Ο έρωτας καραδοκεί κοντά στο σπίτι σας. Δείτε αν μπορείτε να προγραμματίσετε εκ νέου κάποιες προσκλήσεις για αργότερα ή αν μπορείτε να κάνετε ένα πάρτι στην αυλή σας. Όταν κανονίζετε κάτι λαμπερό ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί να προσελκύσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζωδια Λεων
Πάντα ήσασταν λάτρεις των μεγάλων χειρονομιών και των δραματικών στιγμών αλλά τα άστρα σας ωθούν να παίρνετε τα πράγματα με πιο αργούς ρυθμούς και πιο χαλαρά τώρα, ιδιαίτερα με κάποιον ντροπαλό τύπο που έχετε συναντήσει.

Ζωδια Παρθενος
Το να κατανοείτε τους άλλους είναι δύσκολη υπόθεση. Μερικές φορές μπορείτε να τα καταφέρετε καλά, άλλες όχι και τόσο. Χρησιμοποιήστε τα δικά σας συναισθήματα σαν πυξίδα. Αν κάτι αρχίζει να σας σπρώχνει πέρα από τα όρια, ήρθε η στιγμή να κάνετε μια επανεκτίμηση.

Ζωδια Ζυγος
Είναι μια καλή στιγμή για να αφήσετε πίσω σας κάποιες παλιές ερωτικές καταστάσεις που παραμένουν στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να διακόψετε κυριολεκτικά κάποιες σχέσεις ή απλά να τις «παγώσετε» για λίγο – συναισθηματικά και πνευματικά. Κάντε αυτό που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Σκορπιος
Μερικές φορές όταν σταματάμε να αντιστεκόμαστε, παίρνουμε τη μεγαλύτερη ανταμοιβή. Αν κάποιο συγκεκριμένο άτομο ή μια ερωτική ευκαιρία δεν αποδίδει, αφήστε το σύμπαν να καθοδηγήσει τα πράγματα αντί να προσπαθείτε μάταια. Χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδρομή.

Ζωδια Τοξοτης
Οι προσπάθειές σας μπορεί να μην έχουν κάποια άμεση ανταμοιβή αλλά το αποτέλεσμα δεν παύει να υπάρχει. Συνεχίστε να μαθαίνετε περισσότερα για τον εαυτό σας και τι είναι αυτό που ψάχνετε από ένα ραντεβού, μια συντροφιά, μια σχέση. Έρχονται μεγάλες αλλαγές.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Αιγοκερως
Αγχώνεστε για το ποια εντύπωση δίνετε σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο; Απλά να υπενθυμίζετε διαρκώς στον εαυτό σας πόσο αξιαγάπητοι είστε. Και το πιο σημαντικό, χαλαρώστε. Είστε από τη φύση σας εντυπωσιακοί. Δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.

Ζωδια Υδροχοος
Όλα καλά και ωραία με το να θαυμάζετε ένα συγκεκριμένο άτομο αλλά σιγουρευτείτε ότι δεν το τοποθετείτε σε βάθρο. Θα πιαστεί ο λαιμός σας από το διαρκές κοίταγμα προς τα επάνω και θα αρχίσουν και οι ίδιοι να αισθάνονται άβολα.

Ζωδια Ιχθυες
Αν μάθετε να χαλαρώνετε λίγο, θα ηρεμήσετε. Αν μάθετε να τα αφήνετε ανεξέλεγκτα, θα ηρεμήσετε ακόμη περισσότερο. Τι σημαίνει το να αγαπάτε κάποιον; Τι σημαίνει να αγαπάτε τον εαυτό σας; Κάντε όλες τις σημαντικές ερωτήσεις τώρα.

zwdia shmera