ζωδια για ελεύθερους 14/09 Τετάρτη

astrologia-afroditi-skorpios

ζωδια για ελεύθερους 14/09 Τετάρτη

ζωδια κριός
Σήμερα θα διαθέσετε αρκετή από την ενέργειά σας, για να έχετε ωστόσο λίγα αποτελέσματα. Γι’ αυτό επιλέξτε εκ των προτέρων συνετά τους στόχους που θέλετε να διεκπεραιώσετε. Θα είναι καλό να έχετε σχεδιάσει τη μέρα σας από νωρίς, ώστε το βράδυ να είστε διαθέσιμοι για να διασκεδάσετε.

ζωδια ταύρος
Θα έχετε αμέτρητες ευκαιρίες σήμερα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μόνο! Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου, γιατί θα είστε έτσι κι αλλιώς περιζήτητοι από τους πάντες, για το κέφι σας και την καλή σας διάθεση. Γι’ αυτό είναι μια καλή μέρα να συγκεντρώσετε τους φίλους σας στο σπίτι ή για μια έξοδο.

 

ζωδια δίδυμοι
Φανείτε προσεκτικοί σήμερα με τις συμβουλές που δίνετε. Κάποιοι είναι σε απόλυτη ετοιμότητα να διαστρεβλώσουν τα λόγια σας, προκειμένου να ταιριάζουν στις δικές τους ανάγκες. Ό,τι κι αν πείτε, το κοντόφθαλμο σκεπτικό τους δεν θα αφήσει να βγει τίποτα θετικό από τα λεγόμενά σας.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Το σημερινό σας πρόβλημα θα είναι οι επιλογές – γιατί θα έχετε πάρα πολλές. Το καλύτερο για εσάς σε ό,τι κι αν επιλέξετε, θα είναι να περιλαμβάνει και τα υπόλοιπα αδέσμευτα άτομα της παρέας σας. Είναι πολύ αυξημένες οι πιθανότητες για «καυτές» γνωριμίες, και θα είναι καλύτερα να είτε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος…

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Σκόνη στον άνεμο! Αυτή θα είναι η ένταση της προσοχής που θα μπορέσετε να διαθέσετε σε οποιοδήποτε θέμα σήμερα. Με αυτό ως δεδομένο, εξαρτάται από εσάς και μόνο να αξιοποιήσετε την ευκαιρία και να ασχοληθείτε με πολλές εκκρεμότητες. Η μέρα θα είναι επίσης ιδανική αν θέλετε να κάνετε μια ρομαντική κρούση ή να ζητήσετε αύξηση.

ζωδια παρθένος
Έχει έρθει η εποχή που θα δείτε να αποδίδει όλη η σκληρή δουλειά που καταθέσατε τον τελευταίο καιρό. Είτε αφορά τα κιλά που παλεύετε να χάσετε στο γυμναστήριο, είτε τις αμέτρητες ώρες που επενδύσατε σε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιό σας, θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να απολαύσετε την επιτυχία, και μετά ριχτείτε πάλι στη δουλειά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια ζυγός
Βιώνετε μια περίοδο που η διαθεσιμότητά σας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Φροντίστε να απαντάτε σε όλες τις τηλεφωνικές σας κλήσεις, αλλά και στα ηλεκτρονικά σας μηνύματα το συντομότερο δυνατόν. Να ξέρετε ότι η ευκαιρία σας να λάμψετε είναι στην επόμενη γωνία. Και όταν σας συναντήσει, πολλοί θα είναι αυτοί που σας παραγκώνισαν στις επιλογές τους νωρίτερα.

ζωδια σκορπιός
Το μυαλό σας μπορεί να δουλεύει σε μεγάλες ταχύτητες σήμερα, ωστόσο όσα παράγει δεν φαίνεται να βγάζουν νόημα! Είναι από εκείνες τις μέρες που είναι προτιμότερο να κινήστε με το ένστικτο, και όχι με τη λογική σας. Ακόμη κι αν μείνετε για λίγο σε ένα ήσυχο μέρος και κλείσετε τα μάτια, θα ακούσετε μέσα σας αυτό που πρέπει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Αν σήμερα ένα τραγούδι ή μια εικόνα σας πάνε πίσω στο χρόνο, μην προσπαθήσετε να το πολεμήσετε. Βυθιστείτε σε αυτό το κύμα της νοσταλγίας και απολαύστε το, ειδικά αν αφορά την εποχή της παιδικής σας αθωότητας. Αναβιώστε αυτή την αίσθηση της νιότης και της αφέλειας, και εντάξτε τη κατά το δυνατόν στη σημερινή ενήλικη και τρελή ζωή σας.

ζωδια αιγόκερως
Όλοι θα έχουν κι από ένα κομπλιμέντο για εσάς σήμερα. Για κάποιο λόγο όμως, εσείς επιλέγετε να μην το ακούτε και να κλείνεστε στο καβούκι σας με κάθε επιπλέον θετική λέξη! Πρέπει να βρείτε τρόπο να αποβάλετε την ανασφάλειά σας, γιατί είναι πολύ πιθανό οι αντιδράσεις σας να προσβάλλουν ένα άτομο που έχει τις καλύτερες προθέσεις για εσάς.

ζωδια υδροχόος
Έχετε την τάση να εστιάζετε πολύ σε πρακτικές λεπτομέρειες και στα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων που συναντάτε. Αν κάνετε τον κόπο να πάτε πιο βαθιά ωστόσο – πέρα από ηλικίες, φυλές, ρούχα και πορτοφόλι – θα βρείτε πολύ περισσότερες ομοιότητες παρά διαφορές. Μάθετε να κρίνετε την ποιότητα, όχι την «ποσότητα» των άλλων.

ζωδια ιχθύες
Εσείς θέλετε να πάτε για φαγητό, οι υπόλοιποι της παρέας θέλουν ποτό. Τι θα γίνει; Με τα σημερινά δεδομένα, δεν θα ευοδωθούν οι δικές σας επιθυμίες, γι’ αυτό όλα εξαρτώνται από εσάς. Έχετε την επιλογή να συμβιβαστείτε με τη διάθεση του συνόλου ή να κινηθείτε αυτόνομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις