ζωδια για ελεύθερους 16/02 Πέμπτη

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

ζωδια για ελεύθερους 16/02 Πέμπτη

ζωδια κριός
Ίαως όλη τη μέρα να είχατε τα μάτια σας καρφωμένα στο ρολόι, αδημονώντας για την αποψινή σας διασκέδαση. Όμως όσο πλησιάζει η ώρα της εξόδου, νιώθετε το κέφι σας να σας εγκαταλείπει γιατί είστε πολύ κουρασμένοι. Ποια είναι η καλύτερη πρακτική; Η συμβουλή είναι να διαθέσετε λίγο χρόνο για έναν υπνάκο ή να αλλάξετε τα σχέδια και να συναντηθείτε στο σπίτι για ταινία και ποπ κορν.

ζωδια ταύρος
Μην βιαστείτε αυτή την περίοδο να προβείτε σε μια κάθετη κρίση για ένα άτομο που σας κέντρισε το ενδιαφέρον. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι καίτε όλες τις γέφυρες. Αν δείξετε ελαστικότητα όμως, διατηρείτε τις πιθανότητες για ένα ρομάντζο. Μπορεί η πρώτη εντύπωση να συνέπεσε με μια κακή στιγμή του εν λόγω ατόμου, και ίσως η δεύτερη να σας εκπλήξει.

 

ζωδια δίδυμοι
Εσείς μετέχετε περιχαρείς σε μια συζήτηση ενός κοινωνικού κύκλου, όμως εκεί παρίσταται και ένα ιδιαίτερο άτομο που μπορεί να έχει άλλες βλέψεις για εσάς. Είναι στο χέρι σας να θέσετε πολύ ξεκάθαρα όρια για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις αν δεν ενδιαφέρεστε, και να μην πληγωθεί κανείς. Μήπως όμως θέλετε να αφήσετε και κάποια παραθυράκια ανοικτά;

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Δεν είναι του τύπου σας να φουντώνετε τις προσδοκίες ενός ατόμου, αφήνοντας περιθώρια στα ερωτικά ή και προκλητικά του μηνύματα. Τι θα πάθετε όμως κι αν το κάνετε μια φορά; Υιοθετήστε μια στάση «τραβάτε με κι ας κλαίω» στην απάντησή σας, και ότι είναι να γίνει θα γίνει! Το πολύ – πολύ να το μετανιώσετε. Καλύτερα να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε, παρά για κάτι που δεν κάνατε…

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είστε η ψυχή της οργάνωσης αυτή την περίοδο, είτε ετοιμάζετε ένα πάρτυ έκπληξη για τους φίλους σας είτε ένα ιδιαίτερο δείπνο για ένα ιδιαίτερο άτομο. Φροντίστε ωστόσο να κρατήσετε το καλύτερο χαρτί σας κρυμμένο στο μανίκι μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο παράγοντας του εντυπωσιασμού θα δουλέψει υπέρ σας.

ζωδια παρθένος
Η αναζήτηση της αγάπης ή κάποιου ενδιαφέροντος σε ασυνήθιστα μέρη, σίγουρα αποτελεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περιπέτεια. Γιατί λοιπόν περιορίζετε τα θέλω σας, από στεγανά των πρέπει και των συμβάσεων; Μην εκπλαγείτε αν κάπως έτσι γνωρίσετε ένα πολύ διαφορετικό άτομο, που ξεπεράσει κάθε προσδοκία σας!

ζωδια ζυγός
Γιατί δεν αφήνετε τα περασμένα να γίνουν περασμένα – ξεχασμένα; Δεν έχει σημασία αν αφορούν πικρίες που κρατάτε μέσα σας για ρομαντικές απογοητεύσεις, είτε αν βασανίζεστε με ερωτήματα για το «τι θα μπορούσε να είχε γίνει». Το σημαντικό είναι να τα ξεπεράσετε όλα αυτά, και τότε θα νιώσετε υπέροχα και ελαφρύτεροι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Μετά από μια έντονη και αγχωτική μέρα, το καλύτερο αντίδοτο είναι να χαλαρώσετε παρέα με τους φίλους σας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε σε ένα σπίτι παίζοντας επιτραπέζια ή βλέποντας ταινίες, είτε βγαίνοντας εκτός σπιτιού. Αξιοποιήστε την ευκαιρία, για να συναντηθείτε σε ένα μέρος που θα γνωρίσετε ίσως και νέα άτομα.

ζωδια τοξότης
Αν σας ζητούσε κάποιος αυτή την περίοδο να του μιλήσετε για ένα φλογερό άτομο, θα έπρεπε να του μιλήσετε για τον εαυτό σας! Επειδή πραγματικά βιώνετε μια φάση που είστε σαν καιόμενη βάτος, αξιοποιήστε τη. Σαρώστε τις πίστες στα πιο καυτά στέκια της πόλης, και φλερτάρετε μέχρι τελικής πτώσης. Οι σπίθες σας θα τσουρουφλίζουν όσους βρεθούν γύρω σας.

ζωδια αιγόκερως
Όσο δύσκολη κι αν θα είναι η μέρα σας σήμερα, εξαιτίας κάποιων θεμάτων που θα κληθείτε να επιλύσετε ταχύτατα, μην αφήσετε το βράδυ σας ανεκμετάλλευτο. Οργανώστε την έξοδό σας από νωρίς για να διατηρήσετε το κέφι σας ψηλά. Ενδείκνυται μια συντροφιά λίγων ατόμων, είτε μόνο ενός ακόμη μαζί σας…

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Αυτή είναι μια καλή εποχή για εσάς, για να μην λειτουργείτε παρορμητικά αλλά να σκέφτεστε λίγο την κάθε κίνησή σας. Αν μάλιστα μπορέσετε να στήσετε ένα πλάνο σκέψης, που θα περιλάβετε τα όνειρά σας σε συνδυασμό με τις αξίες σας και το πού θέλετε να σας οδηγήσει το μέλλον, θα καταφέρετε να βρείτε το ιδεώδες μονοπάτι.

ζωδια ιχθύες
Όσα κι αν θα είναι αυτά που θα απασχολήσουν την προσοχή σας στη διάρκεια της σημερινής μέρας, τη νύχτα σας θα πρέπει να την αφιερώσετε στο ρομάντζο χωρίς καμία αναστολή. Τολμήστε να φλερτάρετε ακόμη και με άγνωστα άτομα, ακόμη και με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Η πρακτική θα σας τελειοποιήσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia