ζωδια για ελεύθερους 16/03 Πέμπτη

ζωδια για ελεύθερους 16/03 Πέμπτη

ζωδια κριός
Άρπαξε κάπου φωτιά; Σήμερα προσπαθήστε να μην βιαστείτε για τίποτα που αφορά το ρομαντικό πεδίο, παρ’ όλο που θα σας διέπει μια ορμή. Μια πίστωση χρόνου θα ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά σας και την όλη κατάσταση.

ζωδια ταύρος
Πώς τα πάτε από τέχνη; Θα νιώθετε αυτή την περίοδο την ανάγκη να δώσετε νέα ερεθίσματα στα μάτια και την ψυχή σας. Γι’ αυτό εντοπίστε τα πιο ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά δρώμενα στην πόλη και αρχίστε την περιήγηση.

 

ζωδια δίδυμοι
Πολλά συμβαίνουν στο μυαλό και την καρδιά σας, που σας αναστατώνουν τον τελευταίο καιρό. Αυτό που είναι απαραίτητο, είναι να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να ηρεμήσει, για να δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη διαύγεια.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Το πρωινό της σημερινής μέρας είναι ιδανικό για επικοινωνίες και σχεδιασμό. Αξιοποιήστε τη συγκυρία, για να κλείσετε και μια συνάντηση ρομαντικού περιεχομένου – ώστε να βάλετε και κάποια σχέδια αυτού του τομέα σε μια σειρά.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια λέων
Σήμερα δεν θα αρχίσετε τη μέρα σας με βρυχηθμό, περισσότερο με χασμουρητό μοιάζει! Πόσο μάλλον αν το συνοδεύσετε και με αλλαγή πλευρού στο κρεβάτι… Μέχρι το απόγευμα ωστόσο θα έχετε βρει την ισορροπία σας, θα επανέλθει η ενέργειά σας και θα έχετε τη συμβολή των άστρων στα ρομαντικά σας σχέδια!

ζωδια παρθένος
Όσο διεξοδικά κι αν έχετε σκεφτεί μια ρομαντική συγκυρία αυτής της περιόδου, δεν σημαίνει ότι θα σας είναι εύκολες οι αποφάσεις που την αφορούν. Δώστε κι άλλο περιθώριο χρόνου στην εαυτό σας και τα αισθήματά σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Δεν υπάρχει λάθος πλευρά του κρεβατιού για να σηκωθείτε το πρωί – όχι όσο αφορά τα άστρα, τουλάχιστον! Η καλή ενέργεια θα σας συντροφεύσει γιατί είναι μέσα στην ιδιοσυγκρασία σας, γι’ αυτό θα έχετε και καλές προοπτικές στον ρομαντικό τομέα.

ζωδια σκορπιός
Αν η ερωτική σας ζωή δεν σας εμπνέει, γιατί δεν κάνετε κάτι να την αλλάξετε; Έχετε το χάρισμα της επικοινωνίας, το σύμπαν σας έχει προικίσει με αρκετό πάθος, βρείτε τρόπους να βάλετε αυτά σε μια σειρά που να εξυπηρετούν τους στόχους σας.

ζωδια τοξότης
Τα άστρα σας προτρέπουν να μην βιαστείτε καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι σήμερα – η ξεκούραση είναι απαραίτητη αυτή την περίοδο στο μυαλό και το σώμα σας. Περάστε και το απόγευμά σας όσο πιο χαλαρά μπορείτε, με φίλους ή με ένα ενδιαφέρον άτομο.

zwdia-agnh

ζωδια αιγόκερως
Τα άστρα σας προκαλούν να κάνετε προσεγγίσεις σήμερα! Μπορεί επανασύνδεση με ένα πρώην ταίρι να είναι θεραπευτική αυτή την περίοδο, είτε χρειάζεται να ακούσετε τις συμβουλές ενός φιλικού σας ατόμου.

ζωδια υδροχόος
Αυτή η περίοδος σας ευνοεί για να κάνετε νέες γνωριμίες με εξαιρετική ευκολία, με σύντροφο μάλιστα την καθαρή σας εικόνα για το ποιον του καθενός. Αξιοποιήστε τη συγκυρία και εξερευνήστε καινούργια και ενδιαφέροντα νερά.

ζωδια ιχθύες
Ένα άτομο που έχετε γνωρίσει πρόσφατα, έχει πολύ περισσότερα από αυτά που βλέπετε με την πρώτη ματιά. Η ανακάλυψή τους σας φαντάζει ενδιαφέρουσα ή σας απωθεί; Η απόφαση είναι δική σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις